19 abr 2011

COPA DEL REI, BARÇA-REIAL MADRID.



Ja s'apropa el primer titol, el primer de tres, tres finals de les bones, clar que si, estara MOURINHO EN ELS SEUS CABALS?? no se,, supose que el circ del sol ja l'han muntat a valencia per a ell. doncs si abandona al MAdrid se la pira al Circ del Sol amb Cristiano agafadets de la ma, i qui no diu si el Tatoo i la Kriss darrere d'ells, jaja.



PIXEM AL MADRID A VALÈNCIA, JEJE.


la meua porra es de un 3-1 a favor del Barça amb el gol del Madrid amb ajuda del arbit. Tu que dius Pau?? i tu Tatoo?? i Kriss??


QUE FUERTE,,, EL MADRID,, EL DELEGAT DEL MADRID,, ES NEGA A REGAR EL CAMP DEL MESTALLA. ACI EL VIDEO.

VIDEO.http://www.sport.es/es/noticias/barca/20110420/madrid-niega-regar-campo-descanso
/980063.shtml

TATOO, QUE VERGONYA!!!!!

10 comentarios:

krisssssssssssssss dijo...

ahí si q te donaré la raó... sentint molt deixar al meu profe... i con toda la maldad de mi corazón:

OJALA GUANYE EL BARÇAAA!!! PERO AL FINAL DEL TOT I PER 1 GOL PER A Q EL PARTIT SIGA INTERESSANT DE VORE!! PER FAVOR.

I ACÍ, EN EL TEU BLOG, M'ATREVISC A DIR: AMUNT VALÈNCIA!

ALÉ!!

me veig al rafeta vestit de colorí mig roig i mig blau: sóc un color sóc una manera de fer... mare meua i la personalitat de rafeta? se murió jajaj

DR.TATOO dijo...

Bueno bueno bueno...lo que acabo de presencia mi discipula haciendo la doble wilson..PERO ESTO QUE ES¿¿¿¿

Mira Rafa mi pronostico, no sera una victoria facil para el real madrid y menos con 10 jugadores..estamos acostumbrados, pero mi resultado va a ser::


2 GOLITOS DE CR7

1 GOLITO DE ALVES..el cobarde.

Trim dijo...

Ey Rafeta ¡¡¡ jo dic que demà serà un gran dia per al barcelonisme...demà se'n aniran amb els Aves cap a Madrizzzzz en el rabet entre les cametessss...
jajajaja.

chechu dijo...

Pues yo digo que luego la chuleria y la prepotencia viene de parte de los del Madrid.... (por lo de 3-1, la fotito con los 5 "pavitos" enseñando la manita etc.....), pero bueno ya se sabe que "unos tienen la fama...."

Rafa Muñoz dijo...

arrea tu, que aci que estan entrant peixos nous??

val Chechu, Tatoo, ja vorem, pero el dels 2 golets de DR2-d2 o 3po, o com vullgues dir.-li, res de res,, el Madrid te bons jugadors si,,, pero posem a Higuain, etc etc, que R2-d2?? ni de conya ens posa els dos golets que va,, i mes amb el Victor Valdes o el Pinto a la porteria,,, no veges que dos porters te el BArça,,, jeje,, encara que el Madrid te aixo si,, un bon talonari per comprar pernilets als arbits,,, i un consell, perfa,, dili a el presi del madrid que se guarde la pasta, doncs quant tire als INCREIBLES IMPRESENTABLES de mourinho, r2d2 , etc etc, doncs tindra que fitxar a molta gent que puga millorar la plantilla megagalactica que te no??? jaja, vinga Salut i forÇa a tots.

Pau, dema la traca ja esta a puntet.

chechu dijo...

Jajajaja, que gracioso que "uno del farça" hable de arbitros desues de las 3 o 4 temporadas que llevais.... Increible :-P

krisssssssssssssssssssssssssssssssssssss dijo...

jajaja, oye peces furboleros... menos lobos q total ya voràs cm acabeu cm sempre donant pel sac a tot el món, ficant histèrics als que ens agrada el futbol i vos seguim jugueu o no amb nosaltres (per això de q pareix qjugueu millor), i desp caguera de pato...

uyyy q fina me he vuelto jajaj.

Ale va aneu preparant traques i petardos, q ésta nit ens espera una de les millors nits de totes, a vore qui perd més temps arribant a porteria:

CRTONTO, mirantse a l'espill de la banda.
o MESSI jugant amb la piloteta.

porres? jajajaja
fins esta nit!

Sempre antimadridiste dijo...

Jo espere q guanye el Barça amb un únic gol, Messi... i m´agradaria molt q siguera de penalty injust i si pot ser amb roja directa per a CR7-3,1416 i així q el "Mouñeco Llorón" tinga algo de q parlar!

MARTA dijo...

El resultado será
R.Madrid 0- Sporting de Gijón 1
xD

VAMOS SPORTING!!

Rafa Muñoz dijo...

jajajaja, MArta,, ahi ahi,,, total da igual Barça, Sporting, que otro,, pero buen resultado,,, besetes. pasa buenas pascuas.