28 feb 2010

V GRAN FONS DE TORÍS ( 25 Abril)



EL PROPER 25 D'ABRIL A TORÍS.

Vinga animeuvos, ja esta ací , el Gran Fons, a vore si ve la gent en massa o bé ve massa gent, jaja, bona expressio m'ha eixit veritat?

Consta de 16 quiòmetres la distancia per a majors, i per a menuts pense que son diverses.

més informació a: http://www.noupindaro.com/eventos_ver.php?codeID=2736

20 feb 2010

ENTRENAMENT AMB ELS AMICS


Avui, dia 20 de Febrer, anem per altra ruta, direcció cap a godelleta, per vora el Canal, fem una distància de 18 quilòmetres, gens malament, per entrenar poc, jeje. Anem Jose, Paco i Jo, els tres Mosqueters, i cal dir que encara que no ho parega, acabem ben sencers.

Ja vorem el dia del Gran Fons de Torís, encara no he fet la ruta d'aquesta prova, per vore que tal estic de forma.

Altres dies he quedat amb Vicent, però ell avui no ha pogut vindre, en fi, segur que eixe dia ell esta més fort del que sembla.

Convide a tota la gent a que participe a aquest esdeveniment al poble de Torís aixi com les properes 24 hores que ja mes endavant diré la data en que es cel.lebren, segurament en Agost.

vinga salutacions,

Rafa.

14 feb 2010

MARATÓ DE NATACIÓ A LA PISCINA DE LA PATACONA , 5000 METRES




Avui, tocava entrenament de 5000 metres, series de 50, 100 i 200 metres a ritme de 1', capitanetjats per el crack Eduardo Landin, Pau Tomas, Elena Borja, Rafa , Josep Vicent, Raquel ( fotografa) , és a dir, un bon grapat de companys que vam fer un ambientet al carril 7 de la piscina de la Patacona, on vam començar a les 10'30, a un ritme prou explosiu.

Jo tinc que dir que me va costar agafar el ritme, doncs al principi era ofegant, feiem de quant en quant bo, cal dir nomes tres vegades 100 metres estils, i aixo matava, si aixi com ho dic, matava, despres de nadar i nadar, sense parar, mes que uns segons quatre o cinc per a ser mes excacte, doncs era prou ofegador, pero cal esmentar que es va aguantar i prou millor que l'any passat el marató del politecnic, que vaig ferlo al mateix ritme, cosa que me diu que vaig agafant millor forma.

Elena va causarme bona impressio, la tia esta molt forta, el banyador molt xulo, va anar al mateix ritme que tots nosaltres, Pau Tomas tinc que reconeixer que va un grau per damunt de mi, pero vaig a per tu Pau, aixi que apreta tio, que el de Toris va a per tu, jeje.



Ja ho parlarem i als ultims autonomics farem els 800 metres a vore si fem el mateix temps, val? jaja. QUE PICADETA PORTEM. pero picadeta sana. cal dir també.

PAU, QUE VAIG A PER TU, PASSA ALGO TIO? ELS DOS BLOGGERS FRONT A FRONT.

Bo, ara el dia 28 a la Ratlla del terme. a Nadar a la Mar, ja va siguen hora. veritat?

8 feb 2010

SENDERISME A CORBERA, PUJADA AL CAVALL DEL TIO BERNAT.








Després de xarrar-ho i del paró de les travessies, decidirem fer alguna ruta de senderisme, avui tocava a Alzira, pujada al Cavall del tio Bernat, un paratge meravellos, superben cuidat, i amb magnifiques sendes molt ben assenyalades.



Vam quedar al Centre comercial de Sueca, Brigi, Paco, Inma, Pau, Jo i Jose, i una vegada tot xarrat vam partir amb els cotxes cap la partida la Murta, prop de Corbera, a un parking especific per a la pujada de la muntanya i visita del paratge on hi havia un precios monestir dels Jeronims, quasi en ruines.








Pel cami de pujada, vam tindre l'ocasio de plantar un arbre, doncs estavem al dia de l'arbre i podiem escollir quin arbre o matoll plantar i quina aixada, aci tots pensem que PAU VA SER L'AMO DE TOTS, demostrant-nos com es planta un pi. veritat Pau? jeje.


Com no, Brigi, Pau i jo, vam xarrar de les properes travessies que ja s'acostaven dels campionats de espanya tan de mar obert que enguany son a Castell de Fels i els pasats a Castello, i com no del repte de la Bocaina que enguany vull fer.


També vam comentar que la propera quedada serà un triatló molt especial, que mai s'ha organitzat fins al moment, constarà de tres fases,, pujada a muntanya, nadada al mar, i paelleta, que us sembla? A MI DE CATEGORIA.


La muntanya te vora 600 metres, i la pujada vam tardar vora dos hores i mitja entre paradeta d'esmorzar inclosa. Una vegada al cim, cregueume, unes vistes formidables , tots els pobles del voltant es veien, Sueca, corbera, entre altres. aixi com tots els arrosars ja segats, i la albufera, i com no, cal destacar la vista de l'illa de Eivissa, on jo vaig poder vore fins i tot a una noia menjat la tipica ensaimada mallorquina, pero pense que seria per el cansanci, jeje.




Despres de fer instantànies, a tot arreu, vam començar la baixada. Al capdavant anava Paco, l'home de Brigi, el que havia organitzat la ruta, i coneixia les sendes de pam a pam, vam tardar vora hora i mitja de baixada, i despres de visitar el monestir que estaven restaurantlo, ja posarem cami cap a Torís uns i altres cap a Sueca.



5 feb 2010

CALFANT MOTORS PER A LES TRAVESSÍES



























JA ESTA ACI LA TRAVESSÍA DE LA TEMPORADA, QUINA LLÀSTIMA QUE COINCIDEIXCA AMB LA LLARGA DE CULLERA, EL CAMPIONAT AUTONOMIC DE LLARGA DISTANCIA BADIA DE CULLERA, A VORE SI PODEN FER ALGO, PER A QUE POGAM ANAR ELS NADADORS A LES DOS, VINGA DES D'AQUEST BLOG LI HO DEMANE TANT AL CLUB NATACIÓ ALONE, COM AL CLUB NATACIÓ CULLERA. UN ESFORÇ.

TOT PER LA NATACIÓ.

CONFIRMAT, TRAVESSIA LLARGA DISTANCIA BADIA CULLERA 10 QUILÒMETRES, PER AL 27 DE JUNY, PODREM FER TOTES DUES, PERFECTE.