25 oct 2009

ENTRENE AMB NEOPRÉ A LA BADÍA DE CULLERA

Selina i Rafa a Cullera abans de l'entrenament.

Avui hem quedat Selina Moreno i jo per entrenar a Cullera,, cap a les 11'20 a la platja del Oasi, on fan la travessia llarga i curta el club natació de Cullera.


Rafa, Selina i Jose a un moment de l'entrenament.

A les 10, eixim Jose que m'acompanya i jo cap alli, una vegada arribem esmorzem, la mar esta com un plat, un dia magnific, Jose va a fer de fotògraf, doncs no s'atreveix a nadar , es un temps on la temperatura de l'aigua comença a refrescar,, Selina va a nadar amb banyador,, i jo amb el nou neopré que el vaig estrenar ja a la Patacona.


Pau, no pot acudir,, te partit de bàsquet,,, altra vegada serà. Una vegada arriba Selina, es prenem un cafe, i tot seguit es canviem i ens posem a l'aigua,, començem a pegar les primeres braçades, anem a anar a un ritme normal,, sense preses, doncs ha sigut una temporada molt llarga, i no tenim que forçar,, poc a poc anirem agafant ritme,, en els proxims entrenaments,, es un plaer tindre a Selina com a companya tot una gran nadadora.



Jose ens acompanya caminant per la vora de la platja tirant algunes d'aquestes instantànies.



Estem nadant finalment 1 hora i 13 minuts calculem que uns tres quilòmetres i mig, dalt o baix.



El trajecte ha sigut algo accidentat, doncs les zodiacs no tenen mirament dels nadadors, i anem amb molta precaució tot i que porte una boia per marcar la nostra posició, finalment decidim nadar vora costa i no introduir-nos mar endins. Altra vegada quedarem en altre lloc, tal volta a les Palmeretes, ja vorem.

18 oct 2009

29 VOLTA A PEU MISLATA

Abans de la prova.

El club Fent Camí, junt a l'Ajuntament de Mislata, avui ens organitzen la 29 Volta a Peu de Mislata,, Paco, Vicent i jo, decidim anar, la prova es vora les 10 del matí aixi que quedem a ma casa a les 9.

A les 9'40 estem pegant voltes a vore on es la prova exactament,, tinc que dir que aparquem un poc lluny , jeje, i tenim que córrer,, si córrer uns metrets per arribar al parc de capçalera que es on esta la linia de sortida.

Bo,, a les 10 donen la eixida,, som uns 500 participants,, i tenim 9.200 metres per davant, el trajecte prou bo,, pla com la ma, jeje, en fi, cap costera que es el millor.

Després de la prova.


Arriba Paco el primer de nosaltres fent un temps de 39', despres jo amb un temps de 40', i Vicent amb 41', tinc que dir que no sabem si els metres han estat ben marcats, o no sabem si hem corregut mes,, aixi que estem contents,,, i després de fer-nos unes instantànies cap a Toris a fernos la paelleta.


Meravellosa instantània dels participants de la prova dels 1500 metres aigües obertes al TRIATLÓ GARMIN DE BARCELONA.


Avui també tenien uns companys el triatló Garmin a Barcelona el més important de Espanya i el que mes participants rep, participen a la prova de natació Elena, despres a la de 10 quilòmetres corrents Belen i Coke ho remata amb 40 quilòmetres amb bici ,tinc que donar-lis l'enhorabona, un magnific resultat,, Elena amb la mar molt marejada els 1500 metres amb 20', Belen 10.ooo metres amb 45', i Coke els 40 amb 1h 06, l'ENHORABONA A TOTS TRES DES D'AQUEST BLOG.

Elena a la prova dels 1500 metres aigües obertes

Coke als 40 quilòmetres amb bici.

Belén a la prova dels 10 quilòmetres.

Fins la pròxima a tots, anirem a la volta a peu al Cabanyal el proper diumenge, alli ens vorem,

Rafa.

12 oct 2009

ESTRENEM ELS NEOPRENS A LA PATACONA


Avui dia 12 / 10/ 2009, decidim estrenar Elena i jo els neoprens que hem comprat a evasion esport, jo el sailfish attack i ella el orca sonar, al mateix temps Coke i Belen han anat a correr i no venen a nadar,, ells compraren el Aquaman i el sailfish respectivament, venen també, Alex, javier,( ells sense neopré) , i Gabi (també amb neopré), ,, doncs ens ix un dia genial,, inmillorable,, el mar esta com un plat.



Quedem a les 10 al reten de la policia local de la patacona,, i anem cap al port, quan portem cap a tres quarts d'hora nadant, rodem i anem altra vegada cap al reten,, al principi el tratge resulta una mica als muscles incomode,, pero quan porte un quart d'hora,, s'acopla i de categoria,, estic supercontent,, al igual que Elena,, hem fet una compra ideal,, en fi,, ara ja podem nadar al hivern. Es el que voliem.

Aci unes isntantànies del moment, llàstima que no estiguem a la mar pero resulta que no hi havia cap que no anara a quedar-se fora de l'aigua,, aixi que guardarem la càmera al cotxe.

Decidim quedar altres dies, s'ho havem passat genial,,, Belen i Coke acudeixen mes tard,, ells no naden avui,, doncs ja han corregut, i no volen tirarse a nadar,, ja han fet prou esport.
Una vegada fora del aigua anem a fer-se un refresc, i quina casualitat, vegem a Pau amb la seua dona,, vam a dinar per alli amb la familia,, xarrem de natació com sempre, que raro veritat?



I cap a les 13'30 a Torís, la paelleta m'espera.

Fins la pròxima.

9 oct 2009

25 VOLTA A PEU MELIANA




Vicent, Paco, Rafa, Belen, i Coke abans de la carrera.

Aquesta carrera a Peu no l'haviem feta mai,, i Vicent PAco i Jo, pensat i fet,, s'apuntem, es el 25 aniversari, dona la casualitat que ve tambe Belen i Coke, i com a fotografa Elena,, tres companys de natació amb els que m'he comprat el tratge de neopre,, aixi que vinga aço s'anima, la temporada d'hivern anirem un grupet mes elevat,, Blai , Fermin, Miguel, Elena, Coke, Belen, Ana, Jo, etc etc, no esta gens malament veritat?

pero avui es la cursa,,, son 10 quilòmetres,,, tot en pla pero anit varem fer una enramà a un amic que avui dia 10 es casa a Mora, i varem matinar moltissim, aixi que bo,, farem el que es puga.



Cap a les 11'15 donen la sortida, som 1600 corredors, abans han fet una cursa de minusvalids, amb unes bicicletes adaptades uns tricicles.


Paco com sempre s'en va destacan només eixir, com un obús, Belen i Coke surten una mica mes cap davant i Vicent i jo ens quedem mes darrere,, anem junts fins el quilòmetre tres, on decideix-ho anarmen, a vore si trove a Paco,, en fi, empresa molt dificil, jaja, doncs paco esta fortissim.

Coke, Belen( saludant satisfeta) Rafa i Vicent, després de la carrera.

Trobe a Belen i Coke, els adelante, i quan queda usn tres quilòmetres pare per esperarlos,, aixi que vaig amb ells fins el quilòmetre 9, alli punxe, no puc mes, i vaig a pas de caragol, jaja, en fi, acabe com puc, i finalment arribe a meta,, Belen a fet molt bona marca l'enhorabona per a ella des d'aquest blog, Coke l'ha acompanyada tot el temps.

Belén amb Elena, posen per a la camera.

Ens donen una samarreta técnica , aigua, coca-cola, i ens quedem xarrant doncs quedem per anar a estrenar el neopre tots el dilluns dia 12 a la platja de les arenes. JA ESTIC ESPERANT EIXE DIA. Mila , Ana, Leonor, tambe vindran, serem gent,,, aixi que s'ho pasarem be.

Vicent, Rafa i Paco,despres de acabar-se la carrera.

fins la proxima,

Rafa.

4 oct 2009

LXXXIII TRAVESSIA AL PORT DE TARRAGONA - L TROFEU COCA-COLA

De dreta a esquerra: Toni, Elena, Rafa, Kirsten, Selina, Jesus, Mila

Avui és l'ultima travessia amb la que acomiadem la temporada,,, la travessia més antiga de Espanya,,, enguany l'anomenat TROFEU COCA-COLA arriva al seu 50 aniversari,, i es la 83 ena edició de la TRAVESSIA AL PORT DE TARRAGONA, aixi que dit i fet,, decideix-ho anar a participar-hi, i aquesta serà la meua quarta vegada que la faig, son un total de 2100 metres a recorrer a un trajecte prou recte,,, una recta llarga i una vegada girem el pont que travessa aquest emblemàtic port, girem cap a la dreta buscant la Meta,, preciada meta, jaja, doncs es una travessia molt explosiva,,, participen club d'arreu de Catalunya i part del País Valencià,, cal esmentar el Alcoi, el Castalia, La costera, Gandia, Borriana, i molts més que hi participen com a independents,,, encara que tot i que no son molts cal recordar,, nomes uns 6 nadadors/res.

Mila, quan anava a pujar al bus.

Unes de les que participen per primera vegada es la nadadora del club natacio La Costera, Mila Botella, i que enguany te preparats nous projectes de mes envergadura , que de moment no cal dir-los. veritat?? Mila.

despres d'eixir del dinaret.

posant amb la seua copa,, la campiona de la prova.

Altra que m'acompanya al cotxe es Elena Borja,, aquesta com a independent,,, i una vegada acabada la prova,,, campiona de la mateixa,,, enhorabona des d'aquest blog.

Com no cal dir la participació de Selina Moreno, enguany ha fet un repte que molts pocs nadadors han aconseguit fer,,, el creuament del Canal de la Mànega,, quina canya, esta Selina es molta Selina,, per als que la coneguem,,, quin sera el proper repte que traura de la mànega???? Elena , quan li fan entrega del trofeu.

Kirsten, campiona de la seua categoria.

Kirsten Franke,, del Gandia,, que enguany en setembre a principis creua el Estret de Gibraltar,,,, imparable aquesta alemana afincada en Gandia ja fa prou anys.

Despres,, estem els del montó, Jesus Blanco, que per cert el vam fer pols,,, jaja, ho sent Jesus pero tenies que sentir-ho per aci també,,, pero un gran nadador i company de travessies alla on vaja, Toni Avilés, i servidor, Rafa el que ara esta escrivint. jeje.

També veiem cares conegudes,, el grup de LOS TRAVESÍOS de Borriana,, amb Niceto al front d'ells, Alejandro, etc

I no puc oblidar-me de la inmillorable llavor que fa Eduardo Sanjuan a la seua web LOS TRAVESEÑOS , el link de la web es: http://www.uv.es/esanjuan/ , una bruixola de tots els nadadors de travessies tan de llarga com de distancies mes menudes (800 fins a 10.000 metres) , no puc oblidar-me de l'ajut que va tirar-me quan vaig preparar les primeres 24 hores a Torís en l'any 2008. GRÀCIES DE PART DE TOTS ELS NADADORS EDUARDO.

Bo,, doncs com anava que açó esta fent-se un rotllet,, agilitzem Rafa,, que a estes hores,, la gent s'adorm.

Dons el dia 4 d'octubre quede amb Elena,, pase a recollirla per Valencia i ens anem cap a Tarragona,,, i xarrant xarrant el trajecte superbé,, però cal dir que jo amb neopré i ella sense, al igual que Bea i Coke,, on entrenarem el dia 12 a les Arenes.


Una vegada en el port de Tarragona,, aparquem i anem a desdejunar,, doncs haviem eixit a les 7 am i arribavem vora les 10.



En aquestes dos instantànies,, Elena i Rafa, nadant despres de haver fet la travessia a la piscina del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Selina, Kirsten i Mila arriben en altre cotxe pero elles van directes a vore si estan inscrites com cal.



Una vegada desdejunem Elena i jo, baixem cap al Club Nàutic,, alla vegem a Toni, Mar, Jesus, etc etc. Aixi com als Travesíos i gent del Tarraco, club organitzador de la prova. l'enhorabona continuar amb aquest event tant d'any,, el més antic de tota Espanya.


Ens canviem al vestuari i pujem a vore si el bus que te que recollirnos acudix,, mentre els arbitres pasen llista i pujem d'un en un.



Una vegada a la linia de la sortida,, tots els nadadors de la prova llarga,, som un total de vora 100 , els arbitres mitjançant un xiulit,, donden la eixida,, jo estic junt a Toni i Jesus,, Selina també la tinc a prop,, pero els minuts primers de la sortida son una mica com diriem,,, bogeria absoluta, doncs es molt explosiva la prova i tots peguem un esclafit cap a la meta que no veges,, i hi ha gent pegantse per totes bandes,, jo abans de eixir veig a Elena,, li pege un crit pero res de res.


Una vegada veig el pont prop,, aprete i m'ajunte amb un grupet de dos nadadors,,, la meua idea es creuar el pont per mig es a dir per el forat del mig,, doncs hi han tres,, i despres escorarme cap a la dreta cap a la meta,, com mes ràpid puga, aixi que dit i fet,, comence a allargar la braçada, i observe que els dos nadadors van tirant tambe de valent,, es com un sprint a lo salvatge, i tot quan quedaven uns 1000 metres encara , buffffffff pensava jo. aixi que avant Rafa, vaig dirme,, ells dos s'escoren cap a la dreta i pasen el pont per altra banda,,, i quan s'ajuntem, en l'esprint,, ahi veig que puc,, puc arribar davant,, aixi que en fi,,, vaig guanyar-lis la partida, encara que tot i aixo vaig quedar a la 69 posició, un numero molt ,,,, ejem,,, per a una clasificacio,, no penseu??
i tot amb un temps inmillorable,, almenys per mi,, espere l'any que ve baixar-lo,, pero tot i que enguany he fet 37' en 2100 metres.



Selina, Elena, i darrere de tots el pobre i valent nadador,, Jesus Blanco,, tot un eixemple , l'enhorabona a tots, hem pogut fer altra vegada la travessia mes antiga d'Espanya.


Quan eixim de l'aigua prenem un refresc, ens dutxem i veig que Elena ha quedat la primera de la seua categoria,,, i tot que és la primera vegada que la nada,,, amb el nivell que hi ha a aquesta prova,,, enhorabona.



Fan la entrega de trofeus,, a mi tambe un detallet igual que a tots els nadadors,, i com no,, el tipic ja dinaret amb els Travesíos de Borriana. tot una convivencia i experiencia.

Ara pensant ja amb les voltes a peu,, i com no a estrenar el tratge de neopré,, tal vegada el proper dia 12.

COM A EXCLUSIVA,,, LA TRAVESSIA AL PORT D'ALANCANT QUE ES FA PER NADAL,,, ENGUANY VOLEN FERLA MES LLARGA PER ANAR AMB NEOPRE,,, AIXI QUE A VORE SI ES FA ENDAVANT I PODEM ANAR A NADARLA. SERIA GENIAL.