12 ene 2011

PRIMER REPTE DEL 2011 PER A MI

Dons si,, mal acabí i mal començe, pero aquesta vegada i amb els resultats de la resonancia magnetica del turmell i amb la visita del metge traumatoleg, ara ja puc dir que tinc una lesio greu, prou greu, un Tendo quasi tallat, i dos ossos amb una fisura greu, amb edema inclos.


Resultat,,, Rehabilitar, rehabilitar i rehabilitar, prendre calci, i punto pelota,, i ademes si m'agrada nadar, doncs ja tinc via lluire per començar a nadar i poder accelerar el proces de recuperació, que m'han dit que tinc per quasi un any, cosa que jo intentare tindrel en prou menys recuperat al cent per cent. JA VOREU.

Les perspectives son negres si, pero hi ha que agafar-seu amb filosofia i amb ganes, sempre amb positiu, que podria haver sigut molt mes greu, ja ho crec. 

ACI, UNA MOSTRA DE COM QUEDA EL COTXE, VALOREU VOSALTRE MATEIX.


Un xicotet apunt,,, els nadadors que fem travessies per tot arreu de la geografia espanyola,, ens arrisquem moltes vegades a accidents,, aixi que de una cosa m'ha valgut,,, respectar senyals de trafic, etc es indispensable, i cregeume,, anava a 45 km/h, pero una taca d'oli feu que esbarara i perdera el control del cotxe a una curva,,, i un pi, el que se encastra al cotxe. Si arribe a anar a 70,,, igual no estaria escrivint aquestes paraules.

PER AQUEST 2011 DEMANE SALUT I METRES, per recuperarme doncs la feina me espera.

Ens vegem al aigua, colla, aviat ens tornarem a vore clar que si.

2 comentarios:

Trim dijo...

Rafa, així m'agrada ¡¡¡ que li dones canya a totes les cabronades que s'ens posen per davant...

Aquesta la passarem i amb nota, a l'estiu ens riurem de tot açò.

Vinga Castalio que ja queda poc i com be dius ja és veu la llum del tunel.

Rafa Muñoz dijo...

si pau, pero el puto tunel parlant claret, es llarg,,, pero el creuarem clar que si.