18 oct 2009

29 VOLTA A PEU MISLATA

Abans de la prova.

El club Fent Camí, junt a l'Ajuntament de Mislata, avui ens organitzen la 29 Volta a Peu de Mislata,, Paco, Vicent i jo, decidim anar, la prova es vora les 10 del matí aixi que quedem a ma casa a les 9.

A les 9'40 estem pegant voltes a vore on es la prova exactament,, tinc que dir que aparquem un poc lluny , jeje, i tenim que córrer,, si córrer uns metrets per arribar al parc de capçalera que es on esta la linia de sortida.

Bo,, a les 10 donen la eixida,, som uns 500 participants,, i tenim 9.200 metres per davant, el trajecte prou bo,, pla com la ma, jeje, en fi, cap costera que es el millor.

Després de la prova.


Arriba Paco el primer de nosaltres fent un temps de 39', despres jo amb un temps de 40', i Vicent amb 41', tinc que dir que no sabem si els metres han estat ben marcats, o no sabem si hem corregut mes,, aixi que estem contents,,, i després de fer-nos unes instantànies cap a Toris a fernos la paelleta.


Meravellosa instantània dels participants de la prova dels 1500 metres aigües obertes al TRIATLÓ GARMIN DE BARCELONA.


Avui també tenien uns companys el triatló Garmin a Barcelona el més important de Espanya i el que mes participants rep, participen a la prova de natació Elena, despres a la de 10 quilòmetres corrents Belen i Coke ho remata amb 40 quilòmetres amb bici ,tinc que donar-lis l'enhorabona, un magnific resultat,, Elena amb la mar molt marejada els 1500 metres amb 20', Belen 10.ooo metres amb 45', i Coke els 40 amb 1h 06, l'ENHORABONA A TOTS TRES DES D'AQUEST BLOG.

Elena a la prova dels 1500 metres aigües obertes

Coke als 40 quilòmetres amb bici.

Belén a la prova dels 10 quilòmetres.

Fins la pròxima a tots, anirem a la volta a peu al Cabanyal el proper diumenge, alli ens vorem,

Rafa.

5 comentarios:

EBorja dijo...

Ey, Rafa...enhorabuena por esos 41mts en 9.200...aunque coke y Belén..dudan de ello..seguro que ya están en noupindaro mirando los resultdos!!!je je
ayer llegamos a Valencia...MUERTOS...el dgo madrugón(a las 5 en pie), a las 7 ya teniamos que estar en Boxes..el mar pa morirsen de olas(ya te paso fotos),frio polar, coke se salió con la bici(menudo tiempazo) y Belencita...corrió como una campeona!!!un finde genial...desde la salida hasta la llegada!!
saluditos!!!

RAFA dijo...

Doncs si Helen,, fred, temps records, i molt de madrugo, jaja, ademes,, vaja que Coke ha tingut a una xicona ( la bici) per a escalfar-li el llit,, bueno,, ja me contareu,, un beset perla. ENHORABONA A TOTS TRES.

elena dijo...

Rafa...has puesto las fotos acertadas!!!
has visto las olassssssss???una olaza se me llevó a la orilla a regolons...pero yo cabuda...palante a muerteeee!!!
en Abril a Elche...vamos montando equipos????
saluditos!!!

RAFA dijo...

conta amb mi en Elx,, val? jo nade, besis,, i si, les oles de les bones, per a fer surf, enhorabona altra vegada. ets una campiona. amb eixes oles i fer 20' tot un tiempaso. bs, ja me contes lo de Elx. val?

EBorja dijo...

Rafa...ENHORABUENA POR TU TIEMPAZO EN MISLATA...coke,belén y yo...te pedimos perdónnnn....no te creímos cuando nos lo dijiste el domingo!!!
por cierto...de dónde sacas que he nadaÓ 1500..en 20 mts????YA ME GUSTARÍA A MI!!!AÚN NO HAN SALIDO LAS CLASIFICACIONES!!!!!
SALUDITOSSSSSSS!!!