15 ago 2012

TRAVESSÍA DEL PORT DE SAGUNT 2012

El dia 15 anem ¨Mari Carmen i jo direccio al Port de Sagunt on es realitzava la prova de natacio junt a diverses activitats mes aquatiques.
 
Participavem Victor Moreno i Jo a aquesta prova, eren 800 metres explosius que tractaven de creuar el port a l'ampla, no era una prova per a mi, pero m'agrada, i tot i aixo vaig quedar amb 15 posicio.
 
Victor va quedar el 1er clasificat de la seua categoria.
 
Segurament a l'any que ve tornarem.
 
Paral.leament a aquesta prova es cel.lebrava la travessia al port de Gandia, on havia participat diversos anys, i de ben segur ana ben bé. doncs va eixir un dia genial.
 
 

12 ago 2012

TRAVESSÍA PLATJA XERACO "VICTOR MORENO"






  
     El dia 12 d'Agost arriba per fi, arriba la Travessia Victor Moreno a Xeraco, anem la meua dona Mari Carmen i jo, ella va de caiaquer i jo participe a la mateixa.

     Al mateix temps el meu esponsor m'ha fet un gran favor, Nadathlon m'ha aconseguit uns barrets i uns nadathlons per repartir a la gent, i aixi Victor ho fa per fer publicitat.

     Ja feia temps que no participava a una prova d'aquestes caracteristiques, una de 2000 metres, doncs enguany he anat a per la Xtrm ultraopen water Cabrera-Mallorca que la vaig fer a juny i ara al mes de setembre fare la Ultra Marató del Ebre. Pero aquesta te un "algo" especial, es SOLIDARIA, i aixo significa la conjugacio de la participacio dels nadadors al medi aquatic i al mateix temps que fem el que més ens agrada, (nadar) ajudem en algo benefic, en aquest cas es per a Carites Benetusser.

Vaig retrovar-me amb els companys Quique Selma, Raul Marti, tots dos van fer amb la la Xtrm, aixi com tambe vaig vore a la benvolguda Selina Moreno, que fa molt poc acava d'aconseguir un somni, la triple corona, enhorabona Selina.

A Josep Vicent el nadador de Silla, a Raul, Mila Botella i a molts mes que anomenaria i no pararia d'esmentar . 

Segons fonts molt properes que tinc s'han tret vora 1.100 euros, gens malament, i ha habut una participacio molt alta, uns 370 nadadors, cosa increible, i cosa que mereix la pena repetir, la llastima es  que no haja recolzat l'Ajuntament de Xeraco i la Associació de Veins de Xeraco, segur que ara ja estan arrepentits.
Pero aixo si, Victor Moreno, tinc que donar-li una doble enhorabona des d'aquest blog, la primera es per la enorme campanya esportiva que ha portat a terme aquest any, aconseguint records de Espanya i un meritori segon lloc al campionat del mon cel.lebrat a Italia.

No penseu que per aixo nomes es mereix ja mes recolzament de totes les institucions? ELS NADADORS QUE VAM ESTAR A XERACO JUNT A ELL NADANT LA PROVA, VAM DIR QUE SI AMB LA NOSTRA PRESENCIA.

ENHORABONA PER LA BONA ORGANITZACIO DEL EVENT VIC.