4 abr 2010

ENTRENAMENT A LES AIGÜES DE SANTA POLA i VISITA A L'ILLA DE TABARCA AMB ELS AMICS


Bo, aquestes Pasques, he anat a fer el mono amb Paco i Jose a Santa Pola,,i Santa Pola com que no te res mes que platja, doncs hem visitat l'illa de Tabarca, us sona? jeje, prompte anirem cap alli veritat? el dia 4 de juliol.


Vaig posar-me el neopré i vaig comen-car a pegar braçades, tot i que semblava propet el port, redeu, vaig tirarme 1 h 20' jeje, l'aigua estava ben bona, no estaba freda, pero la veritat es que la corrent al tornar estava un poquet en contra. Pense que hi haurien uns 4000 metres o més entre anada i tornada.

Al dia següent per el matí vam anar cap al port direccio a les tabarqueres, comprarem el bitllet i vam anar a l'illa. Joer aquesta vegada amb llum tot era diferent, jeje. Vam visitarla, la veritat que es xicoteta, pero te el seu encant, encara que esta vista en un bufit.


El far, L'esglèsia, la muralla, en fi, tot tancat, aleshores que mirar? doncs valles, platja, gavines, i alguna xicona que altra, res mes, bo, cal dir que els barets estan prou bé, a la plaça de Tabarca.



Ara a per els Masters de Mallorca aquesta setmana que ve.