24 abr 2011

QUEDADA NATACIÓ AL PUIG



Avui haviem fet una quedada al Faro de cullera, i quant estava esperant a Paco Llacer a Picassent, rep la trucada de Leonor dientme que esta la mar molt picada a Cullera, aixi que decidim anar-nos-en a altre lloc, doncs a Cullera ha sortit el temps núvol, i es fàcil que caiga algun ruixat.



Agafa el cotxe Paco, i anem tots junts cap al Puig, a provar sort, una vegada alli, vegem que fa solet, la mar bona,, per nadar prou bé, bandera groga li posaria jo, pero per nadar 1h 15' que portavem idea perfecte. Doncs aixi fariem mes entrament,, agafer la boia. l'unfle i ens posem els neoprens, i cap a dins, es cert que l'aigua esta picada, pero no es per a tant, es pasable, agafem direccio cap a sagunt, i quant pasem quatre espigons, decidim pegar la volta, doncs portem quasi 40', la tornada es fa mes comoda, la corrents ens empenta, aixi que decidim pasar un tram del lloc de sortida fins que fem el temps just per fer 1h 15', quan decidim sortir.

Una vegada fora, doncs les xarrades habituals, que si la corrent, que si les oles, etc..

Tinc que comentar-cos que Paco Llacer es un dels nadadors que junt al equip RC7 va a travessar properament el Canal de Eivissa, amb una distancia de 173 km ni mes ni menys, ha estat tot un plaer nadar amb tu xavalote.

 Es un triatleta de Picassent des Trivoltors. Hem fet 4 km. gens malament. Fins la propera.