25 jul 2010

81ª VOLTA A LA ESCOLLERA PORT ALACANT

Ja feia anys que no venia a fer la Volta a la Escollera,, concretament des de que Luis Asensi, gran nadador i organitzador d'aquesta prova va faltar.










Abans la prova la feien sortint des de la platja del postiguet i acabava en l'Escalinata de la Reina,, situada dintre del Port d'Alacant, on finalitzava la prova. Ara es al reves,,, la prova comença dintre del port i finalitza a la platja del postiguet.



Vaig tardar 1hora 19', no vaig notar ni els quilometres fets en cotxe ni els nadats del dia anterior,, aixo si,, quan vaig acabar,,,, aleshores si,, estava mort, jaja. doncs 968 quilometres en cotxe i quasi 21 nadats,, diuen per molt.Damunt per acabar a Alacant que millor que un sprint, amb Elena,, bona companya i nadadora,, pero d'aquestes que no li agrada perdre, siga com siga,, fent la cameta, o el que siga,, aixi que amb un sprint de 1 quilometre mes o menys,, i finalitzant amb una bona carrera per la platja al sortir del aigua,, fins la meta,, per entrar iguals,,, pero vaja,, aixi i tot,, a algu van tindre que posar primer a la clasificacio,,, a la bona de Elena,, el millor es que vam passar-ho la mar de be. que es del que es tracta,, Belen i Josep anaven a altre ritme, i van entrar per aplaudir.-los. Mila junt al club La Costera,, tots junts.
En fi,, un cap de setmana redo,, ara toca tornar a casa i a descansar que dema toca currar.

Jose Luis segon de la seua categoria. Tambe va fer el doblet aixi que un 10 per a ell.











Elena que amb la seua jeta va quedar tercera,

Mila Campiona de la seua categoria.

La setmana que ve,, LES 24 HORES DE TORÍS A INTENTAR fer el record de metres fets el 2008, segur que podrem.



No hay comentarios: