15 jun 2009

3ª JORNADA CAMPIONAT AUTONOMIC MASTERS A BENIDORM



Hola a tots altra vegada,,,, puc dir que despres de tres jornades no ha estat mal,, el meu club , el CASTALIA CASTELLÓ COSTA AZAHAR, HA QUEDAT EL SEGON AL RANKING DE LA COMUNITAT VALENCIANA, quedant primer el C.D. U.P.V. i tercer el BENIDORM.

DES D'ACI ALS ENTRENADORES/OR NÚRIA, MAMEN I MARTÍN L'ENHORABONA!!!!!!




La jornada començava a les 10 del mati,, i com que jo havia tingut una boda d'un preciat amic, doncs cap a les 10,30h acudia a la Piscina Municipal Foietes ( 8 carrers i 50 metres) , una piscina descoberta, d'alló mes bonica, vos ho puc assegurar.



Vaig participar a les proves de 50 i 100 metres esquena, i 200 metres estils,, puc dir, que no va estar malament del tot,, vaig aconseguir 27 puntets per al meu conte personal, crec recordar, sino m'equivoque.



També vaig participar a una prova de relleus mitxes,, eixint jo l'ultim,, encara vaig poder avançar una posicio i quedar els penultims de la nostra serie.

En fi, va ser una jornada bonica, doncs vaig compartir moments inoblidaves amb Vic, el Dom Bosco, El Piscis, el meu propi club, com no amb Miguel Domingo Pi, i amb Blai Peiro,, aixi com els del Politecnic i del propi Benidorm.



Xarravem de les proximes travessies i de reptes que anavem a fer aquest estiu, uns creuar l'estret, altres anar als Campionats de Cadiz, el camionat d'Europa, Al Descens de la Ria de Navia, la Copa d'Asturies, la Classica Peníscola - Benicarló, etc etc.

Allà cap a les 22'30 hores arribava a casa, i pensant amb els proxims autonomics.

Ara mateix mentre escric aquestes lletres, estic lesionat,, un accident al treball, pero gens greu, en uns dies podre ficarme a nadar, i com no, anar a Respiralia 2009, la volta a Formentera.

Salutacions,

Rafa.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Lo leo con gusto desde mi oficina en Bruselas :-( aunque hoy hace un dia chulo con mucho sol, pero no estoy en Valencia :-( Un beso amigo, Aida

Rafa Muñoz dijo...

HOLAAAAAAAAAAAAAA,, Aidaaaaa,, cuanto tiempo sin saber de ti,, que tal estas??? como te va??? haber si puedo hacer una escapadita para verte,,, mira,,, vas a ir a Navia??? este veranito haber si te vienes y nos hacemos unas brazaditas juntos,,, o mejor dicho una cenita,, ok??? venga un besote amiga mia,,, nos vemos.

Rafa.