28 ago 2010

XV CARRERA POPULAR FERIA Y FIESTAS DE BUÑOL

 
Dons si,, es pot dir aixi,, com dos bojos vam decidir anar cap a Bunyol just el dia de la ponentada, el dia de mes calor del any, just al hora que sortiem cap a Bunyol, feia una temperatura de 41 graus,,, aixi com llegiu, una burrada, pero alli estavem, doncs havia promes a un amic que estaria per correr la prova al seu poble eixe dia si la feina m'ho permetia, i com que vaig poder,,, alli estavem Paco i Jo amb Pepe i Juan, dos germans que estaven dispostos, convençuts a guanyar-nos a la seua terra, i nosaltres a enderrocar-los davant les seues promeses, jeje.
de dreta a esquerra Juan, Pepe, Rafa i Paco, abans de començar la cursa.

Jo pense que ens va enderrocar pero la calor, la calentor del asfalt, quina asfixia, a tots quatre , aixi com a Jose Zanon, que tambe hi estava alli i a uns quants mes de Toris, Juan Crespo, Juan Añon, Pastor entre d'altres.


La Cursa van aplaçar-la per la calor mitja hora, pero just a les 7'30 de la vesprada van donar la sortida,, quina calor, i just a la primera font, parle de just als primers doscents metres, ja estava jo begent aigua , anava amb Juan i amb Paco, que no van sar menos que jo.

PER CERT,, FELICITAR A JOSE ZANON DES D'AQUEST BLOG,DONCS VA CORRER A BUNYOL TAMBÉ, I ANIMAR-LO, JA VORAS COM SURTS DE LA LESIO I COMENÇES ALTRA VEGADA A CORRER COM ABANS O MILLOR ENCARA. ANIM CRACK.


D'alli vam pujar costeres i mes costeres, Paco sen va anar prompte, i jo despres de pepe i Juan els de Bunyol,, quin repas lis vam pegar,,, finalment Paco va fer cinc minuts per davant meu, jo dos per davant de Juan i Pepe???? Pepe???? ostras que a pepe no el trovaben,, pero si,, finalment va creuar la linia de meta,, va acabar la cursa que era el mes important.

Ara la foto de finalitzacio de carrera i cap a casa.



Pepe i Juan amb sos pares i les seues respectives
Paco, en un moment de la cursa,,, que crack.
Juan, posant per la càmera
Pepe,, pero que samarreta mes xula portes, jeje.
Rafa i Juan fent el paiaso o millor dit intentant fer el paiaso quan pasem per meta disimuladament.
foto de la finalitzacio de la carrera, finalment no ha fet falta ambualncia per a que anara a per Pepe uf uf, que cansats estem,, pero prova aconseguida.

2 comentarios:

kris dijo...

RAFETA!!

MOLT DE CORRER PERO NADAR QUE NADAR!!!

QTINGUES SORT DEMA Q TE FARÀ FALTA!!

Rafa Muñoz dijo...

algo si,, si que tindra que tindre sort el tatoo i el chechu,, que vagen agafant vitamines,, que el pau i jo anem a arrasar.. besets guapa. ens vegem aviat.. cuidat.