16 ago 2008

VOLTA A LA ESCULLERA AL PORT DE GANDÍA

El 15 d'Agost a les 7 de la matinada , desdejune i em pose cami cap a Gandía, es la cinquena vegada consecutiva que vaig a fer la Travessia de la Volta a la Escullera, 2800 metres on eixim de la platja de Gandia, es pega la volta a la escullera al port i una volta a dintre s'agafa una recta prou llarga fins arribar a unes escales de fusta que hi han prop d'una sequiola on esta la meta.

Anem tots controlats amb xip, kayaks, es una travessia bonica i es toca tant mar obert com port, son les que mes m'agraden. Eixe dia, quan arribem els nadadors s'adonem que la mar està per posar bandera roja, esta molt marejat i la organització comença a parlar via mòbil per vore que fa, si aplaçarla o que fer. FINALMENT FAN EL QUE ENS PENSÀVEM, LA TRAVESSIA NO ES FA ENGUANY, almenys la llarga, doncs despres a les 11 hi ha una curta de 800 metres dintre del port que ens diuen que si podem nadar tots.... Uns quants nadadors decidim anar-nos-en, un d'ells jo, doncs al meu poble estem a festes de bous i el esmorzar veig que encara hi arribe. Altre any es farà. Contra el temps no podem anar ningú. Un kayak que s'havia endinsat al mar per arribar a la platja de Gandia estem tots pendents d'ell, doncs la força de les oles esta a punt de tombar-lo, sort que son les experimentades mans del home de kirsthen les que porten el kayak.


Ara a pensar en la festeta de Torís, i a la travessia de Benidorm que es la propera.

11 ago 2008

III TRAVESSIA SOLIDÀRIA DEL ALBIR


Enguany nadem per al càncer de mama, la associació Anemona, organitzat pel club natació la Nucia va tindre una idea per a mi bonissima, doncs fem un esport que ens agrada i contribuïm a una causa al mateix temps.


La platja del Albir es un entorn bonic, amb aigues transparents i on dona gust practicar aquest esport, la natació.


Eixia a les 7 del matí de Toris direccio a Benidorm, doncs el Albir esta molt prop d'alli. cap a les 9 arribe, i desdejune amb els coneguts, Mila, Selina , Javi Checa que venia amb mi, etc etc.


Quan anem a per els dorsals tinc la ocasio de saludar a Jonás Marin, un conegut de les travessies i ara dedicat plenament als triatlons, del Club Natació La Nucia, club organitzador.


Cap a les 10 donen la eixida, el trajecte es un triangle, son 2200 metres, assenyalats per unes boies taronjes. A l'arribada servei d'avituallament, meló, fruita de tota clase, aigua, etc.


Despres eixim cap al poble.

9 ago 2008

CARRERA POPULAR TORÍS


Enguany m'he dedicit a participar altra vegada a la cursa popular de Torís, doncs estic començant a entrenar a córrer, a vore si me pose poc a poc al mon de les carreres populars.


Anem a participar-hi Jose Navarro, Jose Miquel, i jo (Rafa), tirem en falta a Paco , no ha pogut vindre per motius laborals,...comença a les 8 de la vesprada i el recorregut serà de uns 5000 metres, xicoteta pero bona per començar, no penseu.


Com que Jose miguel esta mes fort, anem junts fins que va destacantse, i finalment quedem Navarro i jo, que entrem junts a meta, ... el club organitzador es el nostre, Club Triesport Torís.


El nostre amic Enrique Mora ens fa la foto. Ara a pensar en la travessia solidària a la platja del Albir.

....

3 ago 2008

TRAVESSÍA BANDERES BLAVES MONCOFA





El dia 2 d'Agost del 2008, Jose Navarro, Jose Miguel, Paco i Jo eixim cap a Moncofa al voltant de les 4. és la primera vegada que nàden una travessia els meus amics amb mi..... , Una vegada en Moncofa ens asignen els dorsals, els barrets, i mirem com va la travessia, doncs cap de nosaltres l'havia feta.....



Em saluda Rafa Tenllado, !Quina alegria! , ell ens explicaria com va la travessia de moncofa.... poc a poc va acudint la gent coneguda, Fina, Emi, Pepe, etc.






Es de 1500 metres, tenim que fer un triangle, d'on sortim tenim que arribar, la mar pareix una mica picaeta, una vegada donen la eixida ho comprovem, aixi es, ... pero be, una travessia mes al nostre haber.






Potser l'any que ve tornem. Ara el millor, cap a Toris i a sopar.