10 nov 2008

TRAVESSIA NADAMOS CONTIGO CONTRA EL CANCER A GANDIA '08

El dia 9 ja esta aci, fa un dia perfecte per a la Travessia, i Selina la veritat es que despres de tants de mals de cap, se'l mereix,,, Hi ha prou ambient, uns 140 nadadors, expectacio al màxim de la gent que paseja per la vora la platja....

Aquesta vegada anem Isidoro, Fina, Jose i jo cap a Gandia, dos per a col.laborar a l'organització i Isidoro i jo per a nadar. Hem decidit nadar a pel, ..... Una vegada alli vegem a Canal 9, diversos mitjans de comunicacio, i nadadors que volen fardar del seu nou tratje de neopré.

Cap a les 11 ens coloquen als nadadors una pancarta de GENT X GENT una telemarató solidaria on col.laborem nosaltres fent la travessia amb els donatius , per a combatir el cancer, i cap a les 11'30 donen la sortida.

La mar es una bassa d'oli, el temps inmillorable, l'aigua un poc fresqueta pero tot be, a uns 21 graus, moltes xicones, QUE MES PODEM DEMANAR???

Decideix-ho tirar-me per calfar, i note com poc a poc els musculs se me garroten, jeje, aixi que tire cap a fora per escalfar una mica mes fent estiraments.
Quan donen la sortida, isc corrents, fins que no puc mes i vaig nadant a tota màquina, el cos me respon prou be, i finalment faig un temps de 17' 01'' gens mal per mi, aixi com Isidoro que fa 18' 31'' tot un crack doncs es la primera i l'ultima travessia de la temporada que fa.

EL RESUM D'AQUESTA TRAVESSIA SI TINGUES QUE FER-HO A UNA PARAULA, SERIA, PERFECTA, FORMIDABLE, ENHORABONA SELINA.

No hay comentarios: