15 may 2011

Entrenament a la piscina de Torís i prova del nadathlon



Avui com que la ploguda ha fotut la quedada per nadar en Oliva, doncs he decidit entrenar a la piscina de Torís, on m'ajunte amb Jesus, Manuel i Pepe, aixi com Andrea,, quatre integrants del Club Natació contracorrent Torís.



Fem séries de 600 per escalfar, despres una de 1000, dos de 500, quatre de 250, i per acabar quatre mes de 300, fent un total de 4.800 metres nadats, i després me pose el nadathlon per provar-lo i fer potencia de braços. Us el recomane.

NADATHLON:




El Nadathlon consta de dos gomes enganxades a la vora de la piscina, i als peus, per tal de fer resistencia, potencia, i es pot fer tot tipus de estils amb el equip posat sense estorbar. Us el recomane. sobretot per a piscines xicotetes. I per entrenar potencia també.


manuel

jesus quiles

Rafa


Pepe García



Res millor que entrenar amb gent per fer metres amb poc de temps,,, es aixi el que hem fet avui alguns components del Club Contracorrent Turis, i a partir d'avui començare de valent a entrenar per fer la Bocaina,, enguany va per el meu germà Juan dedicada, clar que si. se que alla on estiga estara nadant amb mi.

Salut i força,

Rafa-

2 comentarios:

cris dijo...

VAAA Rafetaa a vore si ens demostres el que vals i puc proclamar qamb ixe peuet ja eres tiburó jaja.

Un bes i força! qconstància te'n sobra. dew.

Rafa Muñoz dijo...

gràcietes Cris,,, vinga fins aviat bonica.