27 sept 2009

VOLTA A PEU DE CARLET 2009




És el segon any consecutiu que venim a fer la volta a peu de Carlet,, son 10.000 metres,, i enguany no vinc tan preparat com l'any anterior,, doncs no he entrenat gens ni miqueta, jeje, no al contrari que Paco,, que ho ha fet,, poc pero ho ha fet que ja es algo.





Decidim inscrivir-nos o millor dit ens inscriu a Vicent a mi, Paco,, per vindre els tres,, pero resulta que Vicent es baixa, doncs li fa mal un genoll, aixi que finalment som Paco i jo els que venim a córrer junt a el fotògraf Juanito, altre amic.


La prova comença a les 11 del mati,, som uns 1300 corredors, vinguts de tot arreu de la provincia de valencia, de tots els clubs d'atletisme, que veig a les samarretes escrit,, ja vaig coneguent alguna cara,, aixo d'haver fet alguna cursa,, l'any passat la veritat es que vas coneguent algu,, pero en realitat a mi el que més m'agrada es la natació com podeu comprovar a aquest blog.


Els tres primers quilòmetres van bé,, però al tercer i mig,, bufffffffffff,, ja anava tirant el fetge, jijij, aço de no entrenar ,, vaja que es nota,,, tot i que Carlet es pla,, els quilòmetres no pasaven,, però quan arrive al 5, ahi hi ha un punt de control,, vaig a quasi 4 minuts i mig de mitjana,, gens malament i pense que es el que falla,, que vaig massa de presa,, aixi que li baixe una marxa al gas, la gent va pasantme però trove un grupet on me trove prou be,,, fins que arriba el quilometre 9, ahi tinc que parar,, no puc mes,, estem dintre de Carlet,, havia estat de xarreta amb un xic del triatló Cullera que m'havia comentat que si havia fet la travessia de llarga dist'ancia Badia de Cullera,,, i que enguany anavem a demanar a Federació Espanyola de Natació que fera Seu Nacional d'aigues obertes a Cullera,,, ahi vaig alegrarme moltissim,, a vore si tenen sort.


Quan faltava nomes 700 metres comence a correr fins la meta pero a la marxeta,, sense sprintar,, la gent anava fent sprints,, pero a mi com si volien volar escolta,, que ja anava prou fotut,, jeej,, bo, finalment acave la prova en un temps gens malament de 49' 50'' , un mimut mes que l'any passat.



Ara la setmana que ve. la última travessia de la temporada,, el Port de Tarragona.

4 comentarios:

EBorja dijo...

joer, Rafeta, le pegas a todo!!!!
igual me apunto a la próxima carrera...eso si...con los patines!!!
a ver si me pongo las pilas y empiezo a bajar al rio a usar las zapas que me compre en junio!!!

un abrazo!!!!
bonita camiseta la que llevas!!!!je jeeeeee

RAFA dijo...

si elena si pero la talla pequeñaaaa, joer me han dicho que era al xl y ahora resulta que es la L,, joerrrrrrrrrr. me viene algo ajustadilla cosa que no me gusta,, ahora para mi hermano tendra que ser,, con lo xuli que es para correr,, venga sitos,, veo que estas enganxada al blog, jeje,, me alegro.

Trim dijo...

Ye Rafa, li pegues a tot...jo per a correr soc més gos que un pont, jajajaja...enhorabona campió ¡¡¡

EBorja dijo...

Rafa...ya te has preparado el conchunt para el viernes....CARRERA MELIANAAAAAAA..yo tb voy....pero con la bici...je jeeeeeee...a ver si un dia de estos me pongo esas zapas con telarañas que tengo olvidadas en el armario!!!
ponte las pilas, que se de unos-unas que van por ti!!!si es que...nades,corras...te queremos ganar!!!!!
ciao!