2 may 2010

VI MITJA MARATÓ CIUTAT DE TORRENT



A la primera Mitja marató que enfrontavem Paco, Vicent i jo, era la de Torrent, corresponent al circuit de Diputació, 21 quilòmetres, mai haviem fet tant de tros, aixi que anavem a agafar-seu com a un entrenament.

La pujada que correspon els 6 primers quilòmetres, es prou dura, doncs hi ha que pensar que despres ens falten un bon tros per davant que fer, Paco i Vicent comencen a ficar la seua marxeta i prompte em deixen darrere.


Finalment ells fan un temps de 1h 44' i jo de 2h 04' gens malament, doncs els primers 7 quilòmetres van ser el pitjor, i del 9 cap endavant vaig agafar forces, i vaig poder tirar fins el final pero encara tinc que entrenar a aço de les carreres per estar al nivell de paco i Vicent.

Ens hem trovat amb Rafa Nogueroles, Jose Antonio Pastor i Jesus Quiles, tots tres del Club Triesport.

La setmana que ve el gran fons de Masamagrell i la proxima el trofeu JAVI MESTRE de la U.P.V. a la piscina de Valencia, jo faré la prova al nadador complet, nadant els 4 estils i despres 100 estils.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Rafaaaa! que no te preocupes por el tiempo de tu media joer! un mal día lo tiene cualquiera vale? mira que no coger el avituallamiento..mira que no llevar gel..ni media glucosa..si es que mejor compañera de rodaje no vas a encontrar!
Enhorabuena a Vicente y Paco.
Besis.
BELENCITA.

Rafa Muñoz dijo...

aixo ja ho se,,, millor companya que tu, ni pensar-ho, vinga un beset perla. fins aviat.