26 jun 2011

V MARATON INTERNACIONAL BADIA CULLERA, III CAMPEONATO AUTONOMICO COMUNITAT VALENCIANA





Aquest any era la cinquena vegada que feia Cullera,,  el meu III Campionat Autonomic, i dos anys a la Travessía Badia de cullera, constant des d'un principi en 6.500 metres i passant fa ja 3 anys enrere a ser de 10 quilòmetres.

Juan Carlos, Alex (tercer de la prova) i jo, tots tres del Castalia

Enguany participavem Juan Carlos Hidalgo, Alex Perez i Blai i jo , tots quatre membres del Castalia, quedant amb molt bones posicions als autonomics, Alex el tercer si mal no recorde, Blai el cinqué, Juan Carlos el quart i jo el cinqué de la meua categoria.

                                          VIDEO DE LA PROVA DEL ANY PASSAT.




També van participar Felipe Añon i Abraham del C.N. Turis, ells a la Travessia Badia Cullera.



A aquesta travessia ens retrobem, Jesus Blanco, Blai, Selina Moreno, Jose Luis Larrosa, i un munt de gent que no pararia de esmentar. Cal dir que al Tatoo l'hem trobat a faltar, tant jo com les meduses, jeje, pero segur segur que s'hauria retirat igual que l'any passat,,, que bo eres Tatoo, un crack,, has guanyat de no vindre,, tu i Pau, pero Trim tenia una bona excusa , no com tu cagat. Note la olor des d'aci. jeje.


Brigi plena de orgull al acabar la Travessia de llarga distancia de Cullera de 10 quilòmetres, ENHORABONA CAMPIONA
Cal dir, que cap dels asistents esperava tanta afluencia de meduses a la Badia de Cullera, redeu, estaven esperant-mos o que? fins i tot un arbitre de federació des de dalt d'un vaixell m'ho va dir,,, " espaiet, ahi davant tens un banc de meduses,,, justamennt quan ja estava al mig d'elles".


Javi , quina copota mamonas. jeje,, eres un crack.


La prova quedava a les 6 el marcatge dels nadadors, l'arreplegada dels xips, Hector Pardo, Javi Segui, Luis i jo ens posavem vaselina, quan va vindre el totpoderos, jeje, JAvi Selfa, un dels organitzadors de la travessia, i ens va dir, que per favor, que la vaselina i crema ens la posarem a la sortida de la prova, doncs els autobusos els embrutariem....., i aixi ho vam fer.

Selina molt ben acompanyada, o,,,, dos nadadors molt ben acompanyats, ara si, queda millor eh Selina? jeje.


A linia de meta, tot eren nervis, no sabia si podia arribar al far al quilòmetre 5 amb el temps establert per la organització 2:05 h. el que pasara de ahi,, fora de la prova quedaria.

S'untem bona cosa,, tant que fins Felipe me diu,, que estava pasantme de vaselina,, i jo sabia que podia trobarme amb alguna medusa,, pero,,, joer,, alguna no son totes les del mediterrani dic jo, no?

Al quilòmetre 4 ja estava demanant a una embarcacio que me tragueren, portava ja sis picades de medusa,, i com que estaven enfeinats tragent gent,, i no van ferme cas,, doncs vaig decidir de tirar endavant.


a la sortida de la prova amb Javi Selfa, un bon company i organitzador de la prova.

Vaig arribar al punt quilometric 5 amb el temps de 1h 37', gens malament,, pero havia apretat,, i havia gastat ja un gel per tirarmel per la cara, alla on m'havien picat les meduses,,, aixi que l'altre que tenia caldria guardarmel.,,,,, i res d'aixo, uns quilòmetres mes endavant vaig tindre que usarlo de la mateixa forma. untantme el front i la cara.

Vaig demanar a un vaixell a un arbitre si tenien mes gels de glucosa, estava ja baix de forces, me notava que baixava la frequencia de braçada meua, i anava fent menys metres,, justament va picarme altra, quan van pasarme el gel, i altre vegada a untarme amb el gel,,, el arbitre va quedarse a quadros, si senyor, mai ho havia vist aixo.

Irene Granell, campiona de la prova a la seua categoria. del C.N Sueca

Aixi que vaig tindre que fer els 10 quilometres en nomes un glopet d'aigua que me van donar a un vaixell. uf, que mal ho vam pasar tots els nadadors. El que diga el contrari,,, mentix.

Selina Moreno amb un servidor. Ens retrobem despres de la seua campanya per EEUU.

Nomes sortir, portava ja 3 hores 37 minuts, vaig anar directe a una ambulancia i quina sorpresa,,, tot una  cua de nadadors tots al mateix, a les picades de medusa,, i me van dir que a les 9'30 ja tenien les tres ambulancies colapsaes de la gent que estaven portant les embarcacions perque s'havien retirat.

TINC QUE DIR, QUE LA PROVA ES MOLT BONICA, SI , AIXI ES, UN ENTORN MOLT XULO I DEL TERRENY, ARA,, LES MEDUSES AIXO ENS HA TOCAT A TOTS, he sentit comentaris de la gent, que ja no torna a fer la prova,, jo tinc que dir, que els anys que estic fentla, doncs es el primer any que ha pasat açó.

Amb dos bons companys del Politecnic

Un apunt per a la organització seria intentar ferla vint dies abans, aixi l'aigua estaria uns graus mes freda, que collins, no tinguen tanta por a la hipotermia, que total l'any passat en van tindre dos nomes,, i enguany,, doncs l'aigua estava mes calenta i ha fet que les meduses estigeren mes a flor de l'aigua. Ens ha fotut als nadadors.

Mila, Rafa, Maria, i Lirios
, Mila la fotografa d'aquesta prova .

De totes formes Felicitar al CLUB NATACIO CULLERA PER FER AQUESTA PROVA TANT LLARGA,, I JA POSATS,, FEU UNA DE 15 QUILOMETRES, OK? HO DEIXE EN L'AIRE.

L'any que ve,, probablement repetire, ,encara que no es pot dir encara,, la cuentor encara no se me n'ha anat.. jeje.

Vinga ara a per altre repte,, la Bocaina esta ahi al girar la cantonada.  

21 jun 2011

II CAMPEONAT AUTONOMIC DE LLARGA DISTANCIA BADIA CULLERA

El pròxim dia 26 de juny es cel.lebrarà el campionat autonòmic de llarga distància Badia Cullera, 10 quilòmetres, a per ell altra vegada, ja us contaré, quan el faça.

LES NOSTRES AMIGUES QUE PODEM TROVAR-NOS A LA MAR.



AQUEST ENS AJUDARÀ AIXI QUE TRANQUILS, NO PASSA RES. TOT CONTROLAT, JEJE.








QUE US HA PAREGUT???? XULES VERITAT??? AIXI QUE VASELINA I ALGO MÉS ENDAVANT NO TINGAU POR, A NADAR TOT LO MON. SI O SI?


Continuarà......

19 jun 2011

II TRAVESSÍA FOGUERES DE SANT JOAN



FOTOS 

El dia 19 tocava la II TRAVESSIA DE LES FOGUERES DE SANT JOAN, organitzada per el club RC7, club que va a fer la TRAVESSIA DEL SEGLE. Aixi que a les 9 estavem a la platja de Sant Joan de Alacant.

Mila, David i Maria.



Toni, Salva, Rafa, Mari i Isa.

Gumer, Rafa, Manuel i Toni

rafa amb la fotògrafa de la prova i nadadora del club RC7.



Quina sorpresa,, la mar estava embogida, i despres de parlar amb Gumer , un de la organització, me demana que entre fins la primera boia per vore que tal me pareixia les condicions de la travessia.

Jose Luis Larrosa junt a uns companys del seu club.

Quan començe a nadar, les oles son molt fortes, doncs hi ha bandera roja, i arribar a la primera boia me costa prou. Cosa que li dic a Manuel i a Gumer, dit i fet, ells decideixen aplaçar la travessia un hora mes, doncs internet deia que el vent tindria a amainar.


Entre els nadadors, hi ha gent que es la primera vegada que va a fer una travessia i decideixen no entrar-hi, molt ben fet per ells. Doncs es un espectacle les oles embravides.

Amparo del N.I.E.


Esperanza i Mila Botella.

Finalment guanya com no, Jose Luis Larrosa a la general, i Mila Botella Barranca del N.I.E. Gandia, veig a molta gent coneguda, i gent que me faltava per coneixer, aixi com els de la organitzacio, el mateix Gumer, Esperanza, Manuel, etc etc. Amparo de Gandia, Anna de Denia, Isa i Maria de Alacant, Maria Llamas i David de La costera, com no el crack de Salvador Barceló, i Toni de Xàtiva tots dos.

La organització ho te tot previst i molt ben organitzat. un 10 per a ells, saludets i enhorabona,

Rafa.

18 jun 2011

III DESCENSO RIO EBRO




Vam sortir cap a les 5'30 desde València, direcció a Saragossa, Victor i jo, en plan de investigar aquesta prova, que es presentava un poc intrigant, no sabiem de que podia tractarse,, no l'haviem feta mai, i no sabiem de cap company que l'havera fet.

Només arribar a la capital manya, vam decidir visitar la Basilica del Pilar, vam vore que la plaça estava asediada per els indignats, cosa ja de costum a totes les capitals de la peninsula.


Aci, junt a uns companys del Natació Masters Madrid.
Una volta vista, agafem i ens traslladem a peu cap a la sortida,, alli quina casualitat, vegem a un grup de tres nadadors que anaven a fer-la, del CLUB NATACIÓ MASTERS MADRID, es tractava de Avelina, Belen i Manuel, i decidim agafar un cotxe i deixar-lo a la arribada i altre a la sortida, aixi tenim en que desplaçarse una vegada feta la prova.

foto de Victor Moreno, campió de la prova.

Belen, campiona de la prova, del Masters Madrid.
La travessia va per mig de la Federació Aragonesa de Natació, us la recomane per altre any, es una prova nova i al Ebre tots sabem com va,,, es meravellos i com no fer-la a la mateixa capital, encara fa que la prova tinga més encant.

Victor, continua amb la seua.

La prova decidim fer-la amb dos barrets, per si de cas el Ebre esta freda l'aigua ,, pero d'aixo res, esta molt bona l'aigua, i finalment Victor resulta ser el campió per variar de la prova. Jo doncs el 8é, no esta malament, llastima que al estar tocat del peu m'adelantaren tres persones, sino quede el 5é.

RESULTATS

FOTOS


 Ara a dinar i cap a Alacant, on demà diumenge dia 19 tinc una prova, la II travessía de les Fogueres de Sant Joan.

REPTE ACONSEGUIT




SELINA MORENO PASAGALI, la nadadora de Gandia, es des d'avui un nom que s'ha d'escriure amb lletres grans a la historia de la natació tant a nivell nacional com internacional, el dia 18 de juny ahir mateix, va aconseguir pegarli la volta a la illa de Manhattan en nomes 8 hores 40 minuts, un total de 54 quilòmetres constava la prova, ella i el nadador català Miquel Sunyer ho varen fer,, pero el nom de Selina es important perque s'ha convertit en la primera nadadora espanyola en aconseguir ser clasificada per anar a fer aquesta travessia tant exclusiva, tant important i damunt ho HA ACONSEGUIT,, AIXI QUE LA MES SINCERA ENHORABONA WAPA!!!!!!

imatges per al record, Selina amb el jutge seu i amb el seu equip que la envoltava en tot moment.



ESPEREM LA TEUA TORNADA A LA PENINSULA PER QUE ENS CONTES LES VIVENCES D'AQUEST REPTE, Salutacions Selina,


Un nadador i amic.

13 jun 2011

LA NADADORA SELINA MORENO SE PREPARA PER A LA TRAVESSÍA DE MANHATTAN


Aci tenim altra vegada a la nostra companya i amiga Selina Moreno,, torna a la càrrega, i aquesta volta va a per totes,,, es la primera espanyola seleccionada per a fer l'illa de Manhattan, una de les mes prestigioses travessíes de ultrafondo, es tracta de pegar la volta a la "Gran Manzana", si, aixi com haveu llegit,, en 9 hores 30 minuts de temps te que fer ella i uns 35 nadadors seleccionats de tot arreu del planeta, els 54 quilòmetres que consta la prova.

Aci davall us deixe el ultim reportatge que Ràdio Gandía Ser  m'ha enviat , una corresponsal, que li va fer una entrevista al seu ultim entrenament, ha fet un muntatge amb fotos i la emisió i l'ha pujat al youtube per poder sentir i vore en qualsevolmoment aquesta retransmisió que li va fer a Selina en aigues de Gandia, abans de sortir cap a Manhattan.
SELINA TOT TORÍS, TOTA VALÈNCIA, ESTAREM PENDENTS DE CADA NOTICIA QUE VAJA SORTINT DE TU I DEL TEU REPTE. ÀNIM, JA VORAS COM HO CEL.LEBRAREM JUNTS. 
Una abraçada campiona. 

Rafa.

12 jun 2011

I CAMPIONAT AUTONOMIC MASTER , PISCINA PARC DEL OEST , VALENCIA.

EL EQUIP DEL CASTALIA A LA SESIO DEL DISSABTE.
SUBCAMPIONS DEL CAMPIONAT AUTONOMIC RESULTATS


 Un cap de setmana toca de competició, es el primer CAMPIONAT AUTONOMIC A VALENCIA, cel.lebrat a la piscina del parc del Oest, meravellosa instal.lació esperava a uns 400 nadadors, de un bon nombre de clubs de tot arreu de la Comunitat Valenciana.




En aquest campionat participe als 100 i 50 esquena el dissabte dia 11 de juny, i el diumenge 12 als 1500 lliures.

He quedat quart , seté i nové respectivament de la meua categoria a estes proves de la Comunitat Valenciana, men vaig molt content,, doncs encara que altres anys he tingut medalla,, doncs tinc que dir que enguany he anat per matar el cuquet, passar un bon cap de setmana amb els nadadors, i aixo es el que he aconseguit. 

Mila que enguany esta a les files del Natatió i Esports Gandia, junt a unes companyes.

Juanvi amb Miguel Domingo.

Jorge i Victor dos grans de la natació tant de piscina com de travessies.

 En resum puc dir que han estat fenomenals, he pres de nou contacte amb la gent, amb els nadadores i nadadors amb els que me junte tot l'estiu a les travessies, i com no, vore de nou als del meu club, el Castalia Castelló, que erem el segon club més nombrós en participants, siguent els primers el U.P.V., també cal dir, que ha sigut una jornada molt retrobaments, Jorge piquer , Xavi, Pasqual( Vila-real) , Victor Moreno (piscis mislata), la gent del Dom Bosco, la dels master Manises, i aixi us podria esmentar molts i molts noms de nadadores i nadadors al igual que clubs.

La jornada del dissabte començava amb un minut de silenci dedicat a Paco Sanz, el president de la Federació Valenciana de Natació que fa poc ens va deixar, i vore com tota la piscina es callava fent aquest minut va ser genial.

El Dom Bosco esmorzant. jeje. quina foto.

Heinz Molck, del UPV, fent fotos al seu club.


El mati va començar serie darrere de serie, fins que va arribar els 100 esquena, uf,,, que piscina mes llarga redeu,,, pensava que no acavaba, jeje. Pero,, genial, quan vaig enterarme que vaig fer un quart lloc, doncs cames no podia fer per el meu estat actual. Dies mes bons vindran....

Amb Amparo, del Natacio i esports Gandia. 



A les 14:00 hores a dinar, tots junts al bar que havia seleccionat el Club, i a les 17 a nadar els 50 esquena i directe despres cap al bateig de Sergi, el fill de dos bons amics, Jose i MT.

No tinc ni oblidaré la entrega de medalles, i pense que menos encara ho oblidaran ni Tomas ni Juan Carlos Hidalgo, veritat??? aci teniu una prova mireu mireu,, no perd qualitat la foto a que no?? PACO,, EL QUE ET VAS PERDRE ,,, menos mal que esta el blog per a deixar constancia.

jo personalment la titularía: ejem,,,,,,,, TOMAS AL CEL, jaja.

les medalles van estar donades per unes xicones excel.lents.
El diumenge, a les 9 estic ja a la piscina, i hem trobe amb Miguel, un company del Club i anavem a nadar junts els 1500 metres,, redeu Miguel, que fort que estas,,, enhorabona, quin tiempaso has marcat.

Aci tots patint per Miguel,, si es queia de esquenes tocava fons del pes de les medalles, jeje. Enhorabona.


Amb victor Moreno, Miguel Domingo, i Jenni, la entrenadora del club Castalia.

Aci us deixe la foto amb els Milqui, jeje, els que hem fet els Mil cinc-cents del Castalia, junt a la entrenadora Jenny i com no Victor Moreno ha posat amb nosaltres a la foto, tot un campió allà on es pose.


saludets i fins la propera.