19 oct 2008

X VOLTA A PEU ALMASSORA


El dissabte, cap a les 11 del matí quedem el meu amic Paco i jo per anar a la volta a peu a Almassora on ja estavem inscrits, es la primera vegada que anem, son 10000 metres de distància, on esperem baixar el temps que varem fer a Carlet...


Quedem amb Jose i Juan, cap a les 16:00 hores eixim de Toris cap a Almassora, on quedem amb Pepe i Emi, dos coneguts de la natació del meu nou club Cst-Castalia Castelló i aficionats al mon de les voltes a peu, mitjes maratons,etc. Pepe es un triatleta i Emi nadadora i ve de les voltes a peu. Tots dos són de Castelló.

Una vegada alli agafem els dorsals, i ens trovem amb gran quantitat de gent, uns 800 ó 900 corredors disposats a fer la volta a peu ,, el cel esta molt nuvol, aixi que ja vorem si no ens cau alguna que altra tronà...
A les 18:00 hores ens donen la sortida, i cap al kilometre dos comença a descarregar el cel gran quantitat d'aigua, una pluja molt intensa fins que acabem no para de ploure.. la veritat es que mai havia fet curses d'aquestes dimensions, i enguany es la tercera que faig, i dos d'elles amb pluja, Carlet i Almassora.

Com no, el temps el baixem, Paco acaba el primer, amb 45' 12'' i jo amb un temps de 46' 17'', per mi fabulos, dons he baixat uns dos minuts el temps de l'anterior cursa de la mateixa distancia. Agafem aigua per beure, i anem cap al pavello per dutxar-nos.




Haviem quedat ja amb Emi i unes amigues per anar-nos -en de soparet per castelló, aixi que ara toca lo millor, veritat que si???

No hay comentarios: