7 may 2012

A FALTA D'UN MESET PER ANAR A LA XTRM

                                         

Com que ja falta només un meset per fer la prova més llarga que fins ara he nadat, la Xtrm Cabrera-Palma de Mallorca, he decidit fer aquesta crónica.

Vaig decidir-me a principis del estiu pasat, si, aleshores ja sabia que enguany la faria, doncs no vaig anar l'any passat per una lesió al turmell que era i és encara greu. Però, ja puc nadar i ja podré fer-la, i com un bon amic va dir-me, fins que no la faja el peix no esta al mornell fins que no la acabe.


Si mireu dalt al logo voreu el nom del poble nostre i el meu nom, tot un orgull poder representar-lo a aquesta prova tan valorada, al mon de la natacio de mar obert.

Es una prova, una aventura, que farem només uns 18 nadadors de tot arreu, i dels que conec a Xavi Lloret, a Robert Mayoral entre d'altres.

La prova consta de nadar entre Cabrera i Palma de Mallorca, 25 quilòmetres les separen, jo anire al grup de 2'8 km/hora , i cada hora farem una paradeta per avituallar, amb aigua i menjar. Doncs tenim entre 9 i 10 hores per acavar-la.

Com que la Bocaina vaig fer-la amb 7 hores 50' ( la pitjor Bocaina de la història) segons la organització, pense que si que podre fer-la, aci es altra Mar, es la Mediterrània, potser veurem Balenes, dofins, qui sap, espere trobar-me en alguna balena, seria la meua ilusió com a nadador de Ultrallargadistància.



                                

Ací teniu el mapa del recorregut que faré el proper mes de juny el dia 9, enguany va per tu Mari Carmen. Gràcies pel recolzament.

                                

1 comentario:

Toni Colomo Cruz dijo...

Hola Rafa,

Sóc uns dels 20 nedadors que ens trobarem el 9 de juny. També aniré en el grup de 2.8km/h i tot i que a l'aigua no podrem xerrar gaire espero poder compartir amb tú moltes experìencies abans del repte i tota la felicitat del món després d'haver-ho aconseguit.

fins aleshores, una forta abraçada!