17 abr 2011

QUEDADA A NADAR EN CULLERA, ABRIL 2011

MONTE DE CULLERA         



Avui, he tornat a entrenar a la platja, a prendre contacte amb els companys de travessies, ja era hora, i quin millor lloc que Cullera, la seua platja, la penyeta del Moro, on acaba la Travessia Gran de cullera.
Ahi ens hem juntat, Pau Tomas , Miquel Alapont, Luis, Josep Vicent Giner, Rafa Muñoz, Juanjo jerez, Juan Carlos, Samuel i Rafa. com no, amb Marcelino el president del cullera de manager general, i contant de sobte sorprés entre uns matolls investigant-nos a JESUS BLANCO MANZANARES, des d'avui el batege amb el nom del ESPIA, si aixi mateix, el tio anava espiant ja per a vore el traçat de la travessia llarga, menuda peça esta fet el tio aquest,, fiat fiat d'ell.


De dreta a esquerra: Rafa Muñoz, Miquel Alapont, Luis i Josep Vicent Giner.



Cap a les 11 del mati fem eixida, desde les torres altes de la platja de Cullera on haviem quedat,, quina sorpresa vore a Inma amb el seu estat de bona esperança,, un beset des d'aquets blog per a tu i la teua nena, m'he alegrat molt de voret de nou.

Sortim cap al Sicania, i tornem al mateix punt,,, ràpidament notem que fem varios grups, pero jo puc dir que havem fet 6 quilòmetres, sgons me confirmen els del terreny, Josep Vicent, pau Tomas, etc, es a dir, la gent que normalment entrena o be alli o be a la Ratlla del Terme.

Nomes dir, que aquestes Pasques vaig a tornar-hi, siga sol o acopanyat. ha sigut un dia molt bo per mi, tornar a tocar aigua salada. Tornar a xarrar amb gent que li agrada el mateix q ue a mi.

Vinga fins la propera, i llastima que no ens ferem tots una foto,, i llastima que no hi havera cap xicona.
Tal vegada a la propera quedada. veritat?

4 comentarios:

Cristina dijo...

jajaja, me qdat esperante a qme contratares per a fer-me una coca-cola després i fer les fotos... pero cm q no em cridares i me'n aní de festa jajaj

Rafeta no puc nadar pero aniré a vorevos.

un besot. I mira el blog q t'espera algo...

Rafa Muñoz dijo...

val,, ja saps ,, en pasqua pense anar els dies a entrenar, doncs no vaig a sortir .. besets.

DR. TATOO dijo...

te estoy siguiendo Rafa...entrena que te hara falta mi discipula apunta alto..jijiji

fdo EL DR. TATOO

Rafa Muñoz dijo...

Tatoo,, tu sigueme,, que si me sigues es buena la linea, jaja eso es que vas detras de mi estela,, venga un abrazo, y eso si ,, tienes razon,, es buena nadadora Cris.

a ver si nos vemos en tus aguas, sardinilla=Tatoo, jajaja.