1 sept 2012

Ultramarató DS de l'Ebre


 

      El dia 31 d'Agost, quedem Rafa el de Burjasot, Selina Moreno i jo per pujar direcció al hotel Corona a Tortosa, on es feia el Briefing de la Ultra de l'Ebre.

      Una vegada arribem al hotel Corona, ens trovem amb el company i director de la organització Dani Leiva, fem el registre al hotel, i pugem a l'habitació. També veiem a Lluis Saura, el altre director de la organització.

   Dinem uns quants nadadors, junt a Dani Leiva i Lluis Saura, xarrem de la Ultra, que la nadarem al dia següent. Aixi com Selina ens parla de la seua Triple Corona.

     Ja per la vesprada, una vegada feta la siesta, baixe cap on fan el Briefing, alli ja veig als nadadors Java Sanz entre d'altres, aixi com a Pepe Cabanes i Elena.

    Ens donen samarreta, avituallament per a la prova , gels, aquarius, aigua, barret ,.... . Ens diuen quin dorsal ens toca i amb quin kayaquer tenim que anar.

    Recorde que es una prova de la F.I.N.A. , es a dir, tenim un kayaker per a cadascu, no podem fer peu per avituallar-nos, tampoc podem nadar amb neopre, doncs es com pertoca segons la F.I.N.A.
                                                                                                                                                                                                                                                              
Nadarem desde el embarcador de Tivenys fins a Amposta.


Tinc que dir que el meu kayaker es deia Josep Antoni, un gran kayaker, clar que si, encara estic a la espera de la foto que ens van fer per posar-la aci al blog.

També tinc que dir, que NO vaig acavar aquesta prova, doncs vaig començar a vomitar, van sentarme fatal els gels, i al quilòmetre 22'5, vaig tindre que sortirme de l'aigua doncs ja eren vòmits amb sang, ja era massa patiment, i no valia la pena.

Aço es lo que fa gran aquest esport de la natació de llarga distancia, dons si sempre poguerem aconseguir fer els nostres reptes, no valorariem el que aconseguim quan no podem fer-los.

Va sortir gent per hipotermia, per vomits, per cansanci, en fi, per diverses questions, pero la meua en particular, jo no estava gens cansat, estava per acavar-la, però tot i aixo, va ser els vomits el que hem van fer la trava i no vaig poder acavar. Altre any serà.

El que trac i valore positivament de la prova de la Ultra, es haver nadat en un entorn privilegiat, amb companys genials, i haver aconseguit nadar 22'5 km amb un temps de 4h 17' que portava, no esta gens malament.
Però que sempre hi ha un però, es que hi tinc una espineta, el no haver-la acavat, una llastima, i cregeu-me, que ara ja se com afrontar una d'aquestes llargues una de ultrallarga distancia, sense que me torne a pasar el que m'ha pasat aci a aquesta.