27 jul 2008

10ª TRAVESSIA AMPOSTA NEDANT L'EBRE



En acabar la travessia de la Baixada del Renaixement per l'ebre de Xerta a Tortosa, Mila, Loli, Selina i jo, anem al hotel Pepo a fer nit, doncs tenim planejat al dia següent dia 27 de juliol nedar la Travessia Amposta , 2000 metres en contra corrent pel riu Ebre.
S'alçem a les 7, me dutxe, i despres al pesebre com diuem al meu poble, a fer un bon desdejuni, ...... s'acomiadem de l'ama del hotel a la localitat de Benifayet en la vessant sud del riu Ebre, i vora les 8'30 fem camí fins Amposta, doncs a les 10 començaven a donar els dorsals per a dita travessada.



Cap de nosaltres l'havia feta, o siga que no sabiem com era nadar en contra corrent, doncs el riu Ebre a Amposta, ja porta per la part de baix corrent del mar Mediterrani, i per dalt del riu Ebre, es una mica dificil explicar la sensacio que uno nota quan porta només uns metres nadant i veus com la corrent igual t'ajuda que igual no.....



La veritat es que nadavem amb grans nadadors, un d'ells, el que va guanyar la prova, va ser Kiko Hervas, el representant espanyol als 10 km per a les olimpiades de pekin i tambe va guanyar a la Baixada del Renaixement el dia anterior.

Selina va guanyar a la categoria femenina. Cal dir-ho també doncs havien algunes nadadores de la terreta que ja coneixien el riu seu, el Ebre.


En acabar ens va convidar a un cafenet, vam dinar i despres cap a Torís, on Mila, Selina i Loli
tenien el cotxe. Tots comentant dues travessies i quina seria la propera....

No hay comentarios: