23 ene 2011

SOPAR MASTER I ENTREGA MEDALLES I TROFEUS DEL VII CIRCUIT MÀSTER 2009-2010.


 El dissabte 22 Joserra i jo partim cap a Castelló, per a cel.lebrar el soparet que cel.lebrava el nostre club,, el CASTALIA CASTELLÓ COSTA AZAHAR, on tenia una mencio especial,,, la acomiadada com a entrenador de Martin, un gran company i entrenador,,, aixo si,, com a company, no podem llevar-sel de damunt, jeje,, es broma Martin,, ets un crack, i ademes de l'entrega de les respectives medalles del Circuit Màster on a mi hem pertocava la de plata un any mes,, també vam quedar per primera volta els CAMPIONS AUTONÒMICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ,, gens malament veritat???

 De dreta a esquerra, Martin, Paco Valls i Rafa.

Tomás, tot un speaker que hi ha que explotar mes a sovint, veritat?

Jenni, amb Tomás, rebent esta la seua medalla d'or. Jenni es la entrenadora màster.

Marta Salt medalla de bronze.

Martin rebent el trofeu del club atorgant-nos, CAMPIÓ DEL CIRCUIT MASTER.

Santi, el entrenador del equip Màster.

Juan Carlos amb la medalla de Plata.

foto amb la medalla de plata del circuit màster.

quin ram de nadadores per favor. jeje.

Sergio, un crack, amb la medalla d'or rebent-la a mans de Jenni.

EQUIP DE ENTRENADORS, MASTER DEL CLUB. crec que Martin a passat als juvenils. no?

President del Castalia.

Ceci, Rafa i Joserra.

Añadir leyenda

Tot l'equip i assistents al sopar amb els trofeus. ENHORABONA A TOTS DES D'AQUEST BLOG. AMUNT CASTALIA!!!!








Després de fotos i mes fotos,, al Hotel Bag que es on va fer-se el soparet, vam anar cap al centre de castelló, a un pub, on vam continuar la cel.lebració i com no fent mes fotos.


Només puc dir que vaig passar-ho la mar de bé, doncs feia temps que no me juntava amb gent que coneixia, gent de natació, l'esport que m'agrada, vam xarrar al llarg del sopar, amb Tomas, amb Paco, Sergi, Martin, inclus vaig tindre un intercanvi molt bo, quan ens van presentar al president del club Castalia , i vam tractar un tema. Es un grup que dona gust, conversar amb ells,, nadadors, president, junta del club,,, Entrenadors/res, amb moltes metes posades al llarg del any.

vinga ara a curar la lesio i a ficar-se les piles poc a poc,, treballant a la piscina de Torís, per estar als master si pot ser a juny i despres com no, a les travessies.

18 ene 2011

SOPAR MASTER CLUB NATACIÓ CASTALIA CASTELLÓ



El proper dia 22, dissabte, al Hotel Bag de Castelló, a les 21'30 hores, tindrà lloc el sopar del equip màster del Club Natació Castalia Castelló Costa Azahar, vinga animeu-vos,, ja en som vora 40, es fara entrega de les medalles aconseguides l'any passat i del trofeu que varem guanyar acreditant-mos CAMPIONS DEL CIRCUIT MASTER 2010.

12 ene 2011

PRIMER REPTE DEL 2011 PER A MI

Dons si,, mal acabí i mal començe, pero aquesta vegada i amb els resultats de la resonancia magnetica del turmell i amb la visita del metge traumatoleg, ara ja puc dir que tinc una lesio greu, prou greu, un Tendo quasi tallat, i dos ossos amb una fisura greu, amb edema inclos.


Resultat,,, Rehabilitar, rehabilitar i rehabilitar, prendre calci, i punto pelota,, i ademes si m'agrada nadar, doncs ja tinc via lluire per començar a nadar i poder accelerar el proces de recuperació, que m'han dit que tinc per quasi un any, cosa que jo intentare tindrel en prou menys recuperat al cent per cent. JA VOREU.

Les perspectives son negres si, pero hi ha que agafar-seu amb filosofia i amb ganes, sempre amb positiu, que podria haver sigut molt mes greu, ja ho crec. 

ACI, UNA MOSTRA DE COM QUEDA EL COTXE, VALOREU VOSALTRE MATEIX.


Un xicotet apunt,,, els nadadors que fem travessies per tot arreu de la geografia espanyola,, ens arrisquem moltes vegades a accidents,, aixi que de una cosa m'ha valgut,,, respectar senyals de trafic, etc es indispensable, i cregeume,, anava a 45 km/h, pero una taca d'oli feu que esbarara i perdera el control del cotxe a una curva,,, i un pi, el que se encastra al cotxe. Si arribe a anar a 70,,, igual no estaria escrivint aquestes paraules.

PER AQUEST 2011 DEMANE SALUT I METRES, per recuperarme doncs la feina me espera.

Ens vegem al aigua, colla, aviat ens tornarem a vore clar que si.

5 ene 2011

SUPEREU LES 10.000 VISITES, GRÀCIES A TOTS ELS QUE ME SEGUIU!!!!!!!!!

Bon any 2011 a tots, espere que tots fem els nostres reptes somniats, i us agraeix el vostre recolçament al meu blogl a PASSATS PER AIGUA, va ser una idea per plasmar aci tot allo que faig en lo esportiu, des de l'any 2008 vaig escrivint, el vaig formar el blog aquest cap a maig del 2008 i be,, ara anem cap al quart any.

Supose que haureu vist que esta parat,,, una lesio es el motiu,, pero tot es supera,, aixi que aviat començare de nou a escriure,, tinc molts reptes per enguany, algun d'ells ja anire dient-lo,,,, poc a poc, pas a pas, aixi es com es fan realitat els reptes.

vinga salut tingam per el 2011 i ens vegem al aigua.

Rafa.