12 abr 2010

XVI M.O.M. ( EXPEDICIÓ DEL CASTALIA)




El dia 10 arriva per fi, quedem a les 7'30 al aeroport de manises, tota la expedició del Castalia, som 27 el total, gens malament veritat? 17 nadadors i 10 acompanyants. Els dies 10 i 11 es cel.lebrava a les piscines de Son Hugo de Palma de Mallorca el XVI M.O.M. (màsters open mallorca), nadar en un Open millor organitzat a nivell internacional com nacional ha sigut tot un encant , i tornarem clar que si.

Cal esmentar els nadadors que vam ser:

Fina Guinot, Piluca Alcántara, Marta Mir, María Mir, Lledó Villalonga, Paco Valls, Tomás Almer, Martín Roig, Cecilio Martínez, Rafa Muñoz, Jorge Ibáñez, Jose Ramón Vallcanera, Alejandro Aldama, Daniel Cervera, Rubén Forcada, Alejandro Mondragón y Valentín Fernández.

I vam arreplegar una gran quantitat de medalles, 19 en total, i un premi al nadador complet mes 20 a Valentín Fernández .Com no descalificacions també, jo 3, record pense, entre tots, jeje. pero tot va ser la jutge que no es veia gens, doncs jo ho vaig fer de categoria clar que si.

Tinc que dir, que per començar, al aeroport de Valencia van pasar per el detector de metals, i van tindre que escorcollarme, doncs va pitar el detector, aixi va començar el meu viatget, pero tot cal dir que no portava res de res.El vol tranquil, i cap a les 3 estavem a les piscines de Son Hugo despres de ficar-nos una bona clavada els taxis de Mallorca, que collons que cars que son.
vaig nadar el primer dia 400 crol (descalificat per menejarme al piló), 50 papallona ( desqualificat al no tocar les dos mans a la vegada a l'arribada), i els 100 esquena que va estar bé, el sisé vaig quedar.Després vaig nadar els 4x50 lliures amb Maria , Marta , i Jose, i vam quedar els quarts per poc no vam emportar-se el bronze.


Vaig vore a Jose Luis Larrosa, vaig xarrar amb ell d'un repte que portem cuinant, a vore si es fa efectiu en les properes setmanes, serà molt sonat, ja voreu. Fins aci puc dir.

A la sortida de la Piscina era un camp de batalla, a vore qui agafava quan antes el taxi, per anar al hotel, i vore el partit,, com no, havia nomes un color, bo, dos, blaugrana, i dos van ser els gols que van emportar-se a casa els merengues, jaja. No vull dir mes, que la gent despres pot enfadar-se massa, que aci hem vingut a nadar no ha jugar a futbol.


Al sendemà vam quedar a les 7 al menjador del hotel per desdejunar, doncs a les 8 teniem que estar nadant, per començar a competir a les 9.
Jo tenia els 50 esquena a primera hora, despres els 100 estils a ultima hora i els 4x50 estils on vaig nadar esquena.



Va faltarme poc per tindre medalla, pero en fi, havia molt de nivell, erem 318 nadadors, 23 clubs de natació alemans, eren més clubs alemans que clubs de la peninsula, i segons un de la organització va dir-nos que enguany era any record de participació, cosa que igual que a ell a nosaltres ens alegra, l'any que ve repetirem i esperem que la gent vinga gent que s'ha quedat a casa i no ha vingut al MOM, un altra experiencia més, i molt ben organitzada, la meua més sincera ENHORABONA al club organitzador EL ESMÀS MASTER DE MALLORCA.




Una vegada acabat el torneu, vam pegar una caminadeta per MAllorca visitant la ciutat, la catedral meravellosa, vora mar, xula xula, la casa la vila, el casc principal de la ciutat i cami del hotel a peu, uns sis quilòmetres per fer musculatura per si no haviem fet res de ejercici , jeje. Però va valer la pena fer la ruta de l'ensaimada, clar que si.

FOTOS PER MALLORCA:

Resultats: Jornada 1

Jornada 2

CAL DIR QUE ARA CAP EL 5, 6 DE JUNY O DATES SIMILARS, TENIM UN REPTE PER RELLEUS, QUE ENCARA NO HA CUALLAT, PERO ESTEM AMB ELL, XÀBIA-EIVISSA 115 QUILÒMETRES, NADAREM JOSE LUIS LARROSA, VICTOR MORENO, RAFA MUÑOZ, SAMUEL, ELENA, BELEN, ANNA, MILA, PAU TOMAS. encara no ho tenim a les mans, quasi, ens falta embarcació, el sponsor, està buscant-la. en propers escrits aniré informant-vos. REPTE ATALANTA

Ara el proper dia 9 de maig al torneu del nadador complet en la piscina de Valencia Javi Mestre, organitzat per el U.P.V. per primera vegada.

abans d'aço esta el gran fons de Torís el dia 25 d'abril. buffffffff la feina s'acumula. jeje.


No hay comentarios: