2 feb 2009

Open de Natació Adaptada d'Hivern de la Comunitat Valenciana i Campionat de Espanya a Gijón.


El cap de setmana del 31 de Gener i 1 de Febrer s'ha celebrat en la piscina coberta del Poliesportiu Natzaret de València, l'Open de Natació Adaptada d'Hivern de la Comunitat Valenciana.


La nadadora del Club "la Costera" Mila Botella Barranca amb discapacitat auditiva, també federada en FESA (Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana), va aconseguir tres medalles d'Or en les proves de 100m Lliures, 50m Lliures i 50m Esquena.


La competició va constar de tres sessions i a la mateixa van acudir un bon nombre de nadadors de clubs de diverses Comunitat Autònomes, com Astúries, Castella-La Manxa, Catalunya, Andalusia, Múrcia, Madrid i la pròpia Comunitat Valenciana.


A la foto que hi tenim a dalt, Mila, és la del carril 3, a la prova dels 50 metres esquena.


Una vegada més ens dona una gran alegria a tots aquells que la coneguem i que estem segurs que molts més reptes va a agafar, i qui sap.... si no ens farà algun dia el Estret de Gibraltar, prova tan somniada per tot aquell nadador de mar obert, entre ells, Mila una bona nadadora.



Des d'aquest blog, l'enhorabona a tan preciada amiga, i nadadora, al igual que a Victor Moreno Vidal ( tot un crack) i simbol de la natació a Valencia i com no a nivell de Espanya, que acabem de saber que ha aconseguit tres medalles d'or i una de plata al campionat d'Espanya Master que es cel.lebrava a Gijón aquest cap de setmana. Vinga Felicitats a tots dos.


Rafa.