22 dic 2013

EIXIDETA AMB BICI DE EL BOSQUE A TORIS, I DE TORIS A EL BOSQUE PER SENDA I CAMI.

 
 
 
      Ja es la segona vegada que sortim Jose i jo, fem per senda 49 km , senda i cami, desde Toris fins a El Bosque , gens malament i entrada per el camp de golf.
 
 
     La veritat que es exclusiu aquest terreny, un paratge fascinant per practicar aquest esport. Sendes, barrancs amb i sense aigua, costeres amunt i avall, tot el imprescindible per gaudir d'un mati.
 


                                                   Rafa amb la Giant creuant el barranc.


                                            
                                                    Jose amb la seua Mérida creuant el barranc.

14 dic 2013

EIXIDETA AMB BICI PER OLOCAU I GATOVA AMB PUJADA AL PIC DEL ÀGUILA


 Finalment m'he decidit a fer una escapadeta amb aquesta colla de fenòmens, hem van prometre no patir molt, i aixi va ser, vaig patir no solament jo, sino tots, bicis incloses. jeje.


 

                                 Juanjo,jesus. Nacho. Amadeo. Alberto. Salvador. Paco y Rafa.






      aci una instantània fartant, xarrant, de bicis, pinyos, jo tot liat, si haguerem parlat de ulleres travesses, rius, pantans, els ho hagues dit jo qui soc , jaja.


 

 La ruta ,sortida desde Olocau passant per la Font del Frare fins agafar el desvio de Tristán. Després el camí de la Esquerra i atravessant la trialera arrivem a Gatova.Després del esmorzar a la piscina pujada al mitic Pic del Aguila i per la carretera a Olocau de nou.

 1618 metres de acumulats de pujada en 34 quilòmetres amb 3h. 32'.














Aci la meua companya de patiments, la meua bici, el regalet que me vaig trovar un dia a casa. xula veritat?? aço pica prou, i ara que no me pose a fer alguna que altra btt amb ella,,,,, qui sap.



                                              Panoràmiques des del pic del águila. impressionants.