30 jun 2008

24 HORES DE NATACIÓ A TORÍS


                                                      
















     Enguany porte junt a uns amics, el repte de organitzar per primera vegada amb el meu segon club , el Club Triesport Torís, les 24 hores a la piscina Raimon Soria,.... la gent va responent-mos, sobretot com no, la de les travessies, que som els de sempre, i cada any va afegint-se algu mes a aquest mon de la natació a mar obert que som , amb el tracte, tots, com d'un mateix club, gent de totes bandes, de la mediterrània, Victor, Eduardo, Jesus, Toni, Selina, Aida, Fina, Emi, Rafa Tenllado, Kirsthen, Mila, Juan Antonio Grau, Javi Camarena, Blai, Fermin, Miguel Domingo .... i molllllta gent mes, .... el dia que vaig plantejar-ho lo de les 24 hores, de seguida van recolzar-me, amics , companys de natació, familia, club Triesport, pero faltava el més important..... posar tota la maquinaria en funcionament.
 

   













    


      Gràcies a la Empresa Aiguaesport que ens va cedir les instalacions( piscina), la regidoria d'Esports, i moltes empreses col.laboradores del poble, va fer-se realitat un somni, el meu somni, poder fer unes 24 hores de natacio a dos carrils ininterrompudament i tot gracies a Clubs de natacio i gent independent que va participar-hi.




    













     Des de primer hora tenia una cosa clara, el club organitzador de la prova, el club triesport Toris, només participaria al event, en cas de que faltara gent per a nadar, i la veritat es que només nadarem uns quans metres, jeje, 36 km, esta be veritat??






 
      El pitjor de tot era la nit, eixes hores mortes que necessitavem mes gent, i vam tindre la sort de que Victor amb un grapat de nadadors del piscis, vingueren i estigueren nadant des de les 12 de la nit, fins a les 6'45, increible pero cert.






    
     També cal esmentar el club dom bosco, El U.P.V., Alcoi, Xest, Cocentaina, La Costera, etc, en fi, vam tindre 95 nadadors participants i un total de 150050 metres nadats, un orgull per nosaltres. Vam tindre el privilegi de que el nadador mes petit tingues nomes 5 anys, Vicent Escoto ( fill d'un amic) , i la dona mes major de 74 anys del club Algemesí. LA ENHORABONA PER ALS DOS. US ESPEREM PER ALTRES ANYS.
 

     
La Caixa Rural de Toris, va fer una magnifica aportació i vam tindre el privilegi de contar per donar els trofeus amb el president d'aquesta entitat, junt a la Alcaldessa del nostre poble.



MOLTES GRACIES A TOTS ELS QUE VAU COL.LABORAR I ENS VAU RECOLZAR.








No hay comentarios: