28 sept 2008

16ª VOLTA A PEU CARLET



Aquesta es la segon vegada que faig una cursa d'aquest tipus, doncs ja vaig fer a l'Agost la de Bunyol i ara els 10 km de Carlet. ..... Quedem Jose Navarro, Paco, Jose Miguel i jo a ma casa a les 9 per anar cap a Carlet..Navarro finalment per motius personals es baixa, aixi que el tirarem de menys, doncs a estat posant-se en forma per avui... El dia ix prou nuvol.lenc, i conforme s'apropem cap alli vegem caure les primeres gotes d'aigua. Una vegada a la Plaça de Carlet on donàven els dorsals i els xips, comença a caure el diluvi. Hi ha certa inquietud entre els corredors, uns diuen que si, que es farà i altres que no eixiràn ( nosaltres entre ells), finalment quan s'apropen les 11'00h para de ploure i decidim anar cap al cotxe a canviar-nos.


Som unes 780 persones, i a les 11'15 ens donen l'eixida, estem Jose Miguel i jo junts tota la cursa, Paco s'ens va, esta molt fort, i nosaltres anem al nostre ritme, només voliem baixar de 50' i finalment ho aconseguim, fem un temps de 49' 05'' , doncs entrem junts a meta. La veritat es que ha sigut molt bonica la cursa, l'any que ve tenim que repetir-la. Paco la fa en 45' 40'' mes o menys com Jose Antonio Pastor un altre torisà que s'ha atrevit a correr tot i que hi ens ha plogut els ultims dos kilometres. Bo ara a pensar en la última travessia, el diumenge vaig amb Eduardo ( el traveseño) , gran amic i company , cap a Tarragona, Selina i Kirsthen també ens acompanyaràn.



22 sept 2008

1ª TRAVESSIA GANDIA-XERACO



El dia 21 de setembre Victor Moreno Vidal, va convidar-me a la seua nova travessia, una de llarga distància , de la platja de Gandia fins a la platja de Xeraco, amb un total de 5000 metres mes o menys. Vam anar com que era el primer any el Club Natacio Piscis-Mislata i del Club Natació Toris vaig anar jo mateix, tot un luxe poder compartir aquesta travessia amb estos nadadors tan explosius, doncs tenen un alt nivell de rendiment , vam fer-la amb un temps de 1h 21 minuts, tot un luxe per a mi arribar amb eixe temps, doncs vaig anar a tota màquina per poder dur el ritme d'aquestos nadadors, espere l'any que ve la prova vaja amb una quantitat masiva de nadadors i siga tot un gran event quedant reflexada en el calendari de travessies, doncs l'esforç que Victor va fer per organitzarla va ser impressionant. un 10 alt li pose de calificació.

15 sept 2008

IÀTOVA - LES MORATILLES- FUENTE UMBRIA


Ja teniem planejat fa temps fer una escapaeta en bici de muntanya Paco, Dani, Vicent , Jose i jo, anar a les Moratilles d'esmorzar, es una ruta que us recomane son uns 44 km per sendes i camins, està prou bé, toques molt poc d'asfalt, .....



Vam quedar a les 9 a ma casa, vam pujar les bicis al remolque del cotxe i vam anar a Alboraig a per Dani (germà de Paco i el que tenia que dir-nos els camins i sendes que agafar, doncs es un experimentat de la bici allà on vaja). Una vegada a sa casa, vam agafar la seua bici i vam dirigirnos a Iàtova, on vam deixar el cotxe. descarregarem les bicis , i vam posar-nos a peladejar. La veritat es que estava molt bonic el paratge per on ens portava Dani, sobretot Les Moratilles, tot pareixia com una senda forestal. Meravellos el esmorzar que ens vam fotre a Fuente umbria, encara no se com Paco amb tota la càrrega que portava per posar-se l'esmorzar pogue pujar fins alli, cregueume, era impressionant vore el bocata que es va fotre. .... Una vegada alli, vam dirigirnos a una casa de fusta que hi havia però uns forestals ens van dir que estava tancada, aixi que vam pegar mitja volta i cap a Iàtova.. on vam arribar vora les 13'00 hores. I AMB BONA GANA ANEM TOTS A DINAR.

14 sept 2008

3ª TRAVESSIA NOCTURNA CULLERA

Va acabant-se el temps de les travessies, el Club Machomen, organitza com a acomiadada de l'estiu, aquesta festa, una travessia nocturna, potser, l'única del mon, i enguany ens havem apuntat dos amics, Jose Navarro i jo, també ens acompanyen Juan i Paco, després de nadar farem un sopar d'acomiadament, ,,,,, una vegada alli, ens trobem amb Selina i Kirsthen, Jesus i Eduardo, Aida, uns quants membres del Dom Bosco, i com no, els de la organització. ... anem a pegar una miradeta al mar, a vore com esta,,, no esta malament, una miqueta marejadeta, pero no molt, la travessia començarà cap a les 21'30 pm , son puntuals, ens posen unes llums a cada nadador fosforescents per poder identificarmos a l'aigua, la piragua porta llums també, som uns 30-40 nadadors. La travessia consta de 650 metres, i cregueume que no son gens bons de nadar a fosques.

Son els ultims metres que anem a nadar junts amb Aida, doncs ens comunica que va a anarsen a Brusel.les, li ha eixit feina per alli, aixi que ens acomiadem de aquesta gran nadadora, espere poder vorela alguna vegada, jo pense que si,,,,,...



A les 21'30 hores ens donen la sortida, estic 15 minuts per acabarla, i aixo que me desoriente, doncs el anar a fosques es altre mon.




ARA TOCA EL MILLOR, DUTXARSE I SOPAR. XARRAR I XARRAR. Tinc la sort de caure davant de Miguel Domingo, un gran amic i nadador alla on vaja, vinga ara a pensar en altre any o travessia, o millor dit als autonòmics d'hivern.

8 sept 2008

LLARGA DISTÀNCIA BADIA DE CULLERA

El dia 7 de setembre passat, vaig direcció a Cullera, doncs el club Machomen organitza la travessia de Llarga distància de 6500 metres, la segon mes llarga de tota la costa llevantina espanyola. Com que la exida es a les 8 del matí i tenim que estar a les 7 al lloc on sortim amb el bus, per que ens porten fins el lloc on comença la travessia, tinc que sortir de Torís a les 6 am, arribant justet al lloc on Jesús un dels organitzadors m'havia comunicat via mòbil que era el lloc just de sortida i on teniem que adquirir els dorsals.


Una vegada alli, comence a vore a gent coneguda, Rafa Tenllado, Selina, Miguel Domingo, Aida, Javi Camarena, etc. ... cap a les 7 am ,, pujem al autobus, i ens porta al lloc de sortida, la veritat es que fer la travessia Badia de Cullera es prou bonica, doncs estas tot el temps mirant la costa i mirant llocs emblematics.... aixó si, algun banc que altre de meduses hi ha , però res que no se puga esquivar , jeje. .. Veig al meu company Javi Checa, ha passat la nit alli amb la familia.


Una vegada alli, ¨Jesús el tauró Blanc, ¨( Jesus Blanco Manzanares) me diu que anem a ferla junts, me dona anims i te n'adones de la pinya que se fa a les travessies , els companys que hi han i se fan, des d'aci li done les gràcies a Jesús.

Bo, vam fer la primera mitat a un ritme prou bo, vam ferlo a 1h 10 minuts, anavem molt be, jo , vaig decidir accelerar una mica, i com que no portava ni gelatina de glucosa ni havia desdejunat, al poc de temps vaig tindre un baixo i no podia tirar avant, Jesus me donava anims, faltava 1 km, se me feia pesat, a la Penyeta del moro vaig decidir tirar la resta fins que vaig arribar a la meta, finalment, vaig fer un temps de 2h 28 minuts, el millor fins ara ,doncs es la primera vegada que la feia, jeje, L'ANY QUE VE A MILLORAR EL TEMPS, LA RECOMANE A TOTS QUE LA FEU.
LA ENHORABONA A L'ORGANITZACIÓ.

1 sept 2008

VII TRAVESSIA POPULAR L'ILLA AL PORT DE BENIDORM

Ja tenim altra vegada una de les mes boniques travessies de la nostra comunitat aci,,,,, la de Benidorm. Quedem Javi Checa, el seu cosi Ingnacio Checa i jo per anar cap a Benidorm, s'alcem a les 4 am direccio a Xest per arreplegar a Ignacio Checa, quan vaig alli esta esperantme, es la vegada que mes matí ens havem alçat per anar a nadar, però tenim que estar a Benidorm a les 6 am.



Iniciem el viatge cap alli, comentant el que va passar l'any passat, VA SUSPENDRES PER UNA FORTA CORRENT I MAL ORATGE, tot despres de anar amb els barcos a l'Illa de Benidorm. Aquesta es la quarta vegada que fare la travessia aquesta, son 4000 metres, amb una aigua transparent, totalment blava, una claror que mai n'havia vista, nomes que ha Xabia o a Tabarca, la veritat es que esta molt ben organitzada.

Arribem al Port de Benidorm cap a les 6'10 am, alli ens trovem amb Jesus i Eduardo, (els traveseños) , amb Javi Checa i Anna, amb el grup d'Alcoi i amb molts coneguts mes de les travessies.

A les 7 am ens asignen els dorsals i els xips, els barrets, etc. Pujem als barcos que van a dur-nos a l'Illa de Benidorm, un bonic paratge que no podeu deixar de visitar. Una vegada alli, baixem i anem calfant tirantnos a l'aigua, relaxa vore el fons marí amb tota eixa diversitat de peixos, .... Ens posem en una linia imaginaria i ens donen la sortida cap a les 8'00.

No veig meduses de moment, vaig amb un grup que poc a poc va perdent gas, aixi que tire avant i agafe a dos nadadors que anaven més escapats. Reconec a un d'ells, Jesús, però m'hi fixe am la xicona que porta molt bon ritme, i finalment anem avançant a nadadors que es quedavem despenjats. Portem tots tres molt bon ritme, comencem a vore bancs de meduses, son poques pero significa que estem prop del port. Hi ha un moment que alçe el cap i veig que m'havia desviat (com sempre me pasa a aquesta travessia) siga per corrents o per falta d'orientacio, i tinc que nadar en solitari uns quants metres de més. Quan arribe a meta el meu temps es 1h 11' , gens mal per a 4000 metres, encara que la proxima vegada intentaré baixar del hora.


Ens donen avituallament i un bon piscolabis, beguda, etc. Ara a tornar cap a Torís, on arribem prop de les 13'00h.