27 jul 2010

COMPETITIVITAT A LA VOLTA A LA ESCOLLERA EN ALACANT

Bé,, he decidit obrir este post,, perque ho requeria,, despres de vore com Elena es referia a la acció que acontinuació es detalla,,, vosaltres mateixa decidiu,,, qui es el trampos??? qui va posar la cameta, el braç, espentar, en fi, tota classe de picaresques per poder passar davant meu, jeje.

Finalment acaba el crono amb un temps de 1 hora 19' tots dos,, pero a ella cal dir que la posen davant,, encara no se per que,,, en fi,, dona igual,, vaig passar-ho bomba, que es el que importa.


vinga un saludet,, que seria sense estos moments veritat??


aci ja agafant-me,, al vore que et pasava, jaja.

eixe bracet Elena,, que no pares de espentar-me.

a vore qui estira la cameta per arribar abans al xip control i que pare el crono?

FOTO DE RECONCILIACIÓ, ES PODRIA DIR??? JO PENSE QUE NO,,, LA PROCESSO ANAVA PER DINTRE, JAJA.

25 jul 2010

81ª VOLTA A LA ESCOLLERA PORT ALACANT

Ja feia anys que no venia a fer la Volta a la Escollera,, concretament des de que Luis Asensi, gran nadador i organitzador d'aquesta prova va faltar.










Abans la prova la feien sortint des de la platja del postiguet i acabava en l'Escalinata de la Reina,, situada dintre del Port d'Alacant, on finalitzava la prova. Ara es al reves,,, la prova comença dintre del port i finalitza a la platja del postiguet.



Vaig tardar 1hora 19', no vaig notar ni els quilometres fets en cotxe ni els nadats del dia anterior,, aixo si,, quan vaig acabar,,,, aleshores si,, estava mort, jaja. doncs 968 quilometres en cotxe i quasi 21 nadats,, diuen per molt.Damunt per acabar a Alacant que millor que un sprint, amb Elena,, bona companya i nadadora,, pero d'aquestes que no li agrada perdre, siga com siga,, fent la cameta, o el que siga,, aixi que amb un sprint de 1 quilometre mes o menys,, i finalitzant amb una bona carrera per la platja al sortir del aigua,, fins la meta,, per entrar iguals,,, pero vaja,, aixi i tot,, a algu van tindre que posar primer a la clasificacio,,, a la bona de Elena,, el millor es que vam passar-ho la mar de be. que es del que es tracta,, Belen i Josep anaven a altre ritme, i van entrar per aplaudir.-los. Mila junt al club La Costera,, tots junts.
En fi,, un cap de setmana redo,, ara toca tornar a casa i a descansar que dema toca currar.

Jose Luis segon de la seua categoria. Tambe va fer el doblet aixi que un 10 per a ell.











Elena que amb la seua jeta va quedar tercera,

Mila Campiona de la seua categoria.

La setmana que ve,, LES 24 HORES DE TORÍS A INTENTAR fer el record de metres fets el 2008, segur que podrem.



24 jul 2010

IX BAIXADA DEL RENAIXEMENT A NADO RIU EBRE

Gaudint de bona companyia i bon dinar a Benifallet.


A les 12 vaig direccio cap a Xerta,, alli espera la Baixada del Renaixement del Riu Ebre,, es una de les travessíes èpiques,,, i aquest cap de setmana el DOBLET MÀGIC m'espera,,, avui el Ebre i demà mati la Escollera d'Alacant.

Cap a les 2 arribe a Benifallet,, es un poblet a vores del riu Ebre, on tenen reservat per dinar els companys del C.N. Sueca, i del Benidorm estan Jose Luis Larrosa i la novia,, aixi que vaig amb ells.

Despres de saludar,,, a menjar,, uf,, ens engolim mitja balena, jaja, aixi a vore si baixem mes depressa el Ebre.

Com que havia quedat a Xerta amb Tortosa amb els companys que venien del CAstalia del poble de Borriana, aixi despres de deixar un cotxe en Tortosa , anem cap a Xerta que es on esta la sortida de la prova.

Xavi, Pasqualo i jo a la zona de marcatges abans de la prova.



Arriben quasi un quart d'hora abans de començar-se,,, prou justos de temps,,, ens fan el marcatge dels numeros, etc. Als primer que vegem son als companys de Vila-real, Xavi, Pasqualo, i als de Sueca que son un fum, destacant a Pau Tomas, Irene Granell, entre d'altres.




La sortida???? sense paraules,,, a muerte.

El colorit dels barrets dels nadadors i de les piragues,,, impressionant es fusionen amb el entorn del Ebre.


A les 17'00 ens donen la sotida,,, es expectacular, jo tinc pensat fer-la en dos hores o menos,, i finalment la faig en 2h 04', gens malament,, doncs l'altra vegada la vaig fer en 2h 14 minuts.
Note que hi ha mes aigua enguany per l'Ebre,, gaudim de unes vistes meravelloses,,, l'eixida la faig prou rapida,, i me pose en un grup on hi ha un xic del Atletic Barceloneta,, ho se per el seu barret,,, va molt constant,, ell va marcant el ritme,, pel davant,, 15.700 metres,, i quan porte hora i mitja,, rebente motors, jeje, aixi que decideix anar al meu ritme,, i acabar com siga,,, i arribe a Tortosa a la zona de meta just de full, marcantme reserva , he pagat la sortida que he fet,,, en fi,,, he gaudit de bon ambient, i bon pasiatge,, bona organitzacio,,, i faig 10 minuts menys,, que mes es pot demanar veritat???





Magnifiques instantanies proporcionades pel company Xavi, de Vila-real,, fetes des d'una piragua que acompanyava.






Arribem Selina, Josep _Vicent Giner, i uns quants mes tots al mateix temps, Elena el mateix tambe,,, doncs enguany hi ha molta participacio de valencians a la prova.

ufffff,, ja hem arribat. jeje.

Selina i Josep Vicent Giner.

Jaume Adell un català company de travessies, al arribar a meta.

Al eixir ens dutxem arrepleguem el diploma i la bossa amb detalls,, i cap a Xerta,, a per el cotxe que ens havia deixat,,,, i cap a Toris,,, doncs tinc que descansar,,, demà VOLTA A LA ESCOLLERA AL PORT D'ALACANT.


18 jul 2010

TRAVESSIA A NADO AL PORT DE VALENCIA 2010


























Enguany finalment vaig a anar altra vegada desde fa molts anys a la travessia de Valencia,, la del Port,,, abans, era de 2450 metres,, ara, despres de reformar el port per la Americas Cup, nomes l'han feta de 2000,,, al meu pensar podien haver fet una de almenys 3000 metres, igualant a la de Barcelona.


PLANOL DEL RECORREGUT DE LA PROVA.



FOTOS TRAVESSÍA PORT VALENCIA


FOTOS EIXIDA PROVA

FOTOS ENTRADA A META

German i jo eixim cap a Valencia,, tenim que estar a la zona de marcatges a les 9, aixi que una vegada alli, tenim que recollir els xips, i anar cap al bus que ens portara a la linia de sortida de la prova.Mentre German va a per el xip, doncs jo ja el tinc,,, me trove amb gent que fa temps que no veia,, Valeriano, Isa, ...etc, tots coneguts de la Volta a Formentera que vaig fer l'any 2009. Quina alegria retrobar-se.


Alex Loren i Lola tambe estan amb Isa,, i ens fem la foto de rigor per a aquest blog.

A la linia de sortida, ens trobem amb Victor Moreno, i amb Salvador Barceló, lils presente a tots dos a German, doncs van a vindre a participar a les 24 hores que estem montant per a ultims de mes.. ja esta ahi ja,,, vinga animeu-vos,, a inscriures.

Som un total de 532 nadadors segons diuen a megafonia , i a la nostra categoria nomes som 340, quasi mes del doble, i anem a sortir de categoria en categoria,,,, aixi que sera una sortida expectacular, docns tenim que tirar-se desde dalt del pantalà del port, a uns tres metres de altura ,,,, d'on jo me tire de cap,, tinc al costat a Josep Vicent, el de Silla, tot un crack, i a l'altra banda a German,, ells opten per tirar-se de peus,,, tinc sort i no se men van les ulleres, al tirarme de cap. doncs la altura es considerable.


Victor Moreno ( CAMPIO DE LA PROVA ) amb els seus,, organitzador de la Travessia de Xeraco, us anime a que se inscriviu , sera genial, el 8 d'agost. vinga a participar tot lo mon. ENHORABONA DES D'AQUEST BLOG.

Arribe a meta una mica fotut, doncs esta malament marcat el trajecte i m'he desviat quan ja nomes quedava la recta de uns 700 metres cap a la meta,, i jo he tirat recte paralel per veles events,,, es a dir per el costat contrari,,, jeje. pro aixi i tot faig un temps segons el meu crono de 35 minuts. i calcule que haure fet 2300 metres nadats.


MILA BOTELLA, CAMPIONA DE LA TRAVESSIA DEL PORT FESA 600 METRES. ENHORABONA .

A la linia de eixida no veig a Loli, la germana de Mila, que esta participant tambe,,, es del Club Natacio La Costera,, aixi com a Anna totes dues unes campiones.

RESULTATS PER CATEGORÍES.

vinga ara la setmana que ve, toca el doblet,,, el doblet màgic,,, el dissabte vesprada, XERTA -TORTOSA (DESCENS DEL EBRE) 16 QUILOMETRES, i diumenge mati, VOLTA A LA ESCOLLERA DEL PORT D'ALACANT 4800 METRES.

4 jul 2010

XV TRAVESSIA A NADO, TABARCA-STA. POLA

magnifica instantània, la tabarquera ens porta de cami per començar la travessia.


Finalment ve amb mi, un altre torisà, German i jo, anem avui a fer la travessia amb més participació que hi ha,,, Tabarca-Santa Pola.

Enguany ens diuen que supera els 700 nadadors, i aixi es, som un total de 747 inscrits, dels que arriben a meta 662 es a dir, que els 5.900 metres lis paren gran a 85 nadadors.

VÍDEO TRAVESIA SANTA POLA - TABARCA 2010


German esta a la categoria Senior A, amb un total de 99 nadadors, dels que arriben 89 a meta, i jo estic a la categoria SEnior B, amb un total de 305 nadadors, arribant 265 a meta.

German arriba el 20 de la seua categoria, i jo el 90 de la meua. molt bona posició, fent un temps de 1h 37' i 1h 45' respectivament.Concretament jo baixe el temps amb 10 minuts.
Es una prova molt concorreguda, alli ens trovem amb Pau, Jose Luis, Belen, Elena, Josep, Leonor, gent del Alcoi, Jesus, Eduardo, etc. es a dir no pararia de esmentar a la gent coneguda. Sino que li ho pregunten a German, jeje. Una cosa tinc a dir,,, BELEN, ELENA ENHORABONA CAMPIONES,, PROVA SUPERADA, JA TENIU TABARCA FETA.

Decidim Belen i jo eixir junts a la prova, doncs ella es la primera vegada que la fa. La Sortida es expectacular, un fum de gent tots a una, German s'en va, i com que es un lio anar junts, Belen me diu cap al quilòmetre dos ,, arrea,,, i jo decideix tirar, a vore si agafe a la gent,,, vaig poc a poc adelantant a grups, fins que arribe tot sol a meta, i quina sorpresa, 1 h 45' molt bon temps,,, doncs el mar estava picaet, oles corrents, etc. Pero s'ha de dir que molt ben organitzada. Un 10 per a la organització.


Rafa entrant a meta.

German, Rafa, Alex, Jose Luis.

Una vegada en meta, pase per linea de dutxes, i entre a la carpa on veig a German , Jose Luis Larrosa, etc. Vaig i arreplege les bolses que dona la organització .
Eduardo no parava de fer fotos amb la meua càmera, el cride i una vegada tots dins, es a dir, Leonor, German, Jo, Elena, Belen, Alex, Miguel, .... ens fa una instantania per al record.

Alex, Queralt, Fermin, Miguel, etc , son membres del Castalia , aixi que fem una foto, per al club.

German i jo, anem cap al hotel a dutxar-se , mentre donen els trofeus, i una vegada dutxats, agafem el cotxe i pasem a per Eduardo, Jesus i Luis, on se n'anem amb ells cap a Navalon, passat la Font de la Figuera on dinem. Xarrem de la travessia i del cap de setmana.
Una cosa me queda clara,, l'any que ve, estic segur que va a vindre més gent del Club Triesport, doncs ha causat bona sensacio aquesta travessia.Ara, la setmana que ve toca Sueca. Kris , Pau, prepareu-se, vaig a per vosaltres, Tatoo, tu també estas al punt de mira, jeje.