12 oct 2009

ESTRENEM ELS NEOPRENS A LA PATACONA


Avui dia 12 / 10/ 2009, decidim estrenar Elena i jo els neoprens que hem comprat a evasion esport, jo el sailfish attack i ella el orca sonar, al mateix temps Coke i Belen han anat a correr i no venen a nadar,, ells compraren el Aquaman i el sailfish respectivament, venen també, Alex, javier,( ells sense neopré) , i Gabi (també amb neopré), ,, doncs ens ix un dia genial,, inmillorable,, el mar esta com un plat.



Quedem a les 10 al reten de la policia local de la patacona,, i anem cap al port, quan portem cap a tres quarts d'hora nadant, rodem i anem altra vegada cap al reten,, al principi el tratge resulta una mica als muscles incomode,, pero quan porte un quart d'hora,, s'acopla i de categoria,, estic supercontent,, al igual que Elena,, hem fet una compra ideal,, en fi,, ara ja podem nadar al hivern. Es el que voliem.

Aci unes isntantànies del moment, llàstima que no estiguem a la mar pero resulta que no hi havia cap que no anara a quedar-se fora de l'aigua,, aixi que guardarem la càmera al cotxe.

Decidim quedar altres dies, s'ho havem passat genial,,, Belen i Coke acudeixen mes tard,, ells no naden avui,, doncs ja han corregut, i no volen tirarse a nadar,, ja han fet prou esport.
Una vegada fora del aigua anem a fer-se un refresc, i quina casualitat, vegem a Pau amb la seua dona,, vam a dinar per alli amb la familia,, xarrem de natació com sempre, que raro veritat?



I cap a les 13'30 a Torís, la paelleta m'espera.

Fins la pròxima.

3 comentarios:

elena dijo...

ostras...que pequeñita me veo a vuestro lado!!estoy reducida!!!

Rafa...a ver cuando repetimos!!!porque me voy a Bcna que si no este finde...a nadarrrrrrrr!!!bueno, tu si que puedes!!!pero como no estamos nosotros seguro que no te sale un dia como el de ayer....je jeeee
ya veremos como vuelve mi traje de Barcelona!!que miedo tengo!!!

hoy de vuelta a la pecera...que rollo!!!
besis!!!

eborja dijo...

el suprimido es mio!!je je..que me he armaó un lio!!
oye...una pregunta..porquè lado enjuagas el traje??y porquè lado lo tiendes???graciassssss

rafa dijo...

lo enjuago por dentro,, y lo tiendo por la parte de dentro,, okis?? nos vemos prontooooooo,, bs