3 nov 2008

21 PAS RAS AL PORT DE VALÈNCIA



Enguany ni Paco ni jo, parem, anem de cursa en cursa, i avui toca la del Circuit de F1 a Valencia. Es la primera vegada que anem a fer-la, aixi que ja vorem com queda l'assumpte..... doncs a mi no me fa molt el córrer a l'asfalt.

Som uns 1400 participants, i cap a les 10 s'apropem a la línia de sortida despres de haver-hi escalfat per el Circuit de Formula 1 on es va a fer la prova.

Havem coincidit Jose Zanon, Jose Antonio Pastor, Paco, i jo, .... també hi han altres cares conegudes, bo, no molt conegudes perque enguany nomes hem anat a unes tres curses , pero ens son coneguts , almenys les xicones que les tenim fitxadetes a totes ja, jeej, es fàcil, doncs hi han ben poquetes.


Serà la primera vegada que pasare per dalt el pont del Port de Valencia, doncs totes altres vegades que hi he estat, com que he fet la travessia al port de valencia, el he creuat per baix nadant.

A les 11 i despres de moltes xiulades, ens donen la sortida,,, la cursa es fa dura, doncs es tot el temps per asfalt, i les cames es resenten una mica, pero bo, anem aguantant el tiró que Paco pega , esta molt fort , cada setmana va a mes, i aquesta vegada aconsegueix fer els 10000 metres en 45', Pastor 46' i jo en 47' , gens mal, veritat??




Aquesta setmana que ve, milloraré i prou, doncs toca el meu mig, L'AIGUA, jeje, la travessia en Gandia, NADAMOS CONTIGO, organitzada per la companya Selina Moreno.

Consta de 1000 metres en platja i 850 en el port de Gandia en cas de mal oratge, ja vorem el que ocorre. FINS SETMANA QUE VE. US ESPEREM A GANDIA.

1 comentario:

Unknown dijo...

Te envio un saludo y un abrazo muy grande desde BRU! :-)