25 abr 2010

V GRAN FONS DE TORÍS


l


Arriva el dia del V GRAN FONS DE TORÍS, avui anem a córrer Paco , Vicent i jo, també Belen i Anna, dos nadadores, que prometen al mon de les carreres populars, doncs avui han quedat Belen primera de les Senior B i Anna, la tercera de la mateixa categoria.



S'ha de donar les gràcies a tot el equip de voluntariat, que sense ells no s'havera pogut fer aquest event esportiu, aixi com al Ajuntament de Torís, i al Club Triesport que enguany ha organitzat la cursa dels menuts.

Voluntàries dalt al Altury.

No ens podem oblidar, del equip periodistic de Torís Enrique i Vero, ahi estaven al peu del arc per agafar les magnifiques instantànies que despres vegerem impreses a diaris i blogs, aixi com a pàgines web.




Aixi mateix a totes les empreses col.laboradores, Caixa Rural de Torís, Cooperativa La Turisana, Bodega La Baronia, Distur, etc.



A la foto, els deu primers classificats locals.

Oscar, a la categoria de Benjamins també hi ha participat, tot un campió que poc a poc anirà seguint els pasos de sa mare.



Vicent ha quedat al 10 dels locals.
Paco ha quedat amb molt bon lloc, fent un temps de 1h 13' al igual que Vicent, i jo que anava amb Belen, 1h 19'.


Anna i Belén, quina estampa.

Anna i Belen ( tercera i primera de la seua categoria)

La cursa prometia, ha sigut com sempre, fins el pont de la Fallereta prou facileta de portar, pero per pujar el Altury, ARROMANGAR-SE ELS PANTALONS i LLIGAR-SE LES ESPARDENYES , jeje, que es molt pesadeta, que despres tenim tota la tornada.


Chus Mocholí del S.D. Correcaminos, segona de la prova.

A la fi de meta tot xarrar de la cursa, el trajecte que tant Anna ni Belen el coneixien i han fet prou en acavar-la i quedar tant primera com tercera,, i L'ENHORABONA PER A VICENT, QUE HA QUEDAT EL DECÉ. S'HO HA CURRAT MOLT.

22 abr 2010

COMUNICAT DE PREMSA DE LA REIAL FEDERACIO ESPANYOLA DE NATACIÓ PER LA MORT DE JUAN ANTONIO SAMARANCH


21 ABRIL DE 2010

Nos ha dejado Juan Antonio Samaranch



La Real Federación Española de Natación (RFEN) quiere expresar sus condolencias por el fallecimiento del presidente de honor del Comité Olímpico Internacional, Juan Antonio Samaranch Torelló. Tras haber permanecido ingresado desde el pasado domingo en la barcelonesa Clínica Quirón, Samaranch nos ha dejado hoy a las 13:30 horas, pocos meses antes de cumplir los 90 años. Toda la familia de la natación española está en deuda con su buen trabajo realizado por el deporte en las últimas décadas.

Juan Antonio Samaranch pasará a la historia como uno de los españoles más reconocidos y queridos en todo el mundo. Su paso por la presidencia del COI entre 1980 y 2001 significó una auténtica revolución en la historia del olimpismo y el deporte internacional, para acabar convirtiendo a los Juegos Olímpicos en el mayor espectáculo deportivo del momento.

En todas las competiciones organizadas por la Real Federación Española de Natación hasta el próximo domingo 25 se guardará un minuto de silencio en su honor.

Su capilla ardiente se instalará mañana jueves a las 10 de la mañana en el Palau de la Generalitat, en su Barcelona natal. Descanse en paz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ens ha deixat Juan Antonio Samaranch



La Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) vol expressar les seves condolences per la mort del president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch Torelló. Després d'haver romàs ingressat des de diumenge passat en la barcelonina Clínica Quirón, Samaranch ens ha deixat avui a les 13:30 hores, pocs mesos abans de complir els 90 anys. Tota la família de la natació espanyola està en deute amb el seu bon treball|feina realitzat per l'esport en les últimes dècades.

Juan Antonio Samaranch passarà a la història com un dels espanyols més reconeguts i volguts a tot el món. El seu pas per la presidència del COI entre 1980 i 2001 va significar una autèntica revolució en la història de l'olimpisme i l'esport internacional, per acabar convertint als Jocs Olímpics en el major espectacle esportiu del moment.

En totes les competicions organitzades per la Reial Federació Espanyola de Natació fins al pròxim diumenge 25 es guardarà un minut de silenci en el seu honor.

La seva capella ardent s'instal·larà demà dijous a les 10 del matí en el Palau de la Generalitat, a la seva Barcelona natal. Descansi en pau.

17 abr 2010

23 VOLTA A PEU ALAQUÀS 2010



Avui dissabte dia 17, ens juntem una vegada més Belen, Vicent, Paco i jo, per anar cap a Alaquàs, pasar una vesprada esportiva i amb les amistats, fent aquest esport que ens agrada.
Vicen i Paco estan molt forts, aixo ja ho sabia, però vist els resultats, joer, quines maquines s'han fet, tant de entrenar s'ha notat, sino que ho m'ho diguen a mi.


La volta a peu a Alaquas son 10400 metres, i paco i Vicent fan un temps de 45' Belen i jo de uns 48 a 48' 30''.





Vegem a Rafa puchades, també hem vist inscrit a Cesar, pero a la cursa no l'hem vist. En fi, ara ens espera el Gran Fons de Torís, a vore si la gent va inscrivint-se que la cosa no s'anima ni a la de tres i la tenim a la setmana que ve.

12 abr 2010

XVI M.O.M. ( EXPEDICIÓ DEL CASTALIA)




El dia 10 arriva per fi, quedem a les 7'30 al aeroport de manises, tota la expedició del Castalia, som 27 el total, gens malament veritat? 17 nadadors i 10 acompanyants. Els dies 10 i 11 es cel.lebrava a les piscines de Son Hugo de Palma de Mallorca el XVI M.O.M. (màsters open mallorca), nadar en un Open millor organitzat a nivell internacional com nacional ha sigut tot un encant , i tornarem clar que si.

Cal esmentar els nadadors que vam ser:

Fina Guinot, Piluca Alcántara, Marta Mir, María Mir, Lledó Villalonga, Paco Valls, Tomás Almer, Martín Roig, Cecilio Martínez, Rafa Muñoz, Jorge Ibáñez, Jose Ramón Vallcanera, Alejandro Aldama, Daniel Cervera, Rubén Forcada, Alejandro Mondragón y Valentín Fernández.

I vam arreplegar una gran quantitat de medalles, 19 en total, i un premi al nadador complet mes 20 a Valentín Fernández .Com no descalificacions també, jo 3, record pense, entre tots, jeje. pero tot va ser la jutge que no es veia gens, doncs jo ho vaig fer de categoria clar que si.

Tinc que dir, que per començar, al aeroport de Valencia van pasar per el detector de metals, i van tindre que escorcollarme, doncs va pitar el detector, aixi va començar el meu viatget, pero tot cal dir que no portava res de res.El vol tranquil, i cap a les 3 estavem a les piscines de Son Hugo despres de ficar-nos una bona clavada els taxis de Mallorca, que collons que cars que son.
vaig nadar el primer dia 400 crol (descalificat per menejarme al piló), 50 papallona ( desqualificat al no tocar les dos mans a la vegada a l'arribada), i els 100 esquena que va estar bé, el sisé vaig quedar.Després vaig nadar els 4x50 lliures amb Maria , Marta , i Jose, i vam quedar els quarts per poc no vam emportar-se el bronze.


Vaig vore a Jose Luis Larrosa, vaig xarrar amb ell d'un repte que portem cuinant, a vore si es fa efectiu en les properes setmanes, serà molt sonat, ja voreu. Fins aci puc dir.

A la sortida de la Piscina era un camp de batalla, a vore qui agafava quan antes el taxi, per anar al hotel, i vore el partit,, com no, havia nomes un color, bo, dos, blaugrana, i dos van ser els gols que van emportar-se a casa els merengues, jaja. No vull dir mes, que la gent despres pot enfadar-se massa, que aci hem vingut a nadar no ha jugar a futbol.


Al sendemà vam quedar a les 7 al menjador del hotel per desdejunar, doncs a les 8 teniem que estar nadant, per començar a competir a les 9.
Jo tenia els 50 esquena a primera hora, despres els 100 estils a ultima hora i els 4x50 estils on vaig nadar esquena.



Va faltarme poc per tindre medalla, pero en fi, havia molt de nivell, erem 318 nadadors, 23 clubs de natació alemans, eren més clubs alemans que clubs de la peninsula, i segons un de la organització va dir-nos que enguany era any record de participació, cosa que igual que a ell a nosaltres ens alegra, l'any que ve repetirem i esperem que la gent vinga gent que s'ha quedat a casa i no ha vingut al MOM, un altra experiencia més, i molt ben organitzada, la meua més sincera ENHORABONA al club organitzador EL ESMÀS MASTER DE MALLORCA.




Una vegada acabat el torneu, vam pegar una caminadeta per MAllorca visitant la ciutat, la catedral meravellosa, vora mar, xula xula, la casa la vila, el casc principal de la ciutat i cami del hotel a peu, uns sis quilòmetres per fer musculatura per si no haviem fet res de ejercici , jeje. Però va valer la pena fer la ruta de l'ensaimada, clar que si.

FOTOS PER MALLORCA:

Resultats: Jornada 1

Jornada 2

CAL DIR QUE ARA CAP EL 5, 6 DE JUNY O DATES SIMILARS, TENIM UN REPTE PER RELLEUS, QUE ENCARA NO HA CUALLAT, PERO ESTEM AMB ELL, XÀBIA-EIVISSA 115 QUILÒMETRES, NADAREM JOSE LUIS LARROSA, VICTOR MORENO, RAFA MUÑOZ, SAMUEL, ELENA, BELEN, ANNA, MILA, PAU TOMAS. encara no ho tenim a les mans, quasi, ens falta embarcació, el sponsor, està buscant-la. en propers escrits aniré informant-vos. REPTE ATALANTA

Ara el proper dia 9 de maig al torneu del nadador complet en la piscina de Valencia Javi Mestre, organitzat per el U.P.V. per primera vegada.

abans d'aço esta el gran fons de Torís el dia 25 d'abril. buffffffff la feina s'acumula. jeje.


4 abr 2010

ENTRENAMENT A LES AIGÜES DE SANTA POLA i VISITA A L'ILLA DE TABARCA AMB ELS AMICS


Bo, aquestes Pasques, he anat a fer el mono amb Paco i Jose a Santa Pola,,i Santa Pola com que no te res mes que platja, doncs hem visitat l'illa de Tabarca, us sona? jeje, prompte anirem cap alli veritat? el dia 4 de juliol.


Vaig posar-me el neopré i vaig comen-car a pegar braçades, tot i que semblava propet el port, redeu, vaig tirarme 1 h 20' jeje, l'aigua estava ben bona, no estaba freda, pero la veritat es que la corrent al tornar estava un poquet en contra. Pense que hi haurien uns 4000 metres o més entre anada i tornada.

Al dia següent per el matí vam anar cap al port direccio a les tabarqueres, comprarem el bitllet i vam anar a l'illa. Joer aquesta vegada amb llum tot era diferent, jeje. Vam visitarla, la veritat que es xicoteta, pero te el seu encant, encara que esta vista en un bufit.


El far, L'esglèsia, la muralla, en fi, tot tancat, aleshores que mirar? doncs valles, platja, gavines, i alguna xicona que altra, res mes, bo, cal dir que els barets estan prou bé, a la plaça de Tabarca.



Ara a per els Masters de Mallorca aquesta setmana que ve.