29 ago 2010

IX TRAVESSIA L'ILLA AL PORT DE BENIDORM (DAR CERA PULIR CERA) EH TATOO?? JEJE



 


La Travessia L'Illa al Port de Benidorm, es la setena vegada que la faig,, es un clàssic al mon de la natacio, es pot dir la "xicoteta Tabarca" esta molt ben organitzada,, bo, nomes li falta alguna boia mes,, pero per als metres que son nomes 3900, doncs va be.


Consta en nadar desde L'Illa que tots coneguem els que havem anat a Benidorm alguna vegada fins a la platja del Mal Pas situada al costat del Port de Benidorm.  

Enguany vaig amb German, per ell la ultima de la temporada, i per mi, encara hi ha molt que fer, sobretot entrenar per la prova de la Bocaina, la faré el 16 de Octubre, aixi que a posar-me les piles.

En Benidorm vam trovar-nos molts companys, Pau Tomas, Tatoo, Belen, Elena, Kirsten, Queralt, Alex, Jose Luis Larrosa, Xavi Lloret, en fi,, nadadors de tot arreu de la Comunitat valenciana, Amb molt bon ambient, i com no al mateix temps rivalitat, per suposat.
Finalment tinc que dir que va decantar-se cap al Dr Tatoo, doncs anavem per els blogs, de nabatrim, pecesvivos i passatsperaigua picantse entre nosaltres tres. jeje. Aixi que ENHORABONA CAMPIÓ. Ara aixo si,, el meu company de Toris, German et va treure uns segons. jeje.
XAVI LLORET UN BLOGGER DE VILA-REAL, GRAN AMIC I COMPANY DE TRAVESSIES.

BLOG DE XAVI
MAGNIFICA INSTANTÀNIA CEDIDA PER PAU TOMAS CLAR QUE SI, ON TENIM L'ILLA DE BENIDORM.
AL PODIUM LA CAMPIONA DE LA PROVA A LA SEUA CATEGORIA, ELENA BORJA.

RAFA AMB BELEN I GERMAN ABANS DE COMENÇAR LA TRAVESSIA.

PAU TOMAS I JOSE LUIS LARROSA, DOS GRANS AMICS.


EL NADADOR A VENCER, AHI ESTA EL DR TATOO. Un blogger.

No hay comentarios: