6 jul 2008

1ª Travessia pantà de Guadalest


El dissabte dia 5 de juliol, tenim una nova travessia, aquesta vegada en aigua dolça, toca el pantà de Guadalest, el pantà que abasteix a la ciutat de Benidorm d'aigua, ..... l'organitza el C.N. Alcoi, i la veritat es que els nostres companys s'ho han treballat i molt, demanant paperam, per poder ferla, i tambe coincidint amb les festes del poble de Guadalest, on dinem una magnifica paella gegant abans de tirarnos a nadar.


Eixim de Toris el meu amic Paco i jo, alla cap a les 9 del matí direccio a Montaverner, per recollir a Mila i sa germana, Mila va a nadar tambe i Loli ve a acompanyarla.


A tot aquell que no haja vist mai Guadalest , ho recomane, visita i dinaret, es una parada obligada en una eixideta que feu, es meravellos, un paratge fabulos, amb un castell construït dalt d'un penyacegat i amb vistes de tot el poble i del mateix pantà.

Els carrers estan empedrats, la veritat es que el temps pareix que s'haja parat quan arribes a Guadalest.


Bo, a les 17:00 ens donen la sortida, a les comportes del mateix pantà, tenim que fer una especie de triangle dintre tornant al mateix punt d'on haviem sortit. Hi ha prou nivell, esta Mateo Pesquer, guanyador de la prova. un xic que al seu haver esta la creuada del Estret , anada i tornada del Estret, Canal de la Mànega, Llac Ness a la llarga per relleus, etc, es una meravella de nadador del C.N. Albacete.


El temps total que tarde a creuar aquest pantà son 52 minuts, amb un total de 2300 metres , encara que tots diuen que hi ha mes metres del que diu la organitzacio, i també ha sigut una mica extrany, teniem corrents en contra de quan en quan, sobretot a l'hora de anar cap a meta. PEro aixi i tot estic molt content de haber realitzat aquesta prova en aigua dolça, mai havia nadat en un pantà.

No hay comentarios: