8 feb 2010

SENDERISME A CORBERA, PUJADA AL CAVALL DEL TIO BERNAT.








Després de xarrar-ho i del paró de les travessies, decidirem fer alguna ruta de senderisme, avui tocava a Alzira, pujada al Cavall del tio Bernat, un paratge meravellos, superben cuidat, i amb magnifiques sendes molt ben assenyalades.



Vam quedar al Centre comercial de Sueca, Brigi, Paco, Inma, Pau, Jo i Jose, i una vegada tot xarrat vam partir amb els cotxes cap la partida la Murta, prop de Corbera, a un parking especific per a la pujada de la muntanya i visita del paratge on hi havia un precios monestir dels Jeronims, quasi en ruines.








Pel cami de pujada, vam tindre l'ocasio de plantar un arbre, doncs estavem al dia de l'arbre i podiem escollir quin arbre o matoll plantar i quina aixada, aci tots pensem que PAU VA SER L'AMO DE TOTS, demostrant-nos com es planta un pi. veritat Pau? jeje.


Com no, Brigi, Pau i jo, vam xarrar de les properes travessies que ja s'acostaven dels campionats de espanya tan de mar obert que enguany son a Castell de Fels i els pasats a Castello, i com no del repte de la Bocaina que enguany vull fer.


També vam comentar que la propera quedada serà un triatló molt especial, que mai s'ha organitzat fins al moment, constarà de tres fases,, pujada a muntanya, nadada al mar, i paelleta, que us sembla? A MI DE CATEGORIA.


La muntanya te vora 600 metres, i la pujada vam tardar vora dos hores i mitja entre paradeta d'esmorzar inclosa. Una vegada al cim, cregueume, unes vistes formidables , tots els pobles del voltant es veien, Sueca, corbera, entre altres. aixi com tots els arrosars ja segats, i la albufera, i com no, cal destacar la vista de l'illa de Eivissa, on jo vaig poder vore fins i tot a una noia menjat la tipica ensaimada mallorquina, pero pense que seria per el cansanci, jeje.




Despres de fer instantànies, a tot arreu, vam començar la baixada. Al capdavant anava Paco, l'home de Brigi, el que havia organitzat la ruta, i coneixia les sendes de pam a pam, vam tardar vora hora i mitja de baixada, i despres de visitar el monestir que estaven restaurantlo, ja posarem cami cap a Torís uns i altres cap a Sueca.



No hay comentarios: