19 sept 2009

4ª TRAVESSIA NOCTURNA CULLERA




A la foto quatre nadadors/res, amb els seus corresponents diplomes de la prova, Jose Miguel Ambel cuart de la prova , Elena , Belen Pérez ( 3ª clasificada a la challenger) , i Coke.





Vaja,, ja es la 4ª travessia Nocturna que organitza el Club Natacio Cullera, i he de dir, que no hi participe,, estava en els Europeus de Cadiz,, pero com que molts companys hi estaven,, bo,, he decidit publicar-ho,, aixi com Selina, Elena, campiones de les campiones, jeje,, i com no el Speaker el màquina de Pau, que ens va amenitzar la prova de les Palmeretes amb un 10 alt, que jo vaig estar a eixa jeje, i ho puc assegurar.

Belencita i Elena, dos nadadores de la prova. TERCERA I CAMPIONA DE LA CHALLENGER RESPECTIVAMENT.
QUINA PARELLETA VERITAT??? JOER,, COM CANTEN.


A les fotos es poden veure,, entre d'altres Elena Borja, Selina Moreno, i Pau Tomas,, entre d'altres.


La Campiona de la Challenger d'enguany va ser en els Masters 2 fenemina Elena Borja Martí de Veses. Al seu primer any a les travessies,, la mes sincera Enhorabona des d'aquest blog.

A LA FOTO PAU TOMÁS AMB SELINA MORENO. QUE PARELLA DE NADADORS¡¡¡¡¡

També tinc que donar-li com no l'Enhorabona a Selina Moreno,, una companya entre les companyes de natacio,, un eixemple a seguir,, i que enguany despres d'haver-hi creuat l'Estret de Gibraltar,, va decidir creuar El Canal de la Mànega,, tota una bogeria, jeje, pero tota una proesa,, quasi 55 quilòmetres a mar obert i nueta,, nueta tia,, sense dir-mo a mi,, sera possible,, jaja.


I per finalitzar que millor que una festeta amb barra lluire, vaja vaja quin perill,, aci algunes instantànies que he rebut.

PAU DE FESTETA, JAJA, AIXO SI QUE ES EL AMO EL PUTO AMO.

Bo,, l'any que ve,, si pot ser i no tinc cap travessia per ahi,, que m'espere el Club Natació Cullera,, que la Travessia Nocturna es una pasada,, i molt bon rotllet quan s'acaba per sopar i demes,, vinga fins ben aviat.


Rafa.

8 comentarios:

eborja dijo...

ey, Rafa, que blog más chulo!
maemia..salgo en mil fotos...se van a creer que te he pagado por la exclusiva!!voy a avisar a los demás que se metan por aqui..que somos famosos!!!
esta travesia no hay que perdersela..fue muy divertida...el año que viene repetimos..cena y chiringuito tb!!que no todo es nadarrrrrrrrrrrrrr

Tu te la perdiste..pero...LO DE CADIZ SI QUE DEBIÓ SER LA LECHE!!ENHORABUENA!!!CHAMPION DE LOS CHAMPIONS!!!

eborja dijo...

Rafaaaaaa!me has quitado medio segundo apellido!!!
nos vemoss!!

RAFA dijo...

ok Elena,, disculpa perla,, pero ja ho he rectificat, jeje,, no recordava tot el nom sencer,, i ara l'he buscat, vinga un saludet,, ens vegem,, bufffffff,,vinc a ra de la acomiadada encara, jijij, vinga, ja te contare lo de Cadiz,, que al blog no esta ni la mitad,, va estar molt d'ambient, moltissim,, i si,,, tens raó, la travessia nocturna es única,, pero Cadiz enguany manava,,, per l'any que ve ja te dire quines travessies son les mes xules per anar,, bona nit.

eborja dijo...

Rafaaaa....Graciassssss!!!
que fuerteeeeee...llegas de marcha y te pones cara al ordenador...ay mare!!!
el año que viene tenemos que ir a las travesias de la CHALLENGUER...ja jaaaaaaa...es broma!
a mi de este verano la que más me gustó fue la de TORREVIEJA,luego alicante..Benidorm..en general casi todas...la que no me quiero perder este verano es la de Formentera.
buenoooooo....me voy a patinarrrrrrrrr...que pases buen dia!!!!

RAFA dijo...

wow,, ja veig ja que tu tens una competidora dura i pura que no m'has contat encara???? a vore si l'an yque ve li guanyes al mateix mateo pesquer??? que ja m'he enterat que estas entrenant una barbaritat¡¡¡¡¡¡ jeje.

ale ale,, a patinar,, i aixi m'agrada,, a posar comentaris,, jo tels contestare,,, i fes-te seguidora xiqueta¡¡¡¡¡¡¡

eborja dijo...

Hola Rafa! no me aclaro con lo de seguidora..a mi me aparecen 6 seguidores y yo aparte.
ya te llamo y me dices que tengo que hacer...que no me entero!!

eborja dijo...

Holaaaaa!!!
Rafa..que Coker..es Coke!!!
ya han puesto un video en clubnataciocullera...y fotos en la playa!!
nos vemossssssssssss!!!

RAFA dijo...

elena,, rectificat,, disculpa Coke,,, ja esta el teu nom posat al corrent,, son efectes del directe, jeje.