29 ago 2010

IX TRAVESSIA L'ILLA AL PORT DE BENIDORM (DAR CERA PULIR CERA) EH TATOO?? JEJE



 


La Travessia L'Illa al Port de Benidorm, es la setena vegada que la faig,, es un clàssic al mon de la natacio, es pot dir la "xicoteta Tabarca" esta molt ben organitzada,, bo, nomes li falta alguna boia mes,, pero per als metres que son nomes 3900, doncs va be.


Consta en nadar desde L'Illa que tots coneguem els que havem anat a Benidorm alguna vegada fins a la platja del Mal Pas situada al costat del Port de Benidorm.  

Enguany vaig amb German, per ell la ultima de la temporada, i per mi, encara hi ha molt que fer, sobretot entrenar per la prova de la Bocaina, la faré el 16 de Octubre, aixi que a posar-me les piles.

En Benidorm vam trovar-nos molts companys, Pau Tomas, Tatoo, Belen, Elena, Kirsten, Queralt, Alex, Jose Luis Larrosa, Xavi Lloret, en fi,, nadadors de tot arreu de la Comunitat valenciana, Amb molt bon ambient, i com no al mateix temps rivalitat, per suposat.
Finalment tinc que dir que va decantar-se cap al Dr Tatoo, doncs anavem per els blogs, de nabatrim, pecesvivos i passatsperaigua picantse entre nosaltres tres. jeje. Aixi que ENHORABONA CAMPIÓ. Ara aixo si,, el meu company de Toris, German et va treure uns segons. jeje.
XAVI LLORET UN BLOGGER DE VILA-REAL, GRAN AMIC I COMPANY DE TRAVESSIES.

BLOG DE XAVI
MAGNIFICA INSTANTÀNIA CEDIDA PER PAU TOMAS CLAR QUE SI, ON TENIM L'ILLA DE BENIDORM.
AL PODIUM LA CAMPIONA DE LA PROVA A LA SEUA CATEGORIA, ELENA BORJA.

RAFA AMB BELEN I GERMAN ABANS DE COMENÇAR LA TRAVESSIA.

PAU TOMAS I JOSE LUIS LARROSA, DOS GRANS AMICS.


EL NADADOR A VENCER, AHI ESTA EL DR TATOO. Un blogger.

28 ago 2010

XV CARRERA POPULAR FERIA Y FIESTAS DE BUÑOL

 
Dons si,, es pot dir aixi,, com dos bojos vam decidir anar cap a Bunyol just el dia de la ponentada, el dia de mes calor del any, just al hora que sortiem cap a Bunyol, feia una temperatura de 41 graus,,, aixi com llegiu, una burrada, pero alli estavem, doncs havia promes a un amic que estaria per correr la prova al seu poble eixe dia si la feina m'ho permetia, i com que vaig poder,,, alli estavem Paco i Jo amb Pepe i Juan, dos germans que estaven dispostos, convençuts a guanyar-nos a la seua terra, i nosaltres a enderrocar-los davant les seues promeses, jeje.
de dreta a esquerra Juan, Pepe, Rafa i Paco, abans de començar la cursa.

Jo pense que ens va enderrocar pero la calor, la calentor del asfalt, quina asfixia, a tots quatre , aixi com a Jose Zanon, que tambe hi estava alli i a uns quants mes de Toris, Juan Crespo, Juan Añon, Pastor entre d'altres.


La Cursa van aplaçar-la per la calor mitja hora, pero just a les 7'30 de la vesprada van donar la sortida,, quina calor, i just a la primera font, parle de just als primers doscents metres, ja estava jo begent aigua , anava amb Juan i amb Paco, que no van sar menos que jo.

PER CERT,, FELICITAR A JOSE ZANON DES D'AQUEST BLOG,DONCS VA CORRER A BUNYOL TAMBÉ, I ANIMAR-LO, JA VORAS COM SURTS DE LA LESIO I COMENÇES ALTRA VEGADA A CORRER COM ABANS O MILLOR ENCARA. ANIM CRACK.


D'alli vam pujar costeres i mes costeres, Paco sen va anar prompte, i jo despres de pepe i Juan els de Bunyol,, quin repas lis vam pegar,,, finalment Paco va fer cinc minuts per davant meu, jo dos per davant de Juan i Pepe???? Pepe???? ostras que a pepe no el trovaben,, pero si,, finalment va creuar la linia de meta,, va acabar la cursa que era el mes important.

Ara la foto de finalitzacio de carrera i cap a casa.



Pepe i Juan amb sos pares i les seues respectives
Paco, en un moment de la cursa,,, que crack.
Juan, posant per la càmera
Pepe,, pero que samarreta mes xula portes, jeje.
Rafa i Juan fent el paiaso o millor dit intentant fer el paiaso quan pasem per meta disimuladament.
foto de la finalitzacio de la carrera, finalment no ha fet falta ambualncia per a que anara a per Pepe uf uf, que cansats estem,, pero prova aconseguida.

21 ago 2010

I TRAVESSIA ANTELLA






VIDEO DE LA SEXTA NOTICIES SOBRE LA TRAVESSIA (demane mes informacio als periodistes)

Antella, poble afincat a la Ribera del Riu Xuquer, té un assut que li ha fet fama, la gent va a practicar tot tipus de esports aquatics, aixi que enguany han decidit fer la Travessia de Antella,, un entorn meravellos on practicar aquest esport, mai havia estat i si puc l'any que ve tornaré,, maginfica la organització, la meua enhorabona per ells. Doncs costa molt d'organitzar un event aixi.

L'aigua esplendida, el corrent quasi ni es notava, en algun punt en concret, teniem que nadar 2500 metres, la meitat en contra corrent i l'altra meitat corrent a favor,, cosa me va sorprendre quan vam girar la boia, doncs de corrent res, alli o menejaves els braços o no nadaves. si o si¿¿??

Va vindre nadadors del Vila-Real, al primer que vaig vore va ser a Paqualo, Xavi, aixi com tambe al club natacio Alzira, Maria, Dani, Mila,... i molts cracks van juntarse, entre ells cal destacar, a Victor Llopis ( campio de la prova) , Victor Moreno, Jose Luis Larrosa, entre d'altres. Tambe hi estaven Josep Vicen giner, Pau Tomas, Elena , Irene, Blai i Miguel Domingo, etc. en fi, un fum de nadadors coneguts que de ben segur m'hen deixe algun que altre.

Jo el que se que tornare per entrenar a l'Assut d'Antella, me va agradar el lloc. Parking molt propet, Baret, que mes podem demanar?



de esquerra a dreta, Jose Luis Larrosa, Victor Moreno, Rafa Muñoz, Victor Llopis
Blai i Miguel Domingo, dos bons companys del Castalia
Rafa, Mila, Maria, i David
Punt de sortida del Assut d'Antella.
Assut d'Antella magnific lloc on practicar aquest esport.
Jose Luis Larrosa enguany volia fer aquest repte, pero ho deixen per al que ve, enguany faran Tabarca- L'Illa de Benidorm 50 quilometres, quasi res veritat, per a tres o quatre nadadors, doncs es per relleus,, sort i a nadar.
Rafa, Mila, Maria, Loli, despres d'acabar la travessia d'Antella.
Victor Moreno, Campio de la seua categoria
Noemi campiona de la seua categoria.

8 ago 2010

III TRAVESSIA PLATJA XERACO, "VICTOR MORENO"

Salvador , amb un company de Xàtiva , Jesus Quiles i jo representant al Triesport Toris i un company del Alcoi a la travessia de Xeraco.

FOTOS CHUS MARTINEZ

RESULTATS

DIPLOMES

Enguany no podia perdremela,, la Travessía de Victor Moreno, aquest gran nadador i amic alla on vaja,, la veritat es que se la mereixia,, i com no rodejat de bon ambient i de la gent que ens coneguem,, els nadadors de les travessies de tota la vida, i com no dels que comencen ara.

Xeraco es un lloc meravellos per fer la travessia,, aixi que enhorabona Vic i a tota la organitzacio,, un 10 alt de puntuacio.

No podem oblidar-nos de la currada de Eduardo Sanjuan,, que hem va ajudar a les 24 hores de Turis,, aixi que gracies per estar ahi Eduardo.





COM SEMPRE,,, EL QUE MANA ES EL QUE ESTA A LA TAULA,,, EN AQUEST CAS EDUARDO. SI O SI¿?


Jesus Quiles i Rafa Muñoz,, dos membres del club Triesport que participen a la prova.


Part de la expedicio del Club Natacio Sueca,,, Josep, Pau, Irene entre altres.

2 ago 2010

3ª EDICIÓ 24 HORES DE NATACIO A TORÍS

  
Arriba el dia,,, les 24 hores de Torís a la tercera edició, i recolzats el Club Triesport per la Regidoria de Esports de Toris, Aiguaesport Turis S.L. ( empresa que porta la piscina), i tots tres som els que organitzem la prova. 

A la banda de dalt,, els membres del club amb la Regina de Toris, Teresa Collado i la seua Cort que varem vindre a la inauguracio acompanyades per el regidor de Esports Juan Ramon i la Alcandesa de Torís Na Pilar Blasco , per part de Aiguaesport Turis,, estaven presents,, el incansable Luis,, que va estar participant durant quasi totes les 24 hores alli recolçant-nos.



 


Va inaugurar les 24 Hores,,, Teresa Collado (Regina de les Festes de Toris) junt a la Ultrafondista Selina Moreno Pasagali, la nadadora Gandiense que fa poc ha creuat el Canal de Menorca amb un temps de 18 hores 20 minuts, aixi com l'any passat va fer el Canal de la Manega amb un temps de 16 hores 04 minuts,,, gran nadadora i amiga meua,, que va vindre per recolzar la prova,,doncs enguany anava amb una causa,, era recaptar fons per una Associació molt volguda al poble,,, La Associació Per Ells Amics del Discapacitat de Torís.

Una abraçada Selina des d'aquestes línies i gracies per vindre a les 24 hores per segona vegada,,, doncs va vindre el primer any que les vam fer,, el 2008.





Com no,, la foto Selina Moreno Pasagali i Eduardo Sanjuan Nebot. Dos apasionats per la Natacio a mar obert.



Foto de grup,, del Club Triesport on no pot oblidar-se la gran participacio de Eduardo al ordinador,, i la ajuda que vam tindre en gran part del event per un gran amic i company de travessies,,, Salvador Barceló.

Instatània de Pepe Garcia, component del club Triesport.


Aci tenim a Javi Checa,, un gran nadador i company que acabava de ser pare,,, excusa bona per desapareixer un temps de les aigues. Estic segur que d'aci un temps tornarà.



Instantània de Salvador Barceló de Xàtiva amb Eduardo Sanjuan Nebot, del Alcoi.



Jose Luis Almonacil, alias El Polo,, la fletxa,, com vullgau dir-li,, aci podeu vorel al tirar-se a la piscina. Maginific nadador i component del Club organitzador del event.


Foto de la Piscina Raimon Soria ,,, magnifica piscina,, per pasar una vetlada com aquesta.


Aci el tenim,,, un company,, un amic,, Pau Tomas,, del Sueca,, un gran dels grans,, el tauro.



Maginifica foto  de Maria del Ferca Sanjosé.


Victor Moreno vidal,, company, gran nadador,, campió de Espanya a les cuatre categories ,, 400 estils, 200 estils, 400 lliures, i 200 papallona, crec,,, si m'equivoque m'ho dius Vic. Recordman  d'estos estils.

Acompanyants dels nadadors del Ferca,, segona vegada que estan a la piscina de Toris,,, un 10 per ells. clar que si. Us esperem l'any que ve.




Nadadors del Ferca, i Vic del Piscis Mislata,, magnifica foto,,, van estar 4 hores amb nosaltres fent-nos gaudir del que saben fer al aigua,, disfrutar.

Jose Navarro,, amic i bon nadador,,, va en evolució.

Paco Valle,, un gran nadador en esquena,,, si o si?


Jo mateix amb Salvador Barceló.


Aquesta foto es inolvidable,,, van vindre Josep Vicent Giner de Sueca,, Fina Guinot i Jorge de Castello, tots tres cap a les 10 de la nit,,, per nadar un hora,,, Fina i Jorge pertanyen al Castalia Castello,, el meu actual club de natacio,,, saludets a tots tres i gracies per vindre. Us espere l'any que ve.

Jorge i Fina,, a punt de tirar-se a la piscina.


Aci gaudint de un bon sopar en bona companyia a la piscina mentre nadaven els entranyables, Salvador Barcelo i Josep Vicent Giner. Tot s'ha de dir. Gracies a ells.



Eduardo Sanjuan torna a les piscines.,,, increible pero cert. aixi s'ha de fer Eduardo endavant que tu ets un gran nadador,, doncs al seu haver esta Tabarca, Mar Menor, pero per motius de lesio s'ho ha deixat de moment. etc etc.
Juan Crespo,, despres d'acabar la prova.


Mentre unos naden altres aprofiten per pegar una cabotada, doncs son moltes hores.


Vaja,, Estefania tambe va vindre,,,, molt be,, Estefania,, te espere pero per participar l'any que ve. res de mirar, jeje.


Pel que veig van vindre festeres del any anterior,,, va estar fenomenal.

Aci jo mentre nade,, vaig dir de nadar per entrenar per la Bocaina 5 horetes,, pero vaig equivocar-me al triar ulleres,,, doncs es van clavar als ulls com es pot vore a la imatge de davall,,, i nomes vaig nadar que 3 hores 19 minuts,,, on vaig fer 9750 metres,,, en fi,, l'any que ve ho fare,, doncs porte al cap altre repte,,, l'any que ve,, nadare mes temps.
 Ho deixe aci al blog per a que conste. jeje.


Com he dit abans,,, la marca de les ulleres es pot observar al entorn dels meus ulls.

El meu cosí Joan amb Patri,, van vindre al eixir el Sol,,, per participar.


Foto de Patri quan anava a tirar-se a la piscina.


Aci tenim a un nadador del Ferca,,, ens van deleitar en tots els estils,, la papallona el mes destacat.

German i Jesus,, grans nadadors del Club Triesport.



German i Pastor,, apuntant les piscines dels nadadors de cada carril.

Miguel Domingo Pi,, el segon Valencià en creuar el Estret de Gibraltar,, gran nadador i amic,, company de travessies,, ens va deleitar amb el seu estil de crol,, va nadar una horeta al eixir el sol,, i va estar en nosaltres fins acabar el event. Es actualment del club Castalia Castello on estic jo tambe. 

Miguel es Campió Autonomic dels 800 crol. te al seu haver moltes travessies,,, cal destacar · Descensos de la Ria de NAvia,,, Campionat de Europa a Cadis de Aigues Obertes, Respiralia Volta a Formentera,, entre altres.

Foto amb Miguel Domingo Pi


Com no podia faltar,, el meu amic de batalla,, el blogger,,, de Noticies de Turis,, Enrique Mora,, aci mirant les fotos que acaba de tirar,,, un 10 per al seu Blog on es podem enterar de tot allo que passa al nostre municipi.


German Villanova,, la llebre del club,,, es a dir,,, el que mes va,,, jeje,, una moto,, un crack.

Aci una instantania que va fer-me el meu amic Paco,, quan estava volant literalment per els aires,, quan estavem fent la prova de relleus. Va ser brutal,, 45 minuts sense parar els dos carrils,, vam partir-se,, mes o menys que forem,, iguals,,, i vam fer series de 25 metres. A muerte.



Luis, tot un nadador un estilas, quan el veus nadar,, component de la empresa Aiguaesport Turis S.L. Va estar amb nosaltres a la prova de relleus, i quasi tot el event.

Les Festeres del 2010,, mirant el event com no,, a la sombreta. Davall foto amb totes les Festeres,, la Alcaldessa del poble Na Pilar Blasco, el nostre Regidor de Esports, cal destacar tambe a Luis de la empresa Aigua Esport Tuis S.L., i com no a Miguel Domingo, Eduardo Sanjuan que va estar tot el event darrere l'ordinador per fer el dossier que aci al blog teniu per vore tot el que s'ha fet i s'ha nadat per cadascu,, i a Salvador Barceló.


SELINA MORENO, VICTOR MORENO, GRACIES PER VINDRE. AIXI COM TOTS ELS NADADORS INDEPENDENTS I ELS CLUBS ASSITENTS, HAVEM FET UN TOTAL DE 159250 METRES,, L'ANY QUE VE TINDREM QUE SUPERAR-HO,, SI O SI??