9 oct 2009

25 VOLTA A PEU MELIANA




Vicent, Paco, Rafa, Belen, i Coke abans de la carrera.

Aquesta carrera a Peu no l'haviem feta mai,, i Vicent PAco i Jo, pensat i fet,, s'apuntem, es el 25 aniversari, dona la casualitat que ve tambe Belen i Coke, i com a fotografa Elena,, tres companys de natació amb els que m'he comprat el tratge de neopre,, aixi que vinga aço s'anima, la temporada d'hivern anirem un grupet mes elevat,, Blai , Fermin, Miguel, Elena, Coke, Belen, Ana, Jo, etc etc, no esta gens malament veritat?

pero avui es la cursa,,, son 10 quilòmetres,,, tot en pla pero anit varem fer una enramà a un amic que avui dia 10 es casa a Mora, i varem matinar moltissim, aixi que bo,, farem el que es puga.



Cap a les 11'15 donen la sortida, som 1600 corredors, abans han fet una cursa de minusvalids, amb unes bicicletes adaptades uns tricicles.


Paco com sempre s'en va destacan només eixir, com un obús, Belen i Coke surten una mica mes cap davant i Vicent i jo ens quedem mes darrere,, anem junts fins el quilòmetre tres, on decideix-ho anarmen, a vore si trove a Paco,, en fi, empresa molt dificil, jaja, doncs paco esta fortissim.

Coke, Belen( saludant satisfeta) Rafa i Vicent, després de la carrera.

Trobe a Belen i Coke, els adelante, i quan queda usn tres quilòmetres pare per esperarlos,, aixi que vaig amb ells fins el quilòmetre 9, alli punxe, no puc mes, i vaig a pas de caragol, jaja, en fi, acabe com puc, i finalment arribe a meta,, Belen a fet molt bona marca l'enhorabona per a ella des d'aquest blog, Coke l'ha acompanyada tot el temps.

Belén amb Elena, posen per a la camera.

Ens donen una samarreta técnica , aigua, coca-cola, i ens quedem xarrant doncs quedem per anar a estrenar el neopre tots el dilluns dia 12 a la platja de les arenes. JA ESTIC ESPERANT EIXE DIA. Mila , Ana, Leonor, tambe vindran, serem gent,,, aixi que s'ho pasarem be.

Vicent, Rafa i Paco,despres de acabar-se la carrera.

fins la proxima,

Rafa.

3 comentarios:

elena dijo...

Rafaaaaaa...ya te has recuperado???me ha dicho un pajarito que ibas resoplando al final de la carrera...je jeeeeee...bueno, no me rio que si la tengo que correr yo no llego ni al km0.
ENHORABUENA a todossssss...sois unos champions...pero...el lunes vamos a por tiiiiii...y no valen excusas de enramás y nada por el estilo!!
te han gustado las fotos del neopreno???ja jaaaaaaaaaa

saluditos!!!!

rafa dijo...

y un guevooooooooooo,, no iba resoplandoo,, iba cansadoooooooooooooooo,, bueno ya se vera el lunes,,, si podeis llevar mi estela fugaz, jaja, os voy a sacar un buen trecho,, ya veras,,, oye,, que te parece si vamos a l faro de cullera?

saludos.

elena dijo...

ejem ejem...al faro de cullera???nosotros ya hemos quedado en la patacona...a las 10..otro finde si que podemos ir, pero ahora ya hemos quedado y es un lio mover a todo el mundo, ademássssssss...tenemos que comer en Valencia,,cullera ya nos queda un poco lejos...Pero,Rafa, nadie está obligado a ir a patacona..eh????
saluditossssss!!!