25 abr 2010

V GRAN FONS DE TORÍS


l


Arriva el dia del V GRAN FONS DE TORÍS, avui anem a córrer Paco , Vicent i jo, també Belen i Anna, dos nadadores, que prometen al mon de les carreres populars, doncs avui han quedat Belen primera de les Senior B i Anna, la tercera de la mateixa categoria.



S'ha de donar les gràcies a tot el equip de voluntariat, que sense ells no s'havera pogut fer aquest event esportiu, aixi com al Ajuntament de Torís, i al Club Triesport que enguany ha organitzat la cursa dels menuts.

Voluntàries dalt al Altury.

No ens podem oblidar, del equip periodistic de Torís Enrique i Vero, ahi estaven al peu del arc per agafar les magnifiques instantànies que despres vegerem impreses a diaris i blogs, aixi com a pàgines web.




Aixi mateix a totes les empreses col.laboradores, Caixa Rural de Torís, Cooperativa La Turisana, Bodega La Baronia, Distur, etc.



A la foto, els deu primers classificats locals.

Oscar, a la categoria de Benjamins també hi ha participat, tot un campió que poc a poc anirà seguint els pasos de sa mare.



Vicent ha quedat al 10 dels locals.
Paco ha quedat amb molt bon lloc, fent un temps de 1h 13' al igual que Vicent, i jo que anava amb Belen, 1h 19'.


Anna i Belén, quina estampa.

Anna i Belen ( tercera i primera de la seua categoria)

La cursa prometia, ha sigut com sempre, fins el pont de la Fallereta prou facileta de portar, pero per pujar el Altury, ARROMANGAR-SE ELS PANTALONS i LLIGAR-SE LES ESPARDENYES , jeje, que es molt pesadeta, que despres tenim tota la tornada.


Chus Mocholí del S.D. Correcaminos, segona de la prova.

A la fi de meta tot xarrar de la cursa, el trajecte que tant Anna ni Belen el coneixien i han fet prou en acavar-la i quedar tant primera com tercera,, i L'ENHORABONA PER A VICENT, QUE HA QUEDAT EL DECÉ. S'HO HA CURRAT MOLT.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Rafa muy chula la crónica del fondo de Turís! Ostras..has puesto también al pqueño Oscar y todo..
Besis!
BELENCITA.

Irina dijo...

Hola me llamo Irina y te escribo desde el blog http://ultimosmetros.blogspot.com con la intención de que agregues mi blog a tu lista para que se de mas a conocer y por supuesto yo lo mismo con el tuyo. No hace mucho que lo cree pero bueno poco a poco me voy integrando en esta gran comunidad de blogueros. Bueno ya cuando entres le echas un vistazo y me dices si te parece bien. Muchas gracias! un saludo!

Rafa Muñoz dijo...

un placer irina,, venga estamos en contacto, ahora le hecho un vistazo a tu blog,, salut i metres, como dicen en mi tierra, valencia.

rafa.

Rafa Muñoz dijo...

Belen, gràcies, que esperaves, i Oscar ahi com un campio, vinga ens vegem aviat, buf, estic rebentat encara,jeje.