8 ago 2010

III TRAVESSIA PLATJA XERACO, "VICTOR MORENO"

Salvador , amb un company de Xàtiva , Jesus Quiles i jo representant al Triesport Toris i un company del Alcoi a la travessia de Xeraco.

FOTOS CHUS MARTINEZ

RESULTATS

DIPLOMES

Enguany no podia perdremela,, la Travessía de Victor Moreno, aquest gran nadador i amic alla on vaja,, la veritat es que se la mereixia,, i com no rodejat de bon ambient i de la gent que ens coneguem,, els nadadors de les travessies de tota la vida, i com no dels que comencen ara.

Xeraco es un lloc meravellos per fer la travessia,, aixi que enhorabona Vic i a tota la organitzacio,, un 10 alt de puntuacio.

No podem oblidar-nos de la currada de Eduardo Sanjuan,, que hem va ajudar a les 24 hores de Turis,, aixi que gracies per estar ahi Eduardo.





COM SEMPRE,,, EL QUE MANA ES EL QUE ESTA A LA TAULA,,, EN AQUEST CAS EDUARDO. SI O SI¿?


Jesus Quiles i Rafa Muñoz,, dos membres del club Triesport que participen a la prova.


Part de la expedicio del Club Natacio Sueca,,, Josep, Pau, Irene entre altres.

3 comentarios:

SALVADOR BARCELO dijo...

Hola campeón, así me gusta, que estés con tu gente a donde quiera que vallas.
DISFRUTA EN ANTELLA, YA ME CONTARAS.
UN SALUDO

Trim dijo...

Ja era hora ¡¡¡ per fi és poden fer comentarissssss...

Rafa, aprofita ara per a guanyarme que vinc prou perro del viatge, jejejejejeje.

Vinga ens veim en Antella.

Rafa Muñoz dijo...

JAJAJA, PERRO,, ara tenim que entrenar que sino,, ja saps que toca en Benidorm,,, guitarreta i barret,, jaja,,, sinooooooo,,, tela,,, a per chechu i tatoo,,, a per ells,, total es un sprint de 3900,,, vinga posen-se les piles Pau, en Benidorm a per totes a muerte.

Salvador,, ja ens vegem en altra travessia,, jo vaig a Antella, Benidorm, Mar menor, Cullera la nocturna que encara que siga molt carera,,nomes anire a nadarla,, ja he dit a la organitzacio que no me quede a sopar,,, es de ser uns .... ejem me calle millor,,, val? i a preparar i posarme les piles fins a la Bocaina el meu gran Repte del any. aixi que tancare en Cullera les Travessies curtetes.

Espere voret en alguna d'estes. ciao.