18 abr 2012

TRAVESSÍA DE LA SANTA FAÇ



fotos del nostre company JORGE ZAHONERO amb el que vam compartir unes braçadetes.

     Enguany si que vaig a participar a la Santa Faç, com no retornar amb els companys del RC7, despres d'haver-hi fet junts la travessia llarga desde Eivissa fins Alacant el pasat estiu, quines alegries retrobar-nos.

    Anem Mari Carmen i jo cap a Villena, i una vegada establerts a casa els papis, doncs sopem i ja cap a les 5 surt direcció a San Joan, on arribe un hora més tard. Parle amb Selina i Josep el nadador de Silla, que també hi venen. En fi, som un bon grapat de gent.

     La travessia surt des de la platja de El postiguet, anem amb el Tram, i fem 8'5 km nadant fins a Sant Joan, on estan esperantnos un bon grapat de refrescos i aliments.

    La enhorabona a la organitzacio, al club RC7 i a Franklin Orts. QUINA CURRADA .

    Ara a menjar paelleta que falta me fa, fins la propera.

1 abr 2012

ENTRENE EN DÈNIA, DESDE EL TRAMPOLÍ FINS A LA COVA TALLADA

                           

     El dia 1 ens juntem un bon grapat de nedadors vinguts de tot arreu de València i Alacant, una bona excusa per nadar és Dénia i com no vore la Cova Tallada, jo, mai l'havia vist, però quina meravella vaig vore, us asegure que podeu anar a vore-la, es encantadora.


                                 

     Fem un total de 5000 metres, en unes aigues cristalines on fa goig nadar. Una vegada a la Cova l'explorem, l'aigua esta fresqueta si, a uns 14 o 15 graus, anem amb neopré, i en la tornada, ahi justament note com va agafant-me la hipotermia a les mans, braços i arriba fins als muscles, menos mal que Anna Terencio es queda amb mi, uf, ho pase mal pero es una experiencia que tot i que es una mica dificil, es bona també per saber el que és nadar en mar obert en eixes condicions, pense jo.

                                   
     Quina sorpresaaaaa!!!!!!!!!, just quan estem sortint de l'aigua me trobe amb la meua amiga Belencita, i amb el seu Vicent, el noviet, jeje, ahi dalt la foto per que quede clar que ens varem vore a Dènia, ells justament havien anat a fer la mitja marató, doncs son uns corredor-adictes, diria jo d'alguna forma.
                                

                                 



                                  

     Aci dalt alguna foto que vaig trobar per internet de la Cova Tallada. De ben segur que hi tornaré a eixe paratge tan meravellós.