25 sept 2010

ENTRENAMENT A LA PLATJA DE OLIVA



A Oliva toca avui el entrenament,, rep una trucada de Elena,, la mar esta molt mal, i segurament no podrem nadar,,,, aixi que li dic que no anire,,,, però,, a la mig hora,, decideix anarmen,, segurament ens tirariem i fariem el que podriem,, coneguent-mos, jeje. Dit i fet, agafe carretera i manta, i cap alli.


Com que no conec Oliva, mai havia estat, doncs reconec que me perd, i arribe tard, la gent ja s'han tirat alguns, la mar esta malament,, i quan dic malament es malament, nomes Josep, Elena, Javier i Hector estan amb una piragua, la unica que ha aconseguit atravessar les ones, unes ones molt fortes, us ho puc asegurar.
Veig a Anna a Leonor, han decidit no tirar-se, despres de tindre enfundat el tratje,, som un total d'uns 14 a 15 nadadors, un bon numero, una vegada ens adelantem per arribar on estaven Elena i companyia, ens tirem Anna i Amparo amb mi cap a dintre,,, per creuar les ones, hi ha que fer gran esforç, doncs tenim que endinsar-nos uns 500 metres de la vora per tindre una mar mes tranquila, i,,,, de cop i volta, me trobe soles, no veig a ningu, aixi que decideix anar nadant direccio a Denia.


 Nadar sol es un perill i mes amb la mar embravida, una vegada faig 1 hora i 20 minuts de nado, decideix eixir del mar,  ja esta be per avui.


Hector i Javi surten un hora mes tard, seguits de Pepe , Robert i Vicent.  Amparo i Anna venen caminant per la vora de la platja. Quan men vaig Elena i Josep encara estan nadant. Puc fer una foto llunyana a la piragua que els acompanya.
Elena diu que finalment fa 3h 10 minuts, als 10 quilometres, esta molt forta, segur que ho aconseguira, Bona part dels nadadors que estem anem a la Bocaina el proper mes de Octubre.

No hay comentarios: