30 may 2013

PREPARACIÓ DE LA II MITJA MARATÓ AQUÀTICA TABARCA-ALACANT

 

 
distancia a fer: 11 milles nàutiques, 22 quilòmetres.
 


 
 Aquesta prova, va sorgir en memoria del nadador alacanti, Luis Asensi, anomenat "El tragamillas", doncs va ser campió de Espanya de llarga distancia, en diverses ocasions.

Luis Asensi, el vaig conèixer quan anava a fer la travessía de la Volta a la Escollera del port d'Alacant, alla per l'any 2003, doncs ell era el que la organitzava.

L'any passat es va cel.lebrar per primera vegada aquesta prova, i com no, va guanyarla el nadador ilicità Jose Luis Larrosa, un gran nadador, en un temps de 5 hores 50'.

Enguany , jo no vaig ser menys, i vaig decidirme a fer-la, sempre que nade a Alacant m'encanta, els records , amistats, en fi, com no oblidar a la familia, a mon tio Manolo.., al CR7, gran club de natació i ara els dos kaiakers que portare d'ahi serán. Alex i Isa.

 Sortirem el dia 2 de juny a les 7'30 hores de l'illa de Tabarca, quan arribare a Alacant...., braçada darrere braçada elles me portaran, tot contant amb l'ajuda incondicional de Alex e Isa.

Fins al nostre desti, platja del postiguet, Isla Marina.

Contaré amb la companyia dels nadadors, Java Sanz (Alcobendas club de natació), Vicent (Alzira)., Jose Luis Larrosa (Elx), i un bon grapat mes, 30 en total, vingunts de països foranis , Portugal, Francia, i els nadadors espanyols.

La prova será sense neopré contant amb una temperatura de l'aigua fora de lo normal a aquestes altures, rondara entre 18 i 21 graus.