27 mar 2009

MARATON 100X50 UPV

Hola a totes i tots ¡¡

Finalment arriba el IV Marato de Natació 100X50 organitzat pel Club de Natació U.P.V.

Es cel.lebrarà el pròxim diumenge 10 de Maig a la piscina del UPV.
L'hora de inici és a les 10h.
Les inscripcions seràn via web a partir de demà, com sempre:


www.upv.es/cdnatacion => botó de la IV MARATÓ 100x50

Les inscripcions tancaràn el proper 6 de Maig. Per favor, doneu màxima difusio a aquest event esportiu.

No cal que us diga que es d'alló més divertit¡¡¡

9 mar 2009

2on JORNADA VI CIRCUIT OPEN MÀSTER PISCINA NATZARET

Una vegada més ens trobem a la segona jornada del Circuit Master , és en Natzaret, i aquesta vegada vaig a competir als 50 i 100 esquena i als 100 estils.

Estic una setmana abans amb un desgarro muscular,, una molestia que no m'acaba d'agradar, pero aixi i tot no me para per anar al que més m'agrada, practicar la Natació, i on competiré per segon vegada baix el Club Castalia Castelló, tot un club doncs es un dels millors de la comunitat valenciana, i destaca als Master, on enguany anem darrere del U.P.V. , és a dir, anem en segona posició, tot un privilegi.

Arribe a la Piscina de Natzaret cap a les 8'30h, les competicions començen a les 10'00h, aixi que una vegada alli, anem a prendre un calentet, i despres a escalfar a la piscina, fins l'hora del començament.

Una vegada dins, me n'adone que enguany la cosa va a més, doncs hi ha presencia de nous clubs que fins ara no hi participaven als master, aixi com el Alcoi, el Algemesí, etc etc. Gent de molt de nivell a les travessies que conec van a competir, cosa que posa més dures les proves.



Quan veig a Mamen , la nostra entrenadora, i a Nuria, lis dic que no vaig a competir a la prova de relleus, per la molestia que me note al costat prop de les costelles.

La primera prova que nade es els 100 esquena, note molestia al estirar el braç dret, aixi que no me forçe, pensant a retirarme fins i tot.



Despres toca els 50 esquena,, i aquesta vegada he escalfat mes que abans a la piscina xicoteta que tenim darrere nostre, me trove molt millor aixi que tire tot el que puc, quede en bona posicio, el tercer.

Finalment toquen per la vesprada els 100 estils, a la papallona anem quasi igual tots, a l'esquena trac un bon tros jo i com que la braça soc un desastre, van i m'agafen, finalment al crawl, tire tot el que me queda i faig una bona posicio.

Uns dies despres, com que a la primera jornada havia tret 34 punts, m'entere que a Valencia (Natzaret) he tret 37, ara tinc 71 i com que a Castelló( la primera jornada) havia fet un segon lloc, tinc la medalla de plata asegurada, doncs feia falta una segona posicio i 58 punts, però ENCARA FALTA LA TERCERA JORNADA, SERÀ A BENIDORM EL dia 13 de juny, A VORE SI ME TROBE BÉ I FAIG UNA PRIMERA POSICIO PER ACONSEGUIR EL OR .

He estat amb amics, Blai, Fermin, Miguel Domingo, Carmela, Emi, Mila, etc etc, ha sigut una jornada molt intensa, ara a descansar, ENTRENANT persupost, il.lusionat per poder aconseguir la meta somniada, la medalla d'or dels autonomics.

2 mar 2009

VI VOLTA A PEU A NATZARET CIUTAT DE VALÈNCIA

Entrem al mes de Març, amb bon peu, Paco, Vicent i jo decidim anar el dia 1 a la Volta a peu a Natzaret, son 5325 metres.

Som un total d'uns 1000 corredors, jo me trobe prou fort, doncs amb Vicent i Paco i Jose, altre amic que no ha pogut vindre per motius personals,, estem preparant-nos per al Gran Fons de Toris, on enguany volem participar-hi.

La volta a Natzaret, com que es curta, pense que s'ha d'agafar amb força,, i aixi ho faig,, una vegada fan la sortida cap a les 9'30 am, començe a tirar, doncs es explosiva, son pocs metres, i finalment aconsegueisc ferla amb 21' 04'', seguit de Paco a uns pocs segons i Vicent a un minutet.


Però, que tota cursa te un pero,, ho pague, al eixir i ferla molt ràpidament, quan l'acabe, tinc un mareget i tenen que atandrem els serveis mèdics, MOLTES GRACIES A ELLS.

Ara a pensar en la segona jornada dels MASTERS A LA PISCINA DE NATZARET, on participare als 50 i 100 esquena, 100 estils, i probablement als relleus 25 papallona.
A vore si aconsegueisc l'or enguany que es el que vull.