28 ago 2011

COMPETICIÓ DE NATACIÓ AL CAMPING "LA PIRÀMIDE" 2011

Noelia, Tamara, Rafa, Carmen i Victor a una instantània despres de la competició.   

Com que hem sigut convidats per Carmen Rodriguez una nadadora del Club Natacio Piscis Mislata per participar i organitzar la Competicio que es cel.lebra al seu camping , decidim Victor Moreno i jo anar-hi el dissabte per la vesprada, aixi que cap a les 4 de la vesprada estem alli.

Ens reben son tio, sa mare Inma, i Carmen, anem directes a la piscina, i comencem una vegada agafat el llistat de inscrits que no es xicotet, per començar a organitzar com va a fer-se la competició. Es a dir, series, etc.

Decidim fer competicio si no recorde mal, dels 5 als 6 anys, dels 7 als 9, dels 10 als 13, dels 14 als 16, dels 16 als 18, i dels 18 als 20, despres la categoria dels majors. Segons vegerem la gent inscrita i la participacio aniriem juntant les categories, i aixi ho ferem per anar eliminant alguna categoria, sino erem moltes.

Finalment ferem una xicoteta Exhibicio  Victor Moreno, Jo, Carmen Rodriguez, Tamara Galvez i Noelia Galvez, tot i amb ajuda de Patxi un nadador que va decidir tirar-se amb mi a nadar dos piscinetes. Dons vam fer relleus.

Comença Victor a papallona, i el vaig rellevar jo a papallona també, pero no hi havia color, jeje. Despres CArmen Rodriguez, i com no Tamara i Noelia, totes dues ex-nadadores del club natacio piscis mislata, tenen molt bon nadar, cal dir-ho.

La participacio al igual que la gent que va vindre a vore la competicio va ser molt gran, aixi que a vore si el proper any va animant-se la gent mes i mes, que ara ja sabem com fer-ho, ok? vinga una abraçada a tot el camping i a tota la organitzacio, que fan una gran llavor a tot el esport, Natació, fubol sala, tenis, pinpong, padel, es a dir gran quantitat de esports. Enhorabona!!.

No hay comentarios: