9 may 2010

1er TROFEU JAVI MESTRE U.P.V.

En aquest cas començe aixi, llegiu el enllaç:

http://www.upv.es/cdnatacion/Competicion/2009/Javier%20Mestre%20Sancho.pdf
Javi Mestre, nadador valencià que va batre més d'un rècord, i va faltar no fa molt, el U.P.V. organitza aquest esdeveniment en el seu record.

RESULTATS

Els del U.P.V. son els més nombrosos, però els del Castalia al igual que els del Vila-real no es per a menys, i cal destacar la presencia de un club de Pisa-Italia, entre altres mes.
Quasi tots els nadadors van a participar a les cinc proves,,, doncs es tracta de un trofeu al NADADOR COMPLET, consisteix en nadar cinquanta esquena, papallona, braça i crowl , i els nadadors que pasen la fase clasificatoria, pasen a nadar la final, és a dir, els 100 estils.

Alli me donen un full per que el publique al blog,, es tracta de la V MARATÓ DE NATACIÓ DEL U.P.V 100X50 i com a novetat LA I MARATÓ DE NATACIÓ 100 X 100 ( 10.000 metres),Lloc: Piscina de la Universitat Politècnica de València (50 m , sis carrers)
Data: Diumenge 23 de Maig de 2010
Organitza: CD UPV Natación
Colabora: Federació de Natació CV
Patrocina : UPV
Hora: 10:00hCategoría : Màster.

La prova va fer-se al la Piscina de Valencia, situada en el passeig de l'Albereda. aci dalt una instantània de la piscina.

La primera prova, als 50 papallona no tinc molta sort,, les ulleres se me trenquen abans de pujar al piló, i nadant perc el barret del Club. Com que havia un stand Turbo a la piscina, doncs vaig i men compre unes noves.
La segona prova tocava esquena, ahi faig bon temps,, pero tot i aixo sense baixar la meua marca personal.
A Braça millor ni dirho,, encara que ja era de esperar, jeje, es el meu estil mes dificultos, no faig encara bé la patada de braça,, pero l'any que ve espere poder ja estar amb tots els estils al complet.
L'ultima prova eren els 50 crowl, és una prova explosiva com les altres esmentades,,, no baixe temps pero estic en la linea,, en fi,,, el que més importava era pasar un bon dia amb els companys de natació, tindre mes resolució a les proves, i ho he aconseguit,, ara a pensar amb les travesies, que ja falta menys.

foto de Heinz, bonissim fotògraf i company. del U.P.V.

Martin i Núria els dos entrenadors del Castalia.


Part de l'expedició del Castalia.




Tota la plantilla del Vilareal al complet. Jorge i Xavi entre d'altres.



Instantània amb Victor, un company i amic del Piscis Mislata.


El dia despres del trofeu, va sortir publicat al Levante un breu resum del event que va fer el C.D. U.P.V.

No hay comentarios: