14 sept 2008

3ª TRAVESSIA NOCTURNA CULLERA

Va acabant-se el temps de les travessies, el Club Machomen, organitza com a acomiadada de l'estiu, aquesta festa, una travessia nocturna, potser, l'única del mon, i enguany ens havem apuntat dos amics, Jose Navarro i jo, també ens acompanyen Juan i Paco, després de nadar farem un sopar d'acomiadament, ,,,,, una vegada alli, ens trobem amb Selina i Kirsthen, Jesus i Eduardo, Aida, uns quants membres del Dom Bosco, i com no, els de la organització. ... anem a pegar una miradeta al mar, a vore com esta,,, no esta malament, una miqueta marejadeta, pero no molt, la travessia començarà cap a les 21'30 pm , son puntuals, ens posen unes llums a cada nadador fosforescents per poder identificarmos a l'aigua, la piragua porta llums també, som uns 30-40 nadadors. La travessia consta de 650 metres, i cregueume que no son gens bons de nadar a fosques.

Son els ultims metres que anem a nadar junts amb Aida, doncs ens comunica que va a anarsen a Brusel.les, li ha eixit feina per alli, aixi que ens acomiadem de aquesta gran nadadora, espere poder vorela alguna vegada, jo pense que si,,,,,...



A les 21'30 hores ens donen la sortida, estic 15 minuts per acabarla, i aixo que me desoriente, doncs el anar a fosques es altre mon.




ARA TOCA EL MILLOR, DUTXARSE I SOPAR. XARRAR I XARRAR. Tinc la sort de caure davant de Miguel Domingo, un gran amic i nadador alla on vaja, vinga ara a pensar en altre any o travessia, o millor dit als autonòmics d'hivern.

No hay comentarios: