13 sept 2009

XV TRAVESSIA LES PALMERES - EL PERELLÓ




A la fi,, el dia 13 de setembre,, es pot fer la travessia maleida, jeje,, i dic maleida per circunstancies climatologiques,, doncs ,, enguany estava prevista per al 12 de Juliol,, i la tingueren que passar per al 13 de Setembre finalment.


Tinc que dir,, que va eixir tot que ni pintat,, la mar tranquil.la, prou gent va acudir a fer la travessia, i vam coincidir Mila, Toni, Jesus Blanco, Isidoro de Torís, els germans Grau, Miguel i Blai tambe van vindre que seran amb els que vaig cap a Cadiz el proper divendres dia 18, Fermin, Juanvi, Vicent i Luis (de Bunyol) , Selina, Kisrten, Elena, i molta moltissima gent mes , que no pararia d'esmentar,, aixo si,, no puc oblidar-me del que portava la batuta a la travessia,, el Pau Tomàs, jeje, que no parava de animar a la gent,, pero tot i que no va contar cap xiste,, aixo li ho recrimine des d'aquest blog, eh Pau? enrecordat per l'any que ve, jeje.



Eren 2700 metres,, aquesta la feia crec per tercera vegada,, no consecutiva,, pero la veritat es que es fa a un entorn molt bonic,,, i com no,, anavem molt acompanyats per les nostres ja conegudes amigues LES MEDUSES, que van deleitarnos amb mes d'una picada per algun que altre nadador.



Tot i la distancia,, vaig anar tranquil fisn la penyeta del moro,, on ahi vaig juntarme amb un grupet que anava ja esprintant,, aixo era una bogeria,, que si pata per aci, ,que si pata per alla,, una vertadera bogeria,, aixi que vaig decidir deixarlos anar,, jeje,, a mi el que me conta es arribar no ofegar a la gent, que no estem a cap olimpiada.



Però tot i que vaig tindre que esprintar pq la gent no parava de fer-ho,, aixi que avant Rafa, vaig dir,, i finalment vaig fer un temps de 56 ' ,, no vaig quedar gens content, amb el temps,, pero jo pense que el crono se li va espetllar a Pau, de totes formes,, ja li ho preguntaré quan el veja.



Una vegada fora,, vaig trovarme amb Isidoro i molts nadadors,, aixi com vaig eixir quasi que junts Elena i jo, i el que mes va fotrem va ser un nadador que va traurem 20 segons de res,, pero d'eixos que piquen,, de pensar que podia haver eixit davant d'ell,, pero en fi,, ara segur se,, que puc en ell, i als Europeus,, li tinc presa la mida,, ell ja sap qui es,, si ho lliges,, alli t'espere que dien al meu poble de xiquets, ok?



Com que la mare de Mila portava la càmera meua,, va poder fer unes fotos de la prova,, aixi que des d'aci gracies a la fotografa.



Una vegada sortim, pasem per el control chip, ens agafen el temps, deixem els chips, i despres de recollir la bossa que tenien preparada amb els detalls, on havia una meravellosa toallola, amb unes estampes de Sueca, junt a unes xancles,, anem a per un acuarius,, i ens canviem una vegada arrepleguem les bosses al guardarropia que tenia la organitzacio posat,, i anem cap al cotxe,, de volta al cotxe, alli vegem a Blai , Miguel Juanvi, Fermin, Jose, Etc etc, patint, es a dir,, fense una cerveseta, jeje, a la vora de la mar a un baret,, parem i xarrem amb ells, pero continuem cap al cotxe,, doncs tenim pressa per anar cap al poble on esta la paelleta esperant.



Ara no tinc altra cosa en el cap mes que Els Europeans Masters Swimmings Cadiz '09.

Ja tinc el hotel reservat,, estarem Blai Miguel i jo del 18 i el 21 cap a Torís.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Como he disfrutado nadando entre las medusas jejejeje ... ¡Recollons pandereta!!!!

RAFA dijo...

AGRAIRIA QUE TOT AQUELL QUI POSARA UN COMENTARI DIGUES QUI ES TRACTA,, ENCARA QUE PENSE QUI ETS,, vinga i tens raó si que hi tinguerem meduses si, però agrairia per favor que tot aquell que publique un missatge,, que ho faja amb el seu nom, gràcies.