25 jun 2009

DESCENS DE LA RIA DE NÀVIA, COPA DE EUROPA o COPA L.E.N.

El 8 i 9 d'Agost propers, a Navia, tindrà lloc el homenatge al nadador i la Copa Asturies anomenat tambe una etapa de la Copa de Europa o Copa L.E.N. espere que el link es puga vore el video de l'any passat.

A Aquest aconteixement pot anar tot aquell nadador que estiga federat nacionalment,, i com no, enguany vaig de cap, amb els meus companys del club Castalia Castello Costa Azahar, Fermin, Blai, Miguel, i el que s'apunte,,, concretament, vull fer el descens de 5000 metres, conforme vaja acostantse la data anire informant dels preparatius,, mentre tant,, gaudiu de les imatges, son per anar i disfrutar mentre nada uno a eixes aigues i paratges, no penseu???


::: LEN ::: Ligue Européenne de Natation ::: OFFICIAL WEBSITE: "Video: Navia: La leyenda de una ría
(spanish language)"

22 jun 2009

II TRAVESSIA "VICTOR MORENO" PLATJA XERACO.

" NOTA INFORMATIVA"



II TRAVESSIA A NADO A LA PLATJA DE XERACO
"VICTOR MORENO"
DATA: 9 D'AGOST DE 2009
SORTIDA TRAVESSIA LLARGA: 11:00 hores.
SORTIDA TRAVESSIA CURTA: 12:30 hores.
DISTÀNCIA:

. TRAVESSIA MAJORS 2.000 m aproximadament.
. TRAVESSIA NENS 350 m, dues CATEGORIES nens i nenes fins a 11 anys.

CATEGORIES:

. ALEVÍ: 12-14 anys, amb autorització pare/mare o tutor.
. INFANTIL: 15-16 anys, amb autorització pare/mare o tutor.
. JÚNIOR: 16-17 anys, amb autorització pare/mare o tutor.
. ABSOLUTA: 18-35 anys.
. MÀSTER I: 36-45 anys.
. MÀSTER II: 46 anys i majors.

NORMES DE PARTICIPACIÓ:
La sortida i arribada en les dues travessies, serà des de la posta principal de la Creu Roja de la Platja de Xeraco.
Es deixaran totes les boies del recorregut a l'esquerra, llevat de la primera i l'última que es deixaran a la dreta.

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions es realitzaran des del dia 4 fins a les 14h. del 7 d'agost de 2009, a la pàgina web www.xeraco.tk (creada per Los Traveseños).
No s'admetran inscripcions el dia de la prova.
Ompliu el formulari creat a l'efecte en l'esmentada web, amb les vostres dades personals, llicència o dni, club, data naixement, categoria, correu electrònic i telèfon contacte.
En finalitzar imprimiu la full d'inscripció/autorització que haurà de ser lliurada a la taula per poder recollir el dorsal.
Per a qualsevol problema o més informació podeu telefonar al 649709502 (preguntar per Víctor Moreno) o preferentment per e-mail victor.moreno@dival.es
La inscripció és GRATUÏTA i és una TRAVESSIA PARTICIPATIVA, NO COMPETITIVA.
Hi haurà un límit|topall d'inscripcions: 250 travessia llarga i de 50 la curta.

OBSERVACIONS:
OBJECTIU DE LA TRAVESSIA: És el foment de la pràctica de la natació en aigües obertes, organitzant aquesta travessia nova, que és la seva segona edició ja que l'any passat es va realitzar per uns nedadors del Club Natació Piscis-Mislata i de Turís. El més important, és que la gent gaudeixi de nedar al mar i que es conegui aquesta localitat de l'Àrea de La Safor, Xeraco poble i Xeraco Playa, que té concedida la Bandera Blava.
ADVERTÈNCIA|ADVERTIMENT: L'organització assenyala els riscs de nedar en aigües oberta. Els participants hauran de tenir una bona preparació i un perfecte estat de salut. S'eximeix l'organització de qualsevol responsabilitat, en cas de qualsevol dany|mal produït per la seva participació. Els participants en efectuar la inscripció, assumeixen la plena responsabilitat.
S'intentarà donar algun detall a tots els participants que acabin la prova en agraïment a la seva participació en la mateixa platja.
Hi haurà una zona habilitada per deixar les pertinences.

Organitzen:
Ajuntament de Xeraco
L'Associació de Veïns dela Platja Xeraco " Les Motes"
Víctor Moreno (nadador del Club Natació Piscis-Mislata)

Col·laboren:




15 jun 2009

3ª JORNADA CAMPIONAT AUTONOMIC MASTERS A BENIDORM



Hola a tots altra vegada,,,, puc dir que despres de tres jornades no ha estat mal,, el meu club , el CASTALIA CASTELLÓ COSTA AZAHAR, HA QUEDAT EL SEGON AL RANKING DE LA COMUNITAT VALENCIANA, quedant primer el C.D. U.P.V. i tercer el BENIDORM.

DES D'ACI ALS ENTRENADORES/OR NÚRIA, MAMEN I MARTÍN L'ENHORABONA!!!!!!




La jornada començava a les 10 del mati,, i com que jo havia tingut una boda d'un preciat amic, doncs cap a les 10,30h acudia a la Piscina Municipal Foietes ( 8 carrers i 50 metres) , una piscina descoberta, d'alló mes bonica, vos ho puc assegurar.



Vaig participar a les proves de 50 i 100 metres esquena, i 200 metres estils,, puc dir, que no va estar malament del tot,, vaig aconseguir 27 puntets per al meu conte personal, crec recordar, sino m'equivoque.



També vaig participar a una prova de relleus mitxes,, eixint jo l'ultim,, encara vaig poder avançar una posicio i quedar els penultims de la nostra serie.

En fi, va ser una jornada bonica, doncs vaig compartir moments inoblidaves amb Vic, el Dom Bosco, El Piscis, el meu propi club, com no amb Miguel Domingo Pi, i amb Blai Peiro,, aixi com els del Politecnic i del propi Benidorm.



Xarravem de les proximes travessies i de reptes que anavem a fer aquest estiu, uns creuar l'estret, altres anar als Campionats de Cadiz, el camionat d'Europa, Al Descens de la Ria de Navia, la Copa d'Asturies, la Classica Peníscola - Benicarló, etc etc.

Allà cap a les 22'30 hores arribava a casa, i pensant amb els proxims autonomics.

Ara mateix mentre escric aquestes lletres, estic lesionat,, un accident al treball, pero gens greu, en uns dies podre ficarme a nadar, i com no, anar a Respiralia 2009, la volta a Formentera.

Salutacions,

Rafa.