2 abr 2011

REPTE DANI LEIVA, 50 QUILÒMETRES.

Dani Leiva , nadador del C.N. Cullera, amb el cartell del repte dels 50 quilòmetres.
 El dia 2 de Abril, Dani es tirava a nadar a la piscina de Benimàmet a les 8 del matí per intentar aconseguir fer 50.000 metres, ni menys ni menos, tot un repte, que fins ara mai ningu havia aconseguit, a una piscina de 25 metres.

A la instantània de dalt, estic nadant amb ell, doncs cap a les 10'20 del mati vaig a la piscina i me tire junt a ell per acompanyarlo uns metrets.



 Aci a aquesta donant-li menjar i beguda Marcelo, sempre pendent d'ell.
asi esperant a que li donen beguda

Selina,, com peix en l'aigua

instantània a la piscina de Benimàmet on s'aprecien al fons a Selina Moreno i a Dani Leiva nadant un al costat del altre.


els jutges i asistent de Dani en tot moment.

Club on pertanyen entre altres nadadors: Selina, Dani Leiva, i Robert Mayoral, uns fondistes de categoria.
Després de estar nadant durant 12:53:26 hores, i nadat 33.450 metres, Dani te que sortir del aigua,,, el seu repte era nadar 50 quilòmetres, pero us puc garantir que es tot un gran repte el que acaba de fer,,, li done la mes sincera enhorabona,, tots no poden nadar eixa distancia i menos a una piscina de 25 metres.

El plaer d'haver nadat amb Dani, haver compartit piscina amb Selina altra vegada, doncs feia temps que no la veia, ja tenia ganes,, i poc a poc anire tornant al terreny de les travessies.

He nadat un total de 7000 metres junt a Dani, i ha sigut un entrenament molt bo.

Vinga l'enhorabona al CLUB NATACIO CULLERA , i al seu nadador de llarga distancia DANI LEIVA per aquest repte , des d'aquest blog.

Escrit del Club Natació Cullera:

Tiempo de Dani 10:11 Horas, con 27000 Metros ,,Cuando entramos en el face anotamos los nombres de los que les animais, seguir animando que se lo hacemos llegar a Dani. En este momento está nadando conél Josep el nadador de Silla, esta mañana ha nadado Rafa de Turis y Selina se mete cada media hora. Si alguien se anima a nadar con Dani, está invitado, Podeis venir todos a nadar junto a Dani.



Salutacions i l'enhorabona a tots els que haveu fet possible aquest repte de Dani,

Rafa.

No hay comentarios: